فایل ورد کامل بهداشت و علوم تغذیه در قرآن؛ تحلیل آموزههای قرآنی در زمینه سلامت و تغذیه انسان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل بهداشت و علوم تغذیه در قرآن؛ تحلیل آموزههای قرآنی در زمینه سلامت و تغذیه انسان دارای ۱۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل بهداشت و علوم تغذیه در قرآن؛ تحلیل آموزههای قرآنی در زمینه سلامت و تغذیه انسان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل بهداشت و علوم تغذیه در قرآن؛ تحلیل آموزههای قرآنی در زمینه سلامت و تغذیه انسان۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل بهداشت و علوم تغذیه در قرآن؛ تحلیل آموزههای قرآنی در زمینه سلامت و تغذیه انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل بهداشت و علوم تغذیه در قرآن؛ تحلیل آموزههای قرآنی در زمینه سلامت و تغذیه انسان :
فایل ورد کامل بهداشت و علوم تغذیه در قرآن؛ تحلیل آموزههای قرآنی در زمینه سلامت و تغذیه انسان
فایل ورد کامل بهداشت و علوم تغذیه در قرآن؛ تحلیل آموزههای قرآنی در زمینه سلامت و تغذیه انسان در صفحه ورد قابل ویرایش
فایل ورد کامل بهداشت و علوم تغذیه در قرآن؛ تحلیل آموزههای قرآنی در زمینه سلامت و تغذیه انسان
فهرست مطالب
کلیات
مقدمه
تعریف موضوع
اهمیت موضوع
پیشینه موضوع
سؤال اصلی
فرضیه
سؤالهای فرعی
روش فایل
چکیده
فصل اول
معنای لغوی و اصطلاحی
اکل
شرب
طعام
طیب
طیبات
غذا
غذای حلال
غذای حرام
غذای پاک و طیب
فصل دوم
مقدمه
زمان و موقع خوردن
بهداشت و مستحبات غذا خوردن
فصل سوم
بخش الف
مقدمه
بخش الف: تغذیه و اثرات جسمی آن
بیان نکات اخلاقی و بهداشتی عبس/
غذا و سلامتی
علائم تغذیه خوب
تکریم انسان با غذا
موهبت تغذیه درست
تغذیه و سلامتی اعصاب
تأثیر غذا در زیبایی انسان
تغذیه و کنترل میل جنسی
کمخوری و طول عمر
کمخوری و سلامتی
اثرات تربیتی روزه
اثرات بهداشتی و درمانی روزه
اثرات پرخوری
ارتباط بین تغذیه و انواع بیماریها
بخش ب
بخش ب: غذاها و میوه های خاص (قرآنی)
انجیر
زیتون
انگور
رطب
خواص غذایی و درمانی خرما
عسل
شیر
انار
سبزی و خیار و سیر و عدس و پیاز
کدو
گوشت (تازه)
کاهو
فصل چهارم
طلب حرام (حرامخوری)
انواع تقسیمات مال
خوردنیهای حلال
ویژگی رزق انسان
رابطه بین طیبات و عمل صالح
ارتباط زهد با غذا
نتیجهگیری
فایل ورد کامل بهداشت و علوم تغذیه در قرآن؛ تحلیل آموزههای قرآنی در زمینه سلامت و تغذیه انسان
فهرست منابع و مآخذ
«یا أَیُّهَا الَّذینَ ءَامَنوا کُلُوا مِن طَیِّباتِ مَا رَزَقْناکُمْ وَ اُشْکُرُوا لِلّهِ إِن کُنتُم إِیّاهُ تُعْبُدوُنَ»
سوره بقره/ آیه
مقدمه:
سپاس ویژه خداوندی است که مخلوقات را به بهترین صورت تدبیر فرمود و زمین وآسمانها را آفرید و آب گوارا از عصاره بخارات نازل کرد و بدان وسیله دانهها و گیاهان را به وجود آورد و روزیها و خوردنیها را مقدر و به وسیله خوردنیها، قوای جانداران را حفظ کرد و با اطعام بندگان با غذاهای پاکیزه به طاعات و اعمال شایسته آنان کمک کرد.
انسان دارای دو بعد است: بعد روحانی و بعد جسمانی.
