فایل ورد کامل گزارش کارآموزی صنایع غذایی در شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل (کاله)؛ بررسی علمی فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل گزارش کارآموزی صنایع غذایی در شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل (کاله)؛ بررسی علمی فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کارآموزی صنایع غذایی در شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل (کاله)؛ بررسی علمی فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل گزارش کارآموزی صنایع غذایی در شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل (کاله)؛ بررسی علمی فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کارآموزی صنایع غذایی در شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل (کاله)؛ بررسی علمی فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کارآموزی صنایع غذایی در شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل (کاله)؛ بررسی علمی فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت :

توضیحات:
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی صنایع غذایی در شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل (کاله)؛ بررسی علمی فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت، در قالب فایل Word و در حجم ۳۴ صفحه.

بخشی از متن:
در ایران اولین بار تولید سوسیس و کالباس حدود سال ۱۳۰۰ شمسی و توسط مهاجرین لهستانی انجام شد. کلمه‌ کالباس از زبان لهستانی گرفته شده است. اما بصورت کارخانه‌ای در سال ۱۹۸۲ میلادی (۱۳۷۰ شمسی) شروع شد. به این صورت که یک نفر روسی به نام افو ناسر در بندر انزلی با ماشین کوچک دستی شروع به کار کرد و روزانه مایحتاج عده‌ای اتباع خرجی و عیسویاتی که در آنجا بودند تهیه می کرد.
در سال ۱۹۳۰ یک نفر دیگر از اهالی روسیه به نام لیشینیسکی که نماینده بازرگانی روسیه در بندر انزلی بود و سابقه کالباس سازی در روسیه داشت از آلمان یک کارخانه کوچک برای مصرف روانه ۵۰-۴۰ کیلوگرم کالباس وارد کردند و تا سال ۱۹۳۳ میلادی در بندر انزلی مشغول به کار بود. از آن پس کارخانه را به تهران منتقل و یک نفر متخصص کالباس‌سازی را از آلمان برای یک مک دعوت کرد. زمانیکه کارخانه لیشینیسکی در سال ۱۳۱۲ از بندر انزلی به تهران منتقل شد با آرزومان ؟؟؟ که اطلاعاتی در زمینه تهیه این فرآورده داشت شریک شد و به این ترتیب در پایتخت اولین کارخانه کالباس‌سازی بنا نهاده شد.
تاریخچه شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل
شرکت تولدی فرآورده‌ها گوشتی آمل در دیماه ۱۳۶۲ تاسیس شد و در سال ۱۳۶۳ در سالنی به مساحت ۲۵۰ متر مربع با ظرفیت دو هزار تن در سال به بهره‌برداری رسید تولیدات این شرکت را می توان در گروههای زیر دسته‌بندی کرد:
۱- انواع سوسیس و کالباس از گوشت قرمز، سفید و ماهی ۲- انواع برگر از گوشت قرمز، سفید و ماهی ۳- بسته بندی و عمل آوری گوشت سفید و قرمز ۴- غذای آماده

فایل ورد کامل گزارش کارآموزی صنایع غذایی در شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل (کاله)؛ بررسی علمی فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت
فهرست مطالب:
تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران
تاریخچه شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل
تکنولوژی تولید فرآورده‌های گوشتی
ماشین‌آلات و تجهیزات مورد استفاده در صنعت گوشت
دستگاه برش گوشهای منجمد
دستگاه کاستر
دستگاههای جدا کننده
آزمایش اندازه‌گیری رطوبت بکمک خشک کن برقی
اندازه‌گیری خاکستر به روش حرارت و دهی خشک
اندازه‌گیری چربی به روش سوکسله:
«اندازه‌گیری چربی به روش ژربر»
«شمارش کلی میکروبها lotal count
«شناسائی شمارش کلیفرم
شناسائی اشرشیاکلی (E.Coli)
شناسائی و شمارش استنامیکوکوکوس اورئوس
علائم مسمومیت غذائی استافیلوکوکوس اورئوس
طرز تهیه محیط کشت؛
شناسائی و شمارش قارچها
«سوآپ تست»
فینگرتست finger test

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.