فایل ورد کامل استخراج با سیال فوق‌بحرانی؛ کاربردهای نوین در صنایع غذایی و بهبود فرآیندهای تولید


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل استخراج با سیال فوق‌بحرانی؛ کاربردهای نوین در صنایع غذایی و بهبود فرآیندهای تولید دارای ۹۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل استخراج با سیال فوق‌بحرانی؛ کاربردهای نوین در صنایع غذایی و بهبود فرآیندهای تولید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل استخراج با سیال فوق‌بحرانی؛ کاربردهای نوین در صنایع غذایی و بهبود فرآیندهای تولید۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل استخراج با سیال فوق‌بحرانی؛ کاربردهای نوین در صنایع غذایی و بهبود فرآیندهای تولید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل استخراج با سیال فوق‌بحرانی؛ کاربردهای نوین در صنایع غذایی و بهبود فرآیندهای تولید :

بخش هایی از متن:

مقدمه:

استخراج با حلال یکی از قدیمی‌ترین روش‌های جداسازی بوده و بدون شک تاریخ استفاده از آن به قبل از میلاد برمی‌گردد. علم استخراج با حلال در طی مدت زمان طولانی، توسعه یافته است و بیشترین پیشرفت در مورد حلالها و سیالهای مورد استفاده در فرآیندهای استخراج بوده است. روش‌های استخراجی نظیر، سونیکیشن۱، سوکسله۲، استخراج با فاز جامد[۱] و استخراج مایع-مایع[۲] که مدتها پیش ابداع شده‌اند امروزه نیز به همان صورت قبلی جهت تهیه نمونه بکار می‌روند. بعلاوه، روش‌های استخراج با حلالهای مایع نظیر سوکسله دارای محدودیت‌های مختلفی همچون آلودگی محیط زیست بدلیل وجود حلالهای دورریز، بازگیری ناقص نمونه‌ها، وقت گیر بودن فرآیند، مصرف زیاد حلال و… هستند. بدین‌ترتیب، محققان به فکر ابداع روش جدید استخراجی افتادند که علاوه بر‌اینکه معایب فوق را نداشته باشد بلکه دارای مزایای چندی نیز باشند. یکی از‌این روش‌ها، استخراج با سیال فوق بحرانی۳ (SFE) است که مزیت‌های بسیاری دارد که از مهمترین آنها می‌توانیم به کاهش زمان استخراج و عدم آلودگی محیط زیست اشاره کرد.

فصل اول

استخراج با سیال فوق بحرانی

۱-۱- تاریخچه

هوگارت۱ و‌هانی۲ در سال ۱۸۷۹ خواص بی نظیر سیال فوق بحرانی اتانول و تتراکلریدکربن را توضیح دادند. آنها دریافتند که حلالیت‌هالیدهای فلزی در‌این دو سیال خیلی بالاست. در سال ۱۹۰۶ بوخنر۳ اعلام کرد که حلالیت مواد آلی غیرفرار در دی اکسید کربن فوق بحرانی ده برابر مقداری است که از مطالعات فشار بخار انتظار می‌رفت. در سال ۱۹۵۸ زهوز۴ و همکارانش استخراج لانولین از پشمهای روغنی با CO۲ فوق بحرانی را گزارش کردند. نقطه شروع استفاده از سیالهای فوق بحرانی در فرآیندهای صنعتی از کار زوسل۵ در انیستیتوی ماکس پلانک در مطالعه زغال سنگ آغاز شد.


۱-Sonication

۲-Soxhlet

[۱]- Solid-phase extraction

[۲]- Liquid-Liquid

۳-SuperCritical Fluid Extraction

۱ -Hogarth

۲-Hanny

۳-Buchner

۴-Zhuze

۵-Zosel

فصل پنجم

عصاره گیاهان دارویی

مصرف‌این گونه مواد روز به روز در حال افزایش است و امید آن می‌رود که روزی جای خود را به داروهای شیمیایی بدهد. عصاره‌این گیاهان برای درمان بیماریهای مختلفی بکار می‌رود و حال اثرات شگفت انگیزی هستند و برخلاف داروهای شیمیایی فاقد اثرات جانبی می‌باشند.‌این مواد خواص درمانی فراوانی دارند که در‌این فصل به برخی از‌این خواص اشاره کرده و به بررسی شرایط استخراج‌این عصاره‌ها با CO۲ فوق بحرانی می‌پردازیم.

۵-۱:‌ترکیبات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدان:

عصاره‌های طبیعی حاصل از گیاهان دارویی دارای خواص ضداکسندگی، ضدعفونی کنندگی و میکروب زدائی دارد که در فرمولاسیون مواد آرایشی، دارویی و غذایی بکار می‌روند. در مقایسه‌ای که بین روشهای استخراجی تقطیر و scco۲ برای یکسری از‌این گیاهان نظیر آویشن، اکلیل کوهی، بابونه، جعفری و مریم گلی انجام شد، مشخص گردید که بیشترین بازدهی استخراج مربوط به روش سوکسله است منتها در عصاره آنها‌ترکیبات ناخواسته زیادی مثل موم، تانن، رنگهای کلروفیلی و و املاح معدنی، استخراج گردید(۱۹۹۸ و Simandi etal). بازده کلی بدست آمده در روش scco۲ مشابه با روشهای استخراج با هگزان است. ارزیابی حسی نشان داد که عصاره‌های اکلیل کوهی و بابونه بدست آمده از روش scco۲ بهتر از عصاره‌های بدست آمده به روش سنتی بود و عطر خوبی داشت اما عصاره آویشن بدست آمده به روش دارای بوی نامطلوبی برای بکارگیری آن در فرمولاسیون مواد آرایشی بود. راندمان جداسازی عصاره از برگ‌های جعفری ۵% کمتر از جداسازی عصاره از تخم جعفری بود. مقایسه‌ترکیبات بین‌این دو نشان می‌دهد که دو‌ترکیب مهم: استراگول و آنتول به مقدار زیاد در‌این عصاره‌ها موجود است (۱۹۹۸ و Della Porta etal). …

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.