همانطور که بعد روحانی او نیازمند معنویات و ارتباط با عالم معناست، جسم انسان هم برای اینکه روح او را همراهی کند نیازمند عوامل مادی است.
انسان برای اینکه شاداب و سرزنده باشد باید هم تغذیه روحی داشته باشد و هم تغذیه جسمی درست است که تغذیه از عوامل مادی است و موجب شادابی جسم انسان میشود ولی بعید نیست که اثرات روحی هم داشته باشد و برای همین توجه به تغذیه و نوع آن قابل بررسی است و توجهات خاص خود را میطلبد.
«انسان اشرف مخلوقات است» توجه به همین جمله کوتاه میتواند آدمی را از حیوانیت دور سازد و او را در مسیر معرفهالله قرار دهد و این امکانپذیر نیست مگر توجه به همه ابعاد انسان اعم از عبادی، معنوی، روحی، جسمی و … .
و در این میان توجه به «بهداشت علوم تغذیه» از ضروریات میباشد.
تعریف موضوع:
موضوعی که در این مجموعه مورد بررسی قرار گرفته است با عنوان «بهداشت علوم تغذیه در قرآن» است که همانطور که از اسمش مشخص است به علوم تغذیهای انسان و بهداشت آن با توجه به آیات مربوط به آن پرداخته است. در تعریف علوم تغذیه همین بس که «یک سری نیازهای غریزی و جسمی است که انسان برای به دست آوردن قوای جسمی و انجام فعالیتهای روزانه و برآوردن نیاز جسمی خود به آن رو میآورد» اما فقط خوردن و برآوردن نیاز مهم نیست بلکه از چه خوردن و کیفیت و کمیت آن مهم است که تحت عنوان بهداشت تغذیه بررسی میشود، که هم اثر جسمی خوب و هم اثر روحی خوب داشته باشد.
اهمیت موضوع:
اسلام نه تنها با خوردن و لذت بردن از غذاهای خوب و سازگار مخالف نیست بکله با اختصاص دادن آن به مؤمنین چنین تغذیهای را مورد ترغیب قرار داده است.
و در سوره بقره، آیه و در سوره اعراف، آیه و در آیات دیگر به امر تغذیه دستور داده است و با توجه به اینکه هدف اصلی خداوند از آفرینش جن و انس برای عبادت بوده است لذا خوب خوردن و شکرگذاری کردن قسمتی از عبادت میباشد و انسان باید در نوع مواد غذایی که به بدن میرساند توجه لازم را مبذول دارد تا به آنچه که هدف اصلی خداوند است دست یابد و سعادت دنیا و آخرت را کسب نماید و با گذشت زمان نه تنها کمرنگتر نشده بلکه اخیراً مورد توجه علما و دانشمندان قرار گرفته و در همین مدت کم، پیشرفتهای بسیار کرده و ارزش آن در نزد همه تا حدی معلوم شده به طوری که امروزه همه میدانند که تغذیه خوب و کافی تا چه حد در سلامت و رشد افراد و در بهداشت اجتماع مؤثر است و دستوراتی را که در اسلام در این مورد آمده است میتواند کارساز و مفید باشد چرا که به طور همه جانبه و کلی در این مورد بحث کرده است که هم از نوع تغذیه بحث کرده، لزوم تغذیه، چگونگی تغذیه، کمیت و کیفیت آن و حتی آداب غذا خوردن و اثرات و فواید آن و نیز در مورد کمخوری و پرخوری و ارتباط آن با انواع بیماریها و نیز در مورد نوع تغذیه نوع تغذیه و عمل صالح و … بحث کرده است که این نشان دهنده اهمیت موضوع است و هشداری است به ما که حتی در نوع تغذیه و خوردن آن توجهات لازم را به کار گیریم چرا که تغذیه سالم از مهمترین مسائل زندگانی انسان و بشریت است.
پیشینه موضوع:
کتابهایی که در این مورد مراجعه کردم بیشتر در مورد آداب اخلاقی و بهداشت و مستحبات غذا خوردن بحث شده بود و منبعی که در آن همه آیههای مربوط به طعام، طیبات، حلال و حرام و اثرات آن را دربرداشته باشد نبود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 