فایل پی دی اف کامل فرآیند نهادینه‌سازی چارچوب مدیریت ریسک در سازمان‌های غیردولتی اسلامی؛ بررسی علمی و کاربردی PDF


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پی دی اف
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 فایل پی دی اف کامل فرآیند نهادینه‌سازی چارچوب مدیریت ریسک در سازمان‌های غیردولتی اسلامی؛ بررسی علمی و کاربردی PDF دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل فرآیند نهادینه‌سازی چارچوب مدیریت ریسک در سازمان‌های غیردولتی اسلامی؛ بررسی علمی و کاربردی PDF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل فرآیند نهادینه‌سازی چارچوب مدیریت ریسک در سازمان‌های غیردولتی اسلامی؛ بررسی علمی و کاربردی PDF2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل فرآیند نهادینه‌سازی چارچوب مدیریت ریسک در سازمان‌های غیردولتی اسلامی؛ بررسی علمی و کاربردی PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل پی دی اف کامل فرآیند نهادینه‌سازی چارچوب مدیریت ریسک در سازمان‌های غیردولتی اسلامی؛ بررسی علمی و کاربردی PDF :

توضیحات:
مقاله ترجمه شده فایل پی دی اف کامل فرآیند نهادینه‌سازی چارچوب مدیریت ریسک در سازمان‌های غیردولتی اسلامی؛ بررسی علمی و کاربردی PDF برای سرکوب تأمین مالی تروریسم، در قالب فایل pdf و در ۱۷ صفحه، همراه با اصل مقاله انگلیسی مربوط به سال ۲۰۱۴ در ۱۴ صفحه.

عنوان اتگلیسی مقاله:

Institutionalization of risk management framework in Islamic NGOs for suppressing terrorism financing

سال چاپ: ۲۰۱۴
محل انتشار:

Journal of Money Laundering Control Vol. 17 No. 1, 2014

بخشی از متن ترجمه:
هدفِ مقاله‌ی حاضر ارائه‌ی راه‌حلی برای بهبود کنترل‌ها و شفافیت داخلی است تا نگرانی‌های جامعه بین‌المللی درباره‌ی ادعای ارتباط با گروه‌های تروریستی را تخفیف دهد.
سازمان‌های غیر دولتی در بسیاری از کشورهای در حال توسعه به مسائل توسعه و فقر می‌پردازند. بسیاری از خدمات ارائه‌شده توسط سازمان‌های مذبور عبارت‌اند از: مراقبت از کودکان، مراقبت‌های بهداشتی، سوادآموزی بزرگ‌سالان، رفاه اجتماعی و سایر خدماتی که برخی دولت‌ها در ارائه‌شان ناتوان هستند. در کشورهای جهان سوم منشاء برخی NGO ها صرفاً خارجی است در حالی که بعضی دیگر محلی هستند اما بودجه‌شان از خارج از کشور تأمین می‌شود (جمیل، ۱۹۹۸). NGO های خارجی در کار امدادرسانی و توان‌بخشی در بلایای طبیعی نیز فعال بوده‌اند. NGO ها با تمرکز بر عدالت انسانی و اجتماعی به عنوان سازمان‌های کمک‌کننده به اقلیت‌های قومی و گروه‌های اقتصادی محروم در نظر گرفته می‌شوند. نقش حیاتی که NGO ها در تکمیل عملکردهای ارائه خدمات برخی دولت‌ها ایفا می‌کنند به هیچ عنوان مورد مناقشه نیست؛ با این حال موارد بسیاری وجود داشته است که گروه‌های تروریستی به-عنوان یک روش برای تأمین مالی فعالیت‌هایشان از چنین سازمان‌هایی سوء استفاده کرده‌اند. سازمان‌های تروریستی و شورشیان سیاسی برای اینکه اعضای جامعه «زنجیره‌ی حمایت جامعه» را در جهت پذیرش بیشتر فعالیت‌های خشونت‌آمیز و شرکت در فعالیت‌های خشونت‌آمیز ادامه دهند از NGO ها به¬عنوان ابزار استفاده می‌کنند (فلینجان، ۲۰۰۶). رئیس جمهور ایالات متحده پس از یازده سپتامبر در ۲۸ سپتامبر سال ۲۰۰۱ فرمان اجرایی ۱۳۲۲۴ را مبنی بر مسدود کردن دارایی‌های افراد و سازمان‌های خیریه¬ی مظنون به ارتباط با تروریسم تصویب نمود (کول، ۲۰۰۳). فرمان اجرایی مذبور به وضوح بیان می‌کند وزیر امور خارجه با مشورت وزیر خزانه‌داری و دادستان کل افرادِ خارجی را مشخص می‌کند که اقدامات تروریستی را انجام داده‌اند یا ادعاشده خطر قابل توجهی در ارتکاب اقدامات تروریستی دارند و اقداماتشان تهدیدی برای امنیت اتباع ایالات متحده یا امنیت ملی، سیاست خارجی، یا اقتصاد ایالات متحده آمریکا است. سازمان ملل متحد نیز با تصویب قطعنامه ۱۳۷۳ تحت فصل هفتم منشور سازمان از کشورهای عضو درخواست نمود تا به هیچ عنوان از گروه‌های تروریستی حمایت نکنند و به منظور سرکوب اقدامات تروریستی در حوزه‌های قضایی‌شان اقداماتی را انجام دهند. اقدامات مذکور شامل افزایش کنترل‌های مالی و مرزها و همکاری قضایی بین‌المللی میان سایر کشورها است (گروه سیاست بشردوستانه (HPG)، ۲۰۱۱).

فایل پی دی اف کامل فرآیند نهادینه‌سازی چارچوب مدیریت ریسک در سازمان‌های غیردولتی اسلامی؛ بررسی علمی و کاربردی PDF
فهرست مطالب:
چکیده
واژگان کلیدی
مقدمه
تئوری ضد شورش، مدل فرایند سیاسی و فعالیت‌های ضد تروریسم
طرح‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای سرکوب تأمین مالی تروریسم
مسائل مدیریت ریسک در NGOهای اسلامی
ریسک های گردهمایی های اجتماعی خاص و جمع آوری کمک های خیریه ی دیگران
ریسک داوطلب
خطر مالی
خطر تامین نیرو
خطر کمک مالی محدود
خطر اعتبار
نتیجه گیری و پیشنهادات

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.