فایل ورد کامل کتاب علمی روشهای تغذیه و شیر دادن نوزاد؛ بررسی اصول بهداشتی، روانشناختی و مطالعات کاربردی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل کتاب علمی روشهای تغذیه و شیر دادن نوزاد؛ بررسی اصول بهداشتی، روانشناختی و مطالعات کاربردی دارای ۱۳۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل کتاب علمی روشهای تغذیه و شیر دادن نوزاد؛ بررسی اصول بهداشتی، روانشناختی و مطالعات کاربردی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل کتاب علمی روشهای تغذیه و شیر دادن نوزاد؛ بررسی اصول بهداشتی، روانشناختی و مطالعات کاربردی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل کتاب علمی روشهای تغذیه و شیر دادن نوزاد؛ بررسی اصول بهداشتی، روانشناختی و مطالعات کاربردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل کتاب علمی روشهای تغذیه و شیر دادن نوزاد؛ بررسی اصول بهداشتی، روانشناختی و مطالعات کاربردی :
روش شیر دادن به نوزاد
از قرار معلوم، پژوهشگران هر روز به کشف تازه ای در مورد فواید شیر دادن از سینه نایل می شوند. آنان متوجه شده اند بچه هایی که از شیشه شیر می خورند، دچار خُرخُر می شوند.البته این موضوع آن قدر احمقانه نیست که به نظر می رسد. به ظاهر نوک پستانکهای سخت و زِبر به دهان بچه بیش از نوک پستان نرم مادر آسیب می رساند و شکل جدید می تواند سبب خرپف و در برخی از بچه ها، موجب کج شدن دندان شود.
شیر مادر مایعی حیاتی است شامل پادتنها، هورمونها و بسیاری مواد مفید دیگر که به تازگی به کیفیت آن پی برده اند؛ موادی که هرگز در شیر خشک نمی توان یافت. شیر مادر مرتب در حال تغییر است و موجب رشد جسمی و ذهنی بچه در مواقع معین می شود. برای نمونه، نوزاد، به هنگام تولد، دستگاه ایمنی رشد نیافته ای دارد. در مقابل پادتنهایی که بدن نوزاد می سازد، با جرمهای خاصی که کودک با آن در تماس است مقابله می کند. این پادتنها به وسیله شیر مادر به بچه می رسد. به همین دلیل احتمال بیمار شدن بچه هایی که با شیشه شیر می خورند، به مراتب بیشتر است.
تاکنون هیچ کس فرمول شیر مادر را که ترکیبی است پیچیده، تغییرپذیر، حیات بخش و مرکب از ۳۰۰ نوع مختلف مواد سودمند کشف نکرده است. شیر خشک موجود در سوپر مارکتها از شیرگاو تغییر شکل یافته و خشک شده درست شده است. زمانی که مواد تازه ای در شیر مادر کشف می شود، تولیدکنندگان ممکن است تعدادی را به طور مصنوعی تهیه و به شیر خشک اضافه کنند، ولی تنها با اضافه کردن آن ماده تضمینی وجود ندارد که شیر به دست آمده نظیر شیر مادر عمل کند. برای نمونه، تولیدکنندگان، آهنی بیش از مقدار موجود در شیر مادر به شیر خشک اضافه می کنند، ولی چون این آهن به شکلی است که جذب آن به دشواری امکان دارد، اکثر آن دفع می شود. لازم است مقدار بیشتری افزوده شود تا نیاز واقعی بچه تأمین گردد.
پروتئینهای موجود در شیر گاو شبیه پروتئینهای موجود در شیر مادر نیست، ولی برای رشد گوساله ماده ای است بسیار مطلوب. اگرچه تولیدکنندگان شیر خشک شیر گاو را به گونه ای تغییر می دهند تا شبیه فرمول شیر مادر از آب در بیاید، پروتئینها هنوز تفاوت دارند و امکان دارد موجب حساسیتهایی از قبیل اگزما و خس خس سینه شود. بچه هایی که از شیر مادر تغذیه می کنند، احتمال این که عفونتهای دستگاه تنفسی یا خس خس سینه مبتلا شوند، به مراتب کم تر است. چنانچه شما یا خانواده ی همسرتان سابقه ی آلرژی، آسم یا اگزما دارند، مصرف شیر مادر کودک را از ابتلا به این بیماری مصون نگاه می دارد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 