فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره نظامنامه کیفیت در کارخانه آرد منصوبیان؛ بررسی استانداردهای تولید، کنترل و تضمین کیفیت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره نظامنامه کیفیت در کارخانه آرد منصوبیان؛ بررسی استانداردهای تولید، کنترل و تضمین کیفیت دارای ۹۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره نظامنامه کیفیت در کارخانه آرد منصوبیان؛ بررسی استانداردهای تولید، کنترل و تضمین کیفیت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره نظامنامه کیفیت در کارخانه آرد منصوبیان؛ بررسی استانداردهای تولید، کنترل و تضمین کیفیت۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره نظامنامه کیفیت در کارخانه آرد منصوبیان؛ بررسی استانداردهای تولید، کنترل و تضمین کیفیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره نظامنامه کیفیت در کارخانه آرد منصوبیان؛ بررسی استانداردهای تولید، کنترل و تضمین کیفیت :
*فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره نظامنامه کیفیت در کارخانه آرد منصوبیان؛ بررسی استانداردهای تولید، کنترل و تضمین کیفیت*
۱-۱ مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی :
کارخانه ی آرد منصوبیان در منطقه ی جنوب غربی تهران واقع گردیده ست . که از شمال به میدان شمشیری ، از جنوب به چهار راه یافت آباد ، از غرب به بزرگراه آیت ا… سعیدی و میدان معلم و از شرق به محدوده ی سجاد منتهی می شود .
کارخانه در سال ۱۳۴۹ تأسیس گردیده وطی سالیان متمادی بازسازی های متعددی در آن صورت پذیرفته است که مهمترین بازسازی کارخانه در سال۱۳۸۱ بوده که از لحاظ تأسیساتی و ساختمانی تغییرات عمده ای انجام گرفته است . همچنین در سال ۱۳۸۴ دو سیلوی فلزی به ظرفیت ۷۰۰۰ تن جهت ذخیره سازی گندم توسط شرکت WESTLE کانادا ساخته شده است که آماده بهره برداری می باشد .
ابعاد زمین کارخانه ۱۵۰۰۰متر مربع و زیر بنای ساختمان تولید ۳۵۰ متر مربع می باشد . تعداد سیلو ها علاوه بر دو سیلوی ذکر شده ۵ سیلوی ۵۰۰تنی و ۴عدد سیلوی آرد می باشد . ظرفیت انبارها حدود ۱۰۰۰ متر مربع و مساحت آزمایشگاه ۵۰ متر مربع است .
کارخانه در ۵ طبقه و ۲ زیر طبقه بنا شده است . که به تفکیک به شرح ذیل می باشد :
زیر زمین ۲ : شامل پایه های بالا بر و مارپیچ های گندم ورودی ، زیر زمین ۱ : پوستگیر در قسمت بوجاری و موتور های والس و کمک والس ها در قسمت آسیاب می باشد . طبقه اول شامل بوجاری ۲ و تریور در قسمت بوجاری و و والسها در قسمت آسیاب است . طبقه دوم : در قسمت بوجاری شامل شن گیر و در قسمت آسیاب شامل لوله ها و مخزن گندم . طبقه سوم ، بوجاری ۱ ، و مارپیچ آرد و تایفون ها ، به ترتیب در قسمت بوجاری و آسیاب ، طبقه چهارم : نم زن ها ، هم زن و فیلتر ها در قسمت بوجاری و الکها در قسمت آسیاب و بالاخره طبقه پنجم در قسمت آسیاب شامل بارریزها و در قسمت بوجاری ، بالای بالا بر ها می باشد .
سیستم بوجاری کارخانه محصول شرکت بولر و سیستم آسیاب کارخانه ، تکنولوژی چک و اوکراین است . ظرفیت سالیانه کارخانه ۸۶۴۰۰ تن گندم می باشد . محصولات کارخانه شامل سه نوع آرد نول ، ستاره درجه ۲ و سبوس گرفته است که دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت می باشد .
پرسنل کارخانه شامل ۴۵ نفر می باشند . مدیر عامل آقای بهرام منصوبی ، مدیر داخلی آقای حسین منصوبی ، مدیر تولید آقای اصغر شیرازی و مدیر کنترل کیفیت خانم نفیسه منصوبی می باشند .
پروانه های موجود در کاخانه علاوه بر پروانه بهره برداریاز وزارت صنایع ، شامل پروانه های تأسیس ، بهره برداری و ساخت جداگانه برای هر محصول از وزارت بهداست می باشد . که کلیه پروانه ها در سال ۱۳۸۰ دریافت گردیده است.
۱-۲ خط مشی و اهداف کیفی واحد تولیدی :
مدیریت کارخانه آرد منصوبیان ، با توجه به وضعیت گندم و آرد در کشور و همچنین خودکفایی گندم در چند سال اخیر اهدافی را پیگیری می نماید .تا علاوه بر رشد کمی و کیفی محصولات خود ، به عنوان یک واحد کوچک از مجموعه ی عظیم گندم و آرد ، به پیوسته بودن این خود کفایی در کشور کمک نماید و تعهد می نماید این اهداف را به کلیه پرسنل ابلاغ نموده و بر اجرای این اهداف توسط پرسنل نظارت مستمر داشته باشد . اهداف و خط مشی های اصلی این کارخانه به شرح ذیل می باشد :
الف ) ارتقاء سطح کیفی محصولات : از طریق ارتباط با مؤسسات و متخصصین امر و استفاده از دانش آنها در قستهای مختلف تولید و کنترل کیفیت .
ب ) ارتقاء دستگاه ها و ماشین آلات : بواسطه نصب دستگاه های نوین مناسب با تکنولوژی روز دنیا جهت افزایش کیفیت کارخانه .
ج ) جلب رضایت مشتری : از طریق هماهنگی بین مدیر تولید و مدیر کنترل کیفیت با واحد انبار متناسب با نیاز های مشتری .
د ) به کار گیری مهارت و تجربه : از طریق جذب پرسنل با صلاحیت و به کار گیری همزمان مهارت و تجربه این افراد .
هـ ) آموزش : برگزاری کلاس های آموزشی متعددبرای بخش های مختلف کارخانه جهت افزایش سطح آگاهی آنان.
و ) ایجاد محیط مناسب کاری : با رعایت نکات فنی و بهداشتی توسط پرسنل و ایجاد روابط حسنه بین کارکنان .
ز ) کاهش توقف های تولید : از طریق سرویس به موقع ماشین آلات و بازرسی روتین و مستمر والس ها و الک ها .
مدیریت کارخانه آرد منصوبیان
۱-۳ ـ اصطلاحات و تعاریف :
اصطلاحات و تعاریف کیفیتی و کاربردی در کارخانه منطبق بر استاندار های ۸۴۰۳ و ۱۰۳ مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران می باشد .
۲-۱ ـ سازمان واحد تولیدی و بخش های آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی :
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 