فایل ورد کامل پژوهش معماری در طراحی هتل؛ تحلیل ساختار فضایی، زیبایی‌شناسی و مطالعات مهندسی معماری


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش معماری در طراحی هتل؛ تحلیل ساختار فضایی، زیبایی‌شناسی و مطالعات مهندسی معماری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش معماری در طراحی هتل؛ تحلیل ساختار فضایی، زیبایی‌شناسی و مطالعات مهندسی معماری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش معماری در طراحی هتل؛ تحلیل ساختار فضایی، زیبایی‌شناسی و مطالعات مهندسی معماری۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش معماری در طراحی هتل؛ تحلیل ساختار فضایی، زیبایی‌شناسی و مطالعات مهندسی معماری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش معماری در طراحی هتل؛ تحلیل ساختار فضایی، زیبایی‌شناسی و مطالعات مهندسی معماری :

طرح کلی هتلها وفضاهای موردنیاز

انواع متفاوت هتل ها استانداردهای متنوعی از کیفیت و امکانات را ارایه می دهند. هتل ها می توانند حلقه ای از یک زنجیره باشند یا مستقل عمل کنند . اگر هتل عضوی از یک زنجیره باشد ممکن است شرایط طراحی خاصی اعمال گردد.

انواع هتل ها عبارتند از: هتل های شهری – هتل های خاص تعطیلات – کلوپ ها- هتل آپارتمانها ومتل ها.

حداقل شرایط لازم برای استاندارد هتل ها

حداقل شرایط لازم برای درجه بندی یک هتل دریکی از سطوح درجات دارا بودن سطحی از خدمات وتسهیلات است که می بایست در آن واحد به میهمانان عرضه شود.

هتل ها در این دستورالعمل در پنج سطح به شرح زیر درجه بندی می شوند:

یک ستاره – دوستاره – سه ستاره – چهارستاره –پنج ستاره.

البته هتل های ۷ ستاره نیز درکشورهایی مانند امارات که هتل جمیرا ازجمله آنهاست دیده شده است. که صرفا ۷ ستاره بودن آن جنبه تبلیغاتی داشته وهمان کیفیت هتل های ۵ ستاره را داراست. لازم به تذکر است که درجه (top) به هتل های ۵ ستاره ای تعلق می گیرد که خدماتی بیش از حد انتظار به میهمان ارائه می دهند.

حداقل شرایط لازم برای هر یک از هتل ها در پایین ترین سطح که یک ستاره خواهد بود در زیر آورده شده است:

– رعایت حداقل سطح کیفی در قسمتهای مختلف واحد.

– یک هتل یک ستاره حداقل ۹ اتاق خواب را داراست.

– ۷۵% اتاق خواب ها با حمام یا تسهیلات خصوصی.

– وجود محلی برای صبحانه خوری که متناسب با ظرفیت هتل طراحی شده است.

– وجود سیستم گرمایش وسرمایش قابل کنترل در اتاق خواب ها

مهمترین امور در هتل مربوط به نوع و سