فایل ورد کامل بررسی حالت گذرای الکترومغناطیسی و تطبیق‌پذیری حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتورهای قدرت UHV بر اساس محدودیت هارمونیک دوم


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل بررسی حالت گذرای الکترومغناطیسی و تطبیق‌پذیری حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتورهای قدرت UHV بر اساس محدودیت هارمونیک دوم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل بررسی حالت گذرای الکترومغناطیسی و تطبیق‌پذیری حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتورهای قدرت UHV بر اساس محدودیت هارمونیک دوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل بررسی حالت گذرای الکترومغناطیسی و تطبیق‌پذیری حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتورهای قدرت UHV بر اساس محدودیت هارمونیک دوم۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل بررسی حالت گذرای الکترومغناطیسی و تطبیق‌پذیری حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتورهای قدرت UHV بر اساس محدودیت هارمونیک دوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل بررسی حالت گذرای الکترومغناطیسی و تطبیق‌پذیری حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتورهای قدرت UHV بر اساس محدودیت هارمونیک دوم :

بررسی حالت گذرای الکترومغناطیسی و وفق¬پذیری حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتور قدرتUHVبراساس محدودیت هارمونیکدوم

چکیده

اتوترانسفورماتور به صورت نوع اصلی ترانسفورماتور UHV استفاده می­شود، با این حال، مدل خطای داخلیاتوترانسفورماتور که در اکثر نرم­افزارهای شبیه­سازی ارائه شده است وجود ندارد. برای حل مسائل موجود در زمینهکاربردحفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتور UHV، ابتدا یک اتوترانسفورماتور با سه سیم­پیچ و با استفاده ازمدل ترانسفورماتورِمدار معادل مغناطیسی یکپارچه موجود در محیط نرم افزار EMTDCساخته می­شود. علاوه بر این،مدل خطای داخلی ترانسفورماتور UHV ایجاد می­شود. با توجه به مدل­های فوق، برق­دار کردن و خطاهای داخلی برای اعتباربخشی حفاظت دیفرانسیلکه بخوبی اعمال شده است با از بین بردنهارمونیک دوم شبیه­سازی می­شود. می­توان اثبات کرد که نسبت­های هارمونیک دوم [جریان­های] هجومی[۱]ترانسفورماتور قدرتUHVهمگی در برخی از حالاتبرق­دار کردن زیر ۱۰% هستند. در این حالت، نمی­توان از عملکرد نادرست حفاظت دیفرانسیلی با استفاده از ۱۵% الی ۲۰% نسبت هارمونیک دوم اجتناب کرد. به بیان دیگر، نسبت هارمونیک دوم جریان خطا در ابتدای وقوع خطا برای برخی از خطاهای ضعیف بسیار بزرگ است،که منجر به تاخیر زمانی کوتاه مدتِ عملیات حفاظتی می­شود. این یافته (کشف) انگیزه فایل و توسعه طرح جدیدحفاظت اصلی ترانسفورماتورUHVرا ایجاد کرده است.

واژگان کلیدی

اتوترانسفورماتور، EMTDC، هارمونیک، جریان هجومی، خطای داخلی،UHV.

  1. ۱. پیش­گفتار

مساله تمایز بین جریان هجومی مغناطیسی و جریان خطا برای حفاظت دیفرانسیلی ترانسفورماتور قدرت وجود داشته است [۱]-[۴]، و این چالشکه در حفاظت ترانسفورماتور مافوق فوق فشار قوی (UHV)1000 کیلوولت نیز وجود دارد خیلی مهم­تر است. محیط الکترومغناطیسی سیستم­های UHVدر مقایسه با سیستم­های قدرت فشار قوی (EHV) پیچیده­تر است. همچنین، وضوحا ساختار و پارامترهای ترانسفورماتور UHVمتفاوت از ترانسفورماتور EHV است. در این حالت، پیش­شرطهای استفاده از حفاظت دیفرانسیلی ترانسفورماتوردقیقا به مدل­سازیترانسفورماتور قدرت UHV و بررسی مناسبحالت گذرای الکترومغناطیسی بستگی دارد.

اتوترانسفورماتور نوع اصلی ترانسفورماتور UHV است. با این حال، مدل اتوترانسفورماتور در بسیاری از نرم افزارهای شبیه­سازی وجود ندارد. یک معیار متقابل (متناقض) معمول استفاده از ترانسفورماتور به جای اتوترانسفورماتور به هنگام اجرای شبیه سازی گذرای الکترومغناطیسی است [۵]. در این حالت، می­توان اثر تزویج مغناطیسی را در نظر گرفت، اما ارتباط الکتریکی بین سمت اولیه و ثانویه را نمی­توانمد نظر قرار داد. مدل ارائه شده در [۶]از شار پیوندی به عنوان متغیر حالتاستفاده می­کند و غیرخطی بودن هسته ترانسفورماتور را هم در نظر می­گیرد. این امر از نظر مفهومی روشن است، اما در عمل بیش از حد پیچیده است. در [۷]، یک مدل جدید شبیه­سازی گذرا برای اتوترانسفورماتور سه­فاز شرح داده شده است، که در آن منابعِولتاژ و جریان کنترل شده با استفادهاز روش ذوزنقه­ای میراییِتغییر یافته ایجاد شده است که برای تشکیل مدل شبیه­سازی مصنوعی استفاده شده است. در این مورد، هم کارایی و هم دقت شبیه­سازی­ها بهبود یافته­اند. با این حال، اگر غیرخطی بودنِ امپدانس مغناطیس­شوندگی در نظر گرفته شود این مدل منطقی­تر خواهد بود. علاوه بر این، شبیه­سازی گذرای الکترومغناطیسی در محیط الکترومغناطیسی UHVچالش­های جدیدی هستند، به خصوص هنگامیکه خط انتقال UHV با پارامترهای توزیعی (گسترده) در نظر گرفته شوند.

PSCAD/EMTDC نرم­افزار شبیه­سازی است که معمولادر زمینه­های مختلف سیستم­های قدرت بکار برده می­شود.به طور خاص، این نرم­افزار برای شبیه­سازی­های گذرای الکترومغناطیسی مناسب است. در این ، مدل اتوترانسفورماتور UHV را براساسمدار معادل اتوترانسفورماتور سه سیم­پیچه،و مدل خطاهای داخلی آن را با استفاده از مدلترانسفورماتور مدار معادل مغناطیسی یکپارچه (UMEC) که در نرم­افزار EMTDCارائه شده است ایجاد می­کنیم. این مدلِ جدید،منحصربفرد بودن ترانسفورماتور UHV و غیرخطی بودن هسته ترانسفورماتور را در نظر گرفته است. بر اساس این مدل، انواع آزمایشات شبیه­سازی از جمله برق­دار کردن، خطاهای اتصال-کوتاه داخل دورِ (سیم­پیچ)، خطاهای اتصال کوتاه فاز به زمین، و خطاهای اتصال کوتاه فاز به فاز انجام شده است. در نهایت، شکل­موج­های جریان را ارزیابی کردیم و مسائل مربوط به حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتور را با استفاده از طرح مسدودسازی هارمونیک دوم در حفاظت­های ترانسفورماتورUHV استفاده کردیم.


[۱]Inrushes

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.