فایل ورد کامل خشکسالی و ترسالی در زرند؛ بررسی تأثیر تغییرات اقلیمی بر عملکرد محصول پسته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل خشکسالی و ترسالی در زرند؛ بررسی تأثیر تغییرات اقلیمی بر عملکرد محصول پسته دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل خشکسالی و ترسالی در زرند؛ بررسی تأثیر تغییرات اقلیمی بر عملکرد محصول پسته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل خشکسالی و ترسالی در زرند؛ بررسی تأثیر تغییرات اقلیمی بر عملکرد محصول پسته۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل خشکسالی و ترسالی در زرند؛ بررسی تأثیر تغییرات اقلیمی بر عملکرد محصول پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل خشکسالی و ترسالی در زرند؛ بررسی تأثیر تغییرات اقلیمی بر عملکرد محصول پسته :
فایل ورد کامل خشکسالی و ترسالی در زرند؛ بررسی تأثیر تغییرات اقلیمی بر عملکرد محصول پسته
چکیده
در عصر حاضر افزایش جمعیت و عوامل وابسته به آن از یک طرف و وقوع پدیده خشکسالی از طرف دیگر، همواره باعث تلاش بیشتر بشر برای پیداکردن راهحلهای مناسب تأمین و مصرف بهینه آب شده است. اما با همه تلاشها، و با همه فناوریهای جدید، میتوان اذعان نمود که هنوز بشر در مقابل نوسانهای بارش که بر حسب مورد باعث خشکسالی یا سیل میشود، شدیداً تأثیرپذیر است. براین اساس، سعی بر این بود که در این فایل تأثیر خشکسالی بر روی محصولات کشاورزی برای شهرستان زرند انجام شود.
برای اینکارسطح زیر کشت محصول پسته که ۹۰درصد محصولات کشاورزی شهرستان زرند را تشکیل می دهد را در طی مدت ده سال و همچنین شدت خشکسالی این سالها را با نرم افزارSPI و همبستگی بین بارش و میزان تولید محصولات کشاورزی را با ستفاده از SPSSبدست آوردیم ، تحلیلهای همبستگی صورت گرفت که نتایج آن حاکی از عدم ارتباط قوی و معنی دار بین این دو فاکتور بود.
نوساناتی در تولید محصولات کشاورزی وجود داشت، اما این نوسانات را نمیتوان به میزان بارش ارتباط داد. موارد دیگری مانند استفاده از کودهای شیمیایی، سموم کشاورزی و بطور کلی پیشرفت علم و تکنولوژی کشاورزی و همچنین علایق کشاورزان میتواند در این مسئله تأثیرگذار باشد.
کلیدواژه:محصول پسته ، خشکسالی ،شاخص SPI ،محصولات کشاورزی.
- ۱. مقدمه
بر اساس مطالعات طرح جامع آب کشور، ریزشهای جوّی (بیش از ۴۱۳ میلیارد مترمکعب)، منشأ اصلی منابع آب ایران را تشکیل میدهد. از این میزان، حدود ۷۱ درصد آن بهصورت تبخیر از دسترس خارج شده و تنها بخشی از آن (معادل ۵/۸۸ میلیارد مترمکعب) جهت مصارف بخشهای کشاورزی، صنعت، معدن و شُرب برداشت شده است. ذکر این نکته ضروری است به رغم آنکه ۹۴ درصد این مصارف، تنها به بخش کشاورزی اختصاص مییابد (وزارت نیرو، ۱۳۷۷)، لیکن بهدلیل محدودیت منابع آب، از حدود ۳۷ میلیون هکتار اراضی مستعد کشاورزی، فقط ۸/۷ میلیون هکتار بهصورت آبی کشت میشود (بریمنژاد و پیکانی، ۱۳۸۳).
-مواد و روشها
تعیین شاخص خشکسالی
در ارزیابی خشکسالی، تعیین مجموعهای از شاخصهای مناسب و دقیق از اهمیت ویژهای برخوردار است. با استفاده از شاخصهای خشکسالی میتوان شدّت، مدّت و وسعت خشکسالی را کمّی کرده و بهصورت دورهای ارزیابی نمود. شاخصهای متعددی برای ارزیابی خشکسالی بکار برده میشوند (بداقجمالی و همکاران، ۱۳۸۴) که در بین آنها، شاخص استانداردشده بارش[۱] (SPI) در تحلیل منطقهای خشکسالی و مطالعات تطبیقی و مقایسهای میان مناطق مختلف متداولتر بوده و قابلیت بالای آن در بسیاری از مطالعات نشان داده شده است (بیان[۲] و ویلهایت، ۱۹۹۸؛کیانتاش و دراکوپ[۳]، ۲۰۰۲). این شاخص توسط مککی[۴] و همکاران (۱۹۹۳)
تجزیه و تحلیل فراوانی و شدت ترسالی و خشکسالی در دوره زمانی ۱۳۶۱-۱۳۶۲تا۱۳۹۱-۱۳۹۲
جهت تعیین فراوانی و شدت ترسالی و خشکسالی در محدوده مطالعاتی از دادههای ۱۴ ایستگاه بارانسنجی (کرمان، زرند، سیریز، بی بی حیات ، کوهبنان ،
[۱]Standardized Precipitation Index
[۲] Byun
[۳] Keyantash & Dracup
[۴] McKee
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 