فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید پودر ماهی با ظرفیت سالانه ۲۵۰۰ تن و بررسی جنبههای اقتصادی و صنعتی PDF
توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید پودر ماهی با ظرفیت سالانه ۲۵۰۰ تن و بررسی جنبههای اقتصادی و صنعتی PDF دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید پودر ماهی با ظرفیت سالانه ۲۵۰۰ تن و بررسی جنبههای اقتصادی و صنعتی PDF کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید پودر ماهی با ظرفیت سالانه ۲۵۰۰ تن و بررسی جنبههای اقتصادی و صنعتی PDF2 ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید پودر ماهی با ظرفیت سالانه ۲۵۰۰ تن و بررسی جنبههای اقتصادی و صنعتی PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید پودر ماهی با ظرفیت سالانه ۲۵۰۰ تن و بررسی جنبههای اقتصادی و صنعتی PDF :
بسمه تعالی
وزارت تعاون
معاونت طرح وبرنامه
دفتر امور اقتصادی وتسهیلات بانکی
طرح توجیهی تو لید پودر ماهی به ظرفیت ۲۵۰۰ تن در سال
فصل اول :
خلاصه طرح :تولید پودر ماهی مورد استفاده در پرورشطیور جلو گیری از خروج ارز در زمینه واردات و کمک به خود کفایی در این زمینه
موضوع طرح : تو لید پودر ماهی
نوع تولیدات : پودر ماهی
دستگاه صادر کننده مجوز :وزارت صنایع ومعادن
تعداد شاغلین۱۶ نفر
فصل دوم :بررسی مالی واقتصادی
مشخصات سرمایه گذاری طرح(ارقام به میلیون ریال)
سرمایه گذاری کل طرح۴/۷۳۳۳
سرمایه گذاری ثابت۹/۳۳۱۷
سرمایه در گردش ۸/۳۴۰۱
در آمد سالیانه۳۳۷۵۰
سود ویژه۹/۱۲۰۱
دوره بازگشت سرمایه ۷/۳ سال
…..
ادامه مطالب را پس از دانلود فایل مطالعه بفرمایید
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 