فایل ورد کامل پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره؛ تحلیل علمی فرآیند تولید، بازار و مطالعات مهندسی صنایع غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره؛ تحلیل علمی فرآیند تولید، بازار و مطالعات مهندسی صنایع غذایی دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره؛ تحلیل علمی فرآیند تولید، بازار و مطالعات مهندسی صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره؛ تحلیل علمی فرآیند تولید، بازار و مطالعات مهندسی صنایع غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره؛ تحلیل علمی فرآیند تولید، بازار و مطالعات مهندسی صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره؛ تحلیل علمی فرآیند تولید، بازار و مطالعات مهندسی صنایع غذایی :

فایل ورد کامل پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره؛ تحلیل علمی فرآیند تولید، بازار و مطالعات مهندسی صنایع غذایی در ۴۰ صفحه ورد قابل ویرایش

فایل ورد کامل پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره؛ تحلیل علمی فرآیند تولید، بازار و مطالعات مهندسی صنایع غذایی
فهرست مندرجات:

بخش اول: کلیات

– مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی

– خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی

– اصطلاحات و تعریفات

بخش دوم: سازمان واحد تولیدی

– سازماندهی واحد تولیدی و بخشهای آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی

– سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش کیفیت

– شرح وظایف، مسئولیتها و اختیارات مسئولان و کارکنان دخیل و مؤثر بر کیفیت بویژه مسئول و کارکنان بخش کیفیت

بخش سوم: مستندات نظام کیفیت

– ساختار مستندات نظام کیفیت شامل نظام نامه، روشهای اجرایی، دستورالعمل های کاری، مشخصات فنی و استانداردهای کارخانه ای، تقشه ها، کارتها و فرمهای عملیاتی و غیره

– نحوه تهیه، بررسی، تایید، تصویب، تجدیدنظر و توزیع مستندات نظام کیفیت و چگونگی کنترل آنها

– حفظ و نگهداری سوابق

بخش چهارم: کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی

– نمودار فرآیندها

– تدارکات و انبارش مواد اولیه

– فرآوری مواد اولیه و یا ساخت و مونتاژ قطعات

– بسته بندی محصول نهایی

– انبارش، حمل و تحویل محصول

بخش پنجم: بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات

– بازرسی و آزمایش مواد اولیه

– بازرشی و آزمایش حین فرآیند

– بازرسی و آزمایش محصول نهایی (آزمونهای مستمر کارخانه ای، آزمونهای نمونه ای برای تصدیق بهر ساخت (lot یا Batch)، آزمونهای فرعی برای تصدیق نمونه محصول جدید)

بخش ششم: شناسایی، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات
بخش هفتم: امکانات آزمایشگاهی و کنترل تجهیزات و بازرسی، آزمون و اندازه گیری (بررسی های کارکردی وکالیبراسیون)
بخش هشتم: کنترل و تعیین تکلیف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و رسیدگی به شکایات مشتریان
بخش نهم: آموزش کارکنان
بخش دهم: کاربرد فنون آکاری
پیوست ها, فایل ورد کامل پروژه کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره؛ تحلیل علمی فرآیند تولید، بازار و مطالعات مهندسی صنایع غذایی
فهرست مدارک و مستندات مرتبط نظام کیفیت و سایر ضمائم ضروری

بخش اول: کلیات

۱-۱- مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی

واحد تولیدی آرد ستاره به مساحت ۲m7800 واقع در تهران خیابان شهید رجائی خیابان ستاره، تولید آرد خود را به ظرفیت ۳۰ هزار تن در سال از سال ۱۳۴۲ شروع کرده است. محصول در دو نوع آرد ستاره درجه ۲ (درصد سبوس گیری ۱۹ درصد) و آرد سبوس گرفته (درصد سبوس گیری ۱۳ درصد) منطبق بر استاندارد ملی به شماره ۱۰۳ و ۲۳۹۳ به روش والسی تولید می شود. این واحد تولیدی به مدیریت عامل سید محمدرضا مرتضوی و داشتن نیروهای متخصص شامل خانم الهام عباسی مسئول کنترل کیفیت با مدرک مهندسی صنایع غذایی، آقای سید احمد حیدری مدیر تولید با مدرک شیمی و خانم رکسانا نادرنیا مدیر فنی با مدرک مهندسی مکانیک و تعداد ۳۵ کارگر از حداکثر توان خود جهت تولید محصول با کیفیت مطلوب بهره می برد ماده اولیه و محصول در کلیه مراحل تولید و فرآوری کنترل شده و آزمایشات لازم برروی آنها در بخش میکروبی و شیمی انجام می شود.

این کارخانه با داشتن پروانه تأسیس و بهره برداری به شماره ۴۲۵۱، در تیرناه سال ۱۳۸۲ موفق به اخذ پروانه های ساخت محصول به شماره ۱۷۹۴۲ – آرد ستاره درجه ۲ و ۱۷۹۴۳ – آرد سبوس گرفته از طرف وزارت بهداشت گردید.

