فایل ورد کامل غنیسازی برنج نیمپخته با اسید فولیک؛ تحلیل چندفاکتوره و بررسی جنبشی فرآیند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل غنیسازی برنج نیمپخته با اسید فولیک؛ تحلیل چندفاکتوره و بررسی جنبشی فرآیند دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل غنیسازی برنج نیمپخته با اسید فولیک؛ تحلیل چندفاکتوره و بررسی جنبشی فرآیند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل غنیسازی برنج نیمپخته با اسید فولیک؛ تحلیل چندفاکتوره و بررسی جنبشی فرآیند۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل غنیسازی برنج نیمپخته با اسید فولیک؛ تحلیل چندفاکتوره و بررسی جنبشی فرآیند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل غنیسازی برنج نیمپخته با اسید فولیک؛ تحلیل چندفاکتوره و بررسی جنبشی فرآیند :
نمونه
چکیده
غنیسازی با اسید فولیک برای برنج نیم پخته به صورت سیستماتیک برای دست آوردن بینش کمّی نقش متغیرهای کلیدی فرایند، مورد مطالعه قرار گرفته است. نیمپز در برنج قهوه ای خیسانده در آب با دمای ۷۰درجه سانتی گراد به مدت ۱، ۲ و ۳ ساعت با چهار غلظت مختلف غنی ساز صورت گرفته و برنج نیمپخته خشک شده، به مدت سه زمان (یعنی ۰، ۶۰ و ۱۲۰ ثانیه) آسیاب شد. هر دو غلظت باقیمانده فولات در برنج و PH آب خیساندن پس از انجام مراحل خیساندن برنج نیم پخته، اندازهگیری شد. مدل چند عاملی برای توصیف رفتار حفظ فولات باقی مانده توسعه داده شد و پیشنهاد شده که هر دو روش خیساندن و آردشدن، عوامل قابل توجه در غنی سازی اسید فولیک دارد. زمان خیساندن بهینه، ۱.۹۷ ساعت استنباط شد. نرخ حفظ فولات به دنبال سینتیک درجه ۱ میباشد در حالی که نرخ هیدرولیز طبیعی برنج و جذب فولات هر دو به زمان وابسته بودند.
a b s t r a c t
Folic acid fortification of parboiled rice has been systematically studied to obtain quantitative insights
into the role of key process variables. Parboiling was conducted with brown rice soaked at 70 C for 1,
۲ and 3 h with four different fortificant concentrations added and dried parboiled rice was milled for
three durations (i.e. 0, 60 and 120 s). Both residual folate concentration in treated parboiled rice and
pH of the soaking water after soaking stages were measured. Multifactorial model was developed to
describe the residual folate retention behaviour and suggested that both soaking and milling were significant
factors in folic acid fortification. The optimum soaking time was deduced to be 1.97 h. Folate retention
rate followed a 1st order kinetics while the rates of natural rice hydrolysis and folate uptake were
both time-dependent.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 