فایل ورد کامل گوشت گاو در رژیم غذایی آمریکا؛ تحلیل الگوهای مصرف، پیامدهای تغذیه‌ای و فرهنگی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل گوشت گاو در رژیم غذایی آمریکا؛ تحلیل الگوهای مصرف، پیامدهای تغذیه‌ای و فرهنگی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل گوشت گاو در رژیم غذایی آمریکا؛ تحلیل الگوهای مصرف، پیامدهای تغذیه‌ای و فرهنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل گوشت گاو در رژیم غذایی آمریکا؛ تحلیل الگوهای مصرف، پیامدهای تغذیه‌ای و فرهنگی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گوشت گاو در رژیم غذایی آمریکا؛ تحلیل الگوهای مصرف، پیامدهای تغذیه‌ای و فرهنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل گوشت گاو در رژیم غذایی آمریکا؛ تحلیل الگوهای مصرف، پیامدهای تغذیه‌ای و فرهنگی :

نمونه

فایل ورد کامل گوشت گاو در رژیم غذایی آمریکا؛ تحلیل الگوهای مصرف، پیامدهای تغذیه‌ای و فرهنگی

آمریکایی­ها یک ملت خورنده گوشت گاو می­باشند. در هر سال یک فرد به طور متوسط در این کشور ۶۷.۵ پوند گوشت گاو و گوساله مصرف می­کند. هر سال ما گوشت گاو را بیش از ترکیب مرغ تازه، گوشت خوک و غذاهای دریایی می­خریم. در واقع، گوشت گاو حدود ۶ درصد از کل فروش سوپرمارکت را دربرمی­گیرد (شکل ۳-۱). در طول چند سال گذشته، مصرف گوشت گاو در فروش سوپرمارکت و هم وعده­های غذایی در رستوران­های تجاری افزایش داشته است. علاوه بر این به مقدار زیادی از گوشت گاو مصرف شده در ایالات متحده، تقریبا یک میلیون تن گوشت گاو هم در هر سال صادر می­شود که نشان دهنده ارزشی معادل ۲.۵ میلیارد $ می­باشد.

Americans are a nation of beef eaters. Each year the average person in this country consumes 67.5 pounds of beef and veal. Each year we buy more beef than fresh poultry, pork, and seafood combined. In fact, beef accounts for about 6 percent of all supermarket sales (Figure 3–1). Over the past few years, the consumption of beef has been increasing both in supermarket sales and as meals in commercial restaurants. In addition to the large amount of beef consumed in the United States, almost a million metric tons of beef are exported each year, which represents a value of nearly $2.5 billion.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.