بسته بندی محصول در کیسه های پلی پروپیلنی ۴۰ کیلوگرمی انجام شده و اتیکت کارخانه شامل اطلاعاتی مانند تاریخ تولید، نام محصول، پروانه ساخت است. گندم از طریق شرکت حمل و نقل آرد و گندم ایران از طرف اداره غله و آرد استان تهارن به کارخانه منتقل و آرد تولیدی توسط همان اداره حمل می شود.

۲-۱- خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی:

هدف تولید آرد با کیفیت منطبق با استاندارد ملی به شماره های ۱۰۳ و ۲۳۹۳ و در آینده تولید آرد نول می باشد. از طرفی با توجه به رذشد روزافزون جمعیت و افزایش تقاضا به موضوع افزایش ظرفیت تولید به موازات بهبود کیفیت و کاستن از ضایعات تولید نیز توجه شده است. به منظور افزایش رضایت مندی کارکنان و در نهایت ارائه کار مفید و تولید بی نقص، سازمان تولیدی سعی در برآوردن نیازهای واقعی آنها دارد. از تمام توان به کار گرفته می شود تا کلیه پرسنل در سطح خود آموزش های مداوم و پیگیر لازم را ببیند.

در نهایت مدیریت ارشد از کلیه اهداف فوق حمایت و تعهد می کند تا تمامی پرسنل آنرا درک و اجرا کنند.

۳-۱- اصطلاحات و تعریفات:

آرد ستاره درجه ۱: آرد با درجه استخراج ۵/۷۸ درصد – خاکستر بین (۷۰۰/۰- ۵۸۱/۰)

آرد تاره درجه ۲: آرد با درجه استخراج ۸۱ درصد – خاکستر بین (۸۶۰/۰ – 701)

آرد سبوس گرفته (معمولی): آرد با درجه استخراج ۸۷ درصد – خاکستر بین (۴/۱-۸۶۱/۰) درصد

کیفیت: (Quality) میزان برآورده شدن نیازمندی ها توسط مجموعه ای از ویژگیهای ذاتی (نیاز توسط استاندارد، مشتری یا خود سازمان مشخص می شود)

کنترل کیفیت: Quality Control: بخشی از مدیریت کیفیت که بر برآورده کردن الزامات و یا خواسته های مربوط به کیفیت تمرکز دارد.

تضمین کیفیت: بخشی از مدیریت کیفیت که بر ایجاد اطمینان از اینکه الزامات و خواسته های مربوط به کیفیت برآورده خواهد شد تمرکز دارد.

خط مشی کیفیت: مقاصد و جهت گیری سازمان در رابطه با کیفیت که رسماً توسط مدیریت اعلام شده باشد.

روش اجرایی کاربرد فنون آماری:

واحد Q.C به همراه آزمایشگاه ضمن شناسایی نوع فعالیت هایی که این فنون در آنها کاربرد دارند نسبت به جمع آویر اطلاعات و داده های اطلاعاتی و سپس تهیه برگه ثبت داده ها، هیستوگرام، نمودار (پارتو، علت و معلول، تمرکز نقص، پراکندگی و یا کنترل) بسته به نوع نیاز و نوع بررسی اقدام می کند.

مدیر کنترل کیفی با ارزیابی و بازنگری آنها در صورت مشاهده عدم تطابق، دستور توقف تولید و رفع عیب و پیگیری آن را می دهد. در این راستا با توجه به نیاز و در صورت لزوم فنون آماری توسط واحد Q.C از طریق برنامه ریزی های مستمر توسعه می یابند.

روش اجرایی کنترل اقلام نامنطبق:

وضعیت محصول از نظر بازرسی و آزمون به طرق مناسب مشخص می شود به طوری که انطباق یا عدم انطباق محصول با توجه به بازرسی ها و آزمون های انجام گرفته مشخص شود. کنترل محصول نامنطبق شامل مراحل زیر است:

۱- شناسایی: شناساسی محصول نامنطبق در کنترل محصول ورودی، حین فرایند و نهایی صورت می پذیرد. این مرحله توسط آزمایشگاه Q.C پس از انجام آزمایشات لازم تشخیص داده می شود.

-۴- بسته بندی محصول نهایی:

– هدف: حفاظت ماده بسته بندی (کیسه PP) از محصول تولیدی در برابر صدمات فیزیکی، شیمیایی یا میکروبی.

دامنه کار: ماده بسته بندی (کیسه PP) جهت بسته بندی ئو نوع آرد استفاده می شود.

