فایل کامل شناخت کامل انواع غذاهای ایرانی و بین‌المللی با محوریت گوشت قرمز؛ تحلیل علمی ترکیبات و مطالعات تغذیه


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل شناخت کامل انواع غذاهای ایرانی و بین‌المللی با محوریت گوشت قرمز؛ تحلیل علمی ترکیبات و مطالعات تغذیه دارای ۴۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل شناخت کامل انواع غذاهای ایرانی و بین‌المللی با محوریت گوشت قرمز؛ تحلیل علمی ترکیبات و مطالعات تغذیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل شناخت کامل انواع غذاهای ایرانی و بین‌المللی با محوریت گوشت قرمز؛ تحلیل علمی ترکیبات و مطالعات تغذیه۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل شناخت کامل انواع غذاهای ایرانی و بین‌المللی با محوریت گوشت قرمز؛ تحلیل علمی ترکیبات و مطالعات تغذیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل شناخت کامل انواع غذاهای ایرانی و بین‌المللی با محوریت گوشت قرمز؛ تحلیل علمی ترکیبات و مطالعات تغذیه :

آشنایی با غذا هایی که می توان با گوشت قرمز در ایران و سایر کشو هرها تهیه کرد شامل انواع کبابها ، شیشلک -چنجه – بیف استروگانف – کباب ترکی یا دونر کباب – بیف با سس مخصوص – استیک مخصوص لمب چاپس با سس مخصوص – تورنادو استیک

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.