فایل پی دی اف کامل مقاله ترجمهشده درباره جایگزینهای چربی؛ بررسی علمی ویژگیها و کاربردهای نوین در صنایع غذایی PDF
توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) word + pdf ارائه میگردد
توضیحات:
فایل پی دی اف کامل مقاله ترجمهشده درباره جایگزینهای چربی؛ بررسی علمی ویژگیها و کاربردهای نوین در صنایع غذایی PDF، در قالب فایل Word و در ۱۱ صفحه، همراه با فایل pdf مقاله انگلیسی سال ۲۰۰۶.
عنوان انگلیسی مقاله:
FAT REPLACERS – REVIEW
سال چاپ: ۲۰۰۶
محل انتشار:
Journal of Agroalimentary Processes and Technologies
بخشی از متن ترجمه:
کاهش چربی در رژیم غذایی هدف اصلی رژیم غذایی برای بسیاری از مصرف کنندگان است. جایگزین چربی ترکیبات گنجانیده شده به محصولات غذایی با ارائه برخی از ویژگیهای شبیه به چربی هستند. ما روند در مصرف چربی در رژیم غذایی که توسط منبع تغذیه، چگالی انرژی، برنامه خاص و خواص کاربردی جایگزینهای چربی طبقه بندی شده را مرور خواهیم کرد. برنامه خاص و اثرات بالقوه روی وضعیت سلامت جایگزینهای چربی نیز بررسی خواهد شد.
کلمات کلیدی: جایگزینهای چربی، ذخیره های چربی، شبه چربی، کم چرب
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 