فایل کامل پاورپوینت روشهای بستهبندی مواد غذایی؛ بررسی علمی فناوریها، استانداردها و نقش آن در حفظ کیفیت
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل پاورپوینت روشهای بستهبندی مواد غذایی؛ بررسی علمی فناوریها، استانداردها و نقش آن در حفظ کیفیت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل پاورپوینت روشهای بستهبندی مواد غذایی؛ بررسی علمی فناوریها، استانداردها و نقش آن در حفظ کیفیت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب فایل کامل پاورپوینت روشهای بستهبندی مواد غذایی؛ بررسی علمی فناوریها، استانداردها و نقش آن در حفظ کیفیت
تاریخچه بسته بندی
کنسرو
پوشش ها و روکش های خوراکی
یک چالش
مواد بالقوه برای بسته بندی بیولوژیکی
ماشین های بسته بندی مواد غذایی
ماشین های خودکار
ماشین های خودکار شکلات پیچ پر سرعت
ماشین های پر کن
سری مینی پک
تاریخچه بسته بندی
در دوره پیش از صنعتی شدن جوامع ، بسته بندی مواد و محصولات برای مدت های طولانی مورد استفاده قرار داده می شده است و از این روش برای نگهداری مواد و محصولات غذایی در خانه یا حمل و نقل آنها از مزرعه یا محل تولید به مغازه ها یا بازار های محلی استفاده می شده است
نمونه ای از این موارد بسته بندی غلات و آرد در کیسه یا ظرف های و جعبه های چوبی و یا بسته بندی مواد روغنی در شیشه ها بوده است.منشا بسته بندی و کنسرو های مدرن روش های اولیه بسته بندی شامل استفاده از کاغذ موم ، چرم ، پوست و یاچوب پنبه بوده اند
فن آوری های مدرن بسته بندی از زمان نیکولاس آپرت که یک قناد اهل کشور فرانسه بود آغاز شدند
کنسرو
ظروف آهنی در مقایسه با ظروف شکننده شیشه ای برای بسته بندی مواد غذایی مناسب می باشند . با استفاده از شیوه کنسرو کردن می توان محصولاتی مثل نخود یا سالمون کنسرو شده را به مناطقی صادر نمود که مردم آن مناطق هرگز پیش از آن از این غذا ها نخورده بودند. در این شرایط ، هنوز هم فساد مواد غذایی به سبب عملکرد میکروارگانیسم های فاسد کننده در سطح بالایی قرار دارد;
شما با نظرات خود باعث دلگرمی اعضای سایت و راهبردی جهت رسیدن به مقصود اعضا ( قرار دادن مطالب روز دنیا که قبلا به فارسی ترجمه شده ُ که دیگر نیازی به سایت های خارجی و ترجمه و مشکلات ناشی از آن نباشید ) می شوید با تشکر وسپاس فراوان ؟
انجام بسته بندی در مواد غذایی دارای چندین عملکرد مهم می باشد که از جمله می توان به محافظ از ماده غذایی حفظ ویژگی های حسی و ظاهری و کیفیت ماده غذایی و ارائه اطلاعات ماده غذایی به مصرف کننده می توان اشاره نمود. در این بخش به بررسی بسته بندیهای بیولوژیکی و بیان مسائل مهم مربوط به بسته بندی مواد غذایی پرداخته می شود. نقشی را که مواد بسته بندی کننده بیولوژیک در محافظت از کیفیت و ویژگی های حسی و ظاهری چندین گروه از مواد غذایی میتوانند بر عهده داشته باشند.علاوه بر جوانب ایمنی و حسی مربوط به مواد غذایی این نکته نیز به خوبی تشخیص داده شده است که در توسعه و انتخاب مواد بسته بندی بیولوژیکی مسائل دیگری نیز به دقت و ملاحظه نیاز دارند
تعاریف بسته بندی برای مواد غذایی به طور معمول بیشتر بسته بندی های مواد غذایی درسه گروه یا بسته بندی اولیه ، ثانویه و ثالثیه قرار داده میشوند
مواد بستهبندی کننده اولیه ، آن دسته از موادی هستند که در تماس مستقیم با مواد غذایی قرار دارند. عملکرد و نقش این مواد، دربر گرفتن ، محافظت کردن و تسهیل اموری چون توزیع و نگهداری مواد غذایی همزمان با رفع نیازهای مصرف کننده در رابطه با ایمنی و شفافیت محصول میباشند
در اغلب موارد ، از بسته بندی ثانویه برای محافظت فیزیکی از محصول استفاده گردیده میشود . این بسته بندی ممکن است یک جعبه محافظ مواد غذایی یا یک کیسه پلاستیکی در اطراف ماده غذایی باشد
بسته بندیهای ثالثیه یا سوم با بسته بندی ثانویه در یک سیستم حمل و نقل بستهبندی نهایی همراه گردیده میشود
در اینجا نیز ، هدف از انجام این بسته بندی تسهیل حمل و نقل و نگهداری محصول و محافظت از موارد درون بسته بندی در مقابل آسیبهای فیزیکی میباشد
پوشش ها و روکش های خوراکی
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 