فایل کامل فرآیند تابش بر مواد غذایی؛ تحلیل اثرات فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و ایمنی محصولات


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل فرآیند تابش بر مواد غذایی؛ تحلیل اثرات فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و ایمنی محصولات دارای ۴۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل فرآیند تابش بر مواد غذایی؛ تحلیل اثرات فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و ایمنی محصولات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل فرآیند تابش بر مواد غذایی؛ تحلیل اثرات فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و ایمنی محصولات۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل فرآیند تابش بر مواد غذایی؛ تحلیل اثرات فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و ایمنی محصولات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل فرآیند تابش بر مواد غذایی؛ تحلیل اثرات فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و ایمنی محصولات :

فایل کامل فرآیند تابش بر مواد غذایی؛ تحلیل اثرات فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و ایمنی محصولات

فایل کامل فرآیند تابش بر مواد غذایی؛ تحلیل اثرات فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و ایمنی محصولات
فهرست مطالب

عنوان

۱- مقدمه و تاریخچه

۲- تعریف تابش

۳- امتیازات تابش

۴- واحدهای اندازه‌گیری

۵- اثرات مختلف تابش در مواد غذایی

۵-۱- اثر بر میکروارگانیسم‌ها

۵-۲- اثر بر روی آنزیم ها

۵-۳-اثر برفاکتورهای تغذیه‌ای و اجرای غذایی

۵-۳-۱- تأثیر برروی پروتئین‌ها

۵-۳-۲- تأثیر برروی چربی‌‌ها

۵-۳-۳- تأثیر برروی کربوهیدرات‌ها

۵-۳-۴- تأثیر برروی ویتامین‌ها

۵-۴- اثر تابش برروی خواص ارگانولپتیکی

۵-۴-۱- عطر و بو

۵-۴-۲- مزه

۵-۴-۳- رنگ

۵-۴-۴- بافت

۶- شیوه عمل پرتوهای تابیده شده

۷- نقش‌های مختلف تابش در مواد غذایی

۷-۱- استریلیزاسیون تجاری مواد غذایی (Radappertization)

۷-۲- استریلیزاسیون معمولی مواد غذایی (Radicidation)

۷-۳- پاستوریزاسیون مواد غذایی (Radurization)

۷-۴- ضدعفونی مواد غذایی (Disinfection)

۷-۵- آفت‌زدایی مواد غذایی (Disinfestations)

۷-۶- جلوگیری از جوانه‌زدن

۸- اثرات سودمند پرتودهی (Benefits)

۹- خطرات و معایب اشعه‌دهی (Risks)

۱۰- ایمنی و کنترل کیفیت غذاهای تابش داده شده

۱۱- ایمنی واحدهای تابش‌دهنده

۱۲- نکاتی درباره آژانس‌ها کنترل و اجرایی

۱۳- برخی اطلاعات جدید در زمینه ایمنی فرآیند اشعه‌دهی

۱۴- بررسی و برآورد هزینه‌های تشعشع

۱۵- بکارگیری سیستم HACCP در غذاهای اشعه دیده

۱۶- نتیجه‌گیری

۱- مقدمه و تاریخچه تابش:

کشف رادیواکتیویته در سال ۱۹۸۶ فیزیکدان فرانسوی هانری بکرل (H. Bequrel)

مطالعات ابتدائی در مورد پدیده رادیواکتیویته نشان می‌دهد که انتشار اشعه مستقل از هر گونه شرایط فیزیکی و شیمیائی است. مثلاً قرار دادن یک عنصر رادیواکتیو در شعله آتش یا قرار دادن آن در هوای آزاد و یا در آب معمولی هیچ تأثیری در قدرت اشعه‌دهی آن ایجاد نمی‌کند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.