فایل ورد کامل صنعت طیور؛ آشنایی با ساختار، فرآیند تولید و نقش آن در اقتصاد غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل صنعت طیور؛ آشنایی با ساختار، فرآیند تولید و نقش آن در اقتصاد غذایی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل صنعت طیور؛ آشنایی با ساختار، فرآیند تولید و نقش آن در اقتصاد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل صنعت طیور؛ آشنایی با ساختار، فرآیند تولید و نقش آن در اقتصاد غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل صنعت طیور؛ آشنایی با ساختار، فرآیند تولید و نقش آن در اقتصاد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل صنعت طیور؛ آشنایی با ساختار، فرآیند تولید و نقش آن در اقتصاد غذایی :

نمونه

صنعت طیور یکی از بخش های با رشد سریع در صنعت حیوانات است. مصرف جهانی پرندگان در حال افزایش است. مرغ، بوقلمون، اردک، غاز و پرندگان دیگر، بخش بزرگی از رژیم غذایی گوشت مردم را در بسیاری از کشورها، تشکیل می دهند. در ایالات متحده، مصرف سرانه جوجه بیش از ۱۰۰ پوند است، که تقریبا در ۲۵ سال گذشته دو برابر شده است (شکل ۶-۱ را ببینید).

بر خلاف برخی گوشت­ها، طیور به طور کلی توسط بسیاری از فرهنگ­ها پذیرفته شده است. به عنوان مثال، مسلمان و یهودی گوشت خوک نمی خورند و در فرهنگ هندو، خوردن گوشت گاو مجاز نیست. با این حال، تقریبا در تمامی فرهنگ­ها، طیور به عنوان یک گوشت سالم برای مصرف انسان پذیرفته شده است. کشورهای در حال توسعه اغلب شروع به ساخت یک پایگاه کشاورزی سالم با طیور پرداخته زیرا پرندگان به عنوان یک خوراک مکفی است و به راحتی برای کشورهایی که نیروی کار انسانی به راحتی در دسترس است، نگهداری می­شود. بزرگترین تولیدکنندگان مرغ در جهان چین، کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق و ایالات متحده است.

the poultry industry is one of the fastest growing segments of the animal industry.

Worldwide consumption of poultry is increasing. Chickens, turkeys, ducks, geese, and other birds make up a large portion of the meat diet of people in most countries. In the United States, the per-capita consumption of broilers is over 100 pounds, which has almost doubled in the past 25 years (see Figure 6–1).

Unlike some meats, poultry is generally accepted by most cultures.

For instance, the Moslem and Jewish cultures do not eat pork and Hindu culture does not allow the eating of beef. However, almost all cultures accept poultry as a wholesome meat for human consumption. Developing countries often begin to build a sound agricultural base with poultry because birds are effi cient users of feed and are easily cared for in countries where human labor is readily available. The largest producers of poultry in the world are China, the countries of the former Soviet Union, and the United States.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.