فایل کامل تحلیل اثر فشار هیدروستاتیک؛ بررسی تغییرات ارزش و خواص مواد در قالب ارائه پاورپوینت علمی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل تحلیل اثر فشار هیدروستاتیک؛ بررسی تغییرات ارزش و خواص مواد در قالب ارائه پاورپوینت علمی دارای ۳۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل تحلیل اثر فشار هیدروستاتیک؛ بررسی تغییرات ارزش و خواص مواد در قالب ارائه پاورپوینت علمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل تحلیل اثر فشار هیدروستاتیک؛ بررسی تغییرات ارزش و خواص مواد در قالب ارائه پاورپوینت علمی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل تحلیل اثر فشار هیدروستاتیک؛ بررسی تغییرات ارزش و خواص مواد در قالب ارائه پاورپوینت علمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل تحلیل اثر فشار هیدروستاتیک؛ بررسی تغییرات ارزش و خواص مواد در قالب ارائه پاورپوینت علمی :

فایل کامل تحلیل اثر فشار هیدروستاتیک؛ بررسی تغییرات ارزش و خواص مواد در قالب ارائه پاورپوینت علمی

۱.تولید فشار بالا:

درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار ۴۰۰۰اتمسفر و حدود ۱۰۰۰۰گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: ۱-تراکم مستقیم. ۲-تراکم غیر مستقیم. ۳-حرارت

.تجهیزات فشار بالا:

مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر ۰۹. متر – طول۲۲۵.متر- حجم- – لیتر – حداکثر فشار فراوری ۹۰۰۰ اتمسفر- حداکثر درجه حرارت ۸۰ درجه سانتیگراد

.شرح فرایند:

مواد غذایی در ظروف استیل قرار گرفته درب ان محکم شده و سپس ظرف با مواد غذایی داخل آن که دارای لفاف اتیلن ونیل الکل و پلی ونیل الکل می باشند در مخزن فشار قرار می گیرند. درب مخزن بسته و ماده ناقل تزریق می شود که اکثرا از آب استفاده می شود.و مدت لازم برای فراوری که به نوع ماده غذایی و درجه حرارت فرایندبستگی دارد را می گذراند. و پس از طی این مدت محصول خارج شده و محصول جدید جایگزین می شود

۱-اثر فشاربالا بر میکرواورگانیزمها:

۱- تغییرات مرفولوژیکی ۲- تشکیل رشته (فیلامنت) ۳- توقف حرکت

۲. فشار بالا و واکنشهای آنزیمی:

که سبب فعال و غیر فعال شدن آنزیمها می شود. مثلا غیر فعال شدن دهیدروژنازها و فعال شدن آسپارتاز

نوع فایل:power point

سایز:۱۲۲ KB

تعداد اسلاید: ۲۱

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.