مسئولیت: نوع و جنس کیسه قبلاً توسط کارشناسان اداره استاندارد و از روی استانداردهای لازم قبلاً تعیین شده است بنابراین تقاضای خرید کیسه های با ویژگی هایی منطبق با استاندارد به مدیرعامل داده شده است بنابراین تقاضای خرید کیسه های با ویژگی هایی منطبق با استاندارد به مدیر عامل داده می شود و بعد از موافقت ایشان به مسئول تدارکات و از آنجا به مسئول خرید داده می شود. در هنگام دریافت، نظارت های لازم جهت انطباق خواسته با کالا انجام می شود. همچنین در بخش انبار نگهداری کیسه ها کنترل های لازم اعمال می شود تا کیسه ها احیاناً در اثر رطوبت آلوده به کپک یا میکروب نشوند.

۵-۳- انبارش، حمل و تحویل محصول:

هدف: ایجاد شرایط بهینه جهت نگهداری صحیح و مطلوب محصول بسته بندی شده به منظور جلوگیری از پایین آمدن کیفیت محصول (خدمات فیزیکوشیمیایی) و یا آلوده شدن به هرگونه آلودگی میکروبی یا کپک مخمری.

دامنه کاربرد: جهت نگهداری محصول بسته بندی شده (آرد ستاره درجه ۲ و سبوس گرفته)

مسئولیت: با همکاری مسئول کنترل کیفیت (Q.C) و مدیر تولید و از سوی مدیریت عامل تصمیماتی اتخاذ شده که به انبارش صحیح محصول کمک می کند.

مف انبار به دلیل اهمیت آرد به عنوان محصول جاذب الرطوبه، سیمان شده است. دیواره ها کاملاً پوشیده از سیمان و از نظر هرگونه خلل و فرج بزرگ که روزنه مناسبی برای ورود حیوانات خانگی به ویژه موش هستند درزبندی شده و در دفعات زمانی لازم بازرسی و کنترل می شود. درون انبار پالت های فلزی وجود دارد که کیسه های آرد بطور منظم روی پالت چیده می شوند.

انبار مجهز به دماسنج است تا بتوان دمای نسبی محیط نگهداری محصول بسته بندی شده را تشخیص و کنترل کرد. هواکش هایی در سقف انبار تعبیهع شده که از ساکن ماندن هوای انبار جلوگیری می کند، یا در صورت بالا بودن دما در تابستان با ایجاد سیرکولاسیون هوا، دما را به دمای مطلوب می رسانند.

حمل آرد از طریق کامپیونهای شرکت حمل و نقل آرد و گندم ایران انجام می شود که مجهز به روکش مقاوم به رطوبت (جهت حمل و نقل با نزولات جوی) هستند.

۲-۱-۵: آزمایشات اختصاصی:

۱) اندازه گیری خاکستر گندم مطابق استاندارد ملی شماره ۲۷۰۶

۲) اندازه گیری فیبر خام در گندم مطابق استاندارد ملی شماره ۳۱۰۵

۳) اندازه گیری اسیدیته چربی گندم مطابق با استاندارد ملی شماره ۳۳۸

۴) اندازه گیری ضریب ته نشینی (زلنی) گندم مطابق با استانداردهای ملی شماره ۳۶۸۱

۵) اندازه گیری چربی گندم مطابق استاندارد ملی شماره ۲۸۶۲

۶) اندازه گیری Pr گندم مطابق استاندارد ملی شماره ۲۸۶۳

۲-۵: بازرسی و آزمایش حین فرایند

هدف: کنترل و بازرسی حین فرایند

دامنه کاربرد: جهت بازرسی گندم پشت والس و مارپیچ های دو نوع آرد به کار برده می شود.

مسئولیت: مسئولیت بازرسی و آزمایش بر عهده مسئول کنترل کیفیت و کارگران بخش تولید می باشد.

از گندم پشت والس در ساعات مختلف تولید نمونه برداری می شود و ناخالصی کل، افت (مفید و غیرمفید) و رطوبت گرفته می شود. به منظور کنترل حین فرایند، عملکرد بخش بوجاری بررسی و نظارت می شود.

در بخش انبار خواب گندم رطوبت و زمان کنترل می شود. ماحصل کلیه والس ها، فاصله بین والس ها و سرعت والس ها به منظور اطمینان از صحت انجام کار آنها کنترل می شود. جهت اطلاع از پارگی یا عدم پارگی الک ها، برروی نمونه های لوله هایی که به مارپیچ ریخته می شوند آزمایش دانه بندی انجام می شود. از نمونه مارپیچ ها نمونه برداری می شود و آزمون رطوبت، خاکستر و دانه بندی انجام می شود. برروی چگونگی دوخت و نحوه بسته بندی و اتیکت گذاری درست برروی کیسه کنترل چشمی اعمال می شود. همچنین وزن کیسه های آرد با باسکول کنترل می شود.

۳-۵- بازرسی و آزمایش محصول نهایی:

هدف: انجام آزمونهای فیزیکوشیمایی و میکروبی به منظور اطمینان از انطباق محصول با استانداردهای شماره ۱۰۳ و ۲۳۹۳.

دامنه کاربرد: جهت آزمون محصول تولیدی آرد ستاره درجه ۲ و سبوس گرفته

مسئولیت انجام آزمون بر عهده مسئول آزمایشگاه واحد Q.C می باشد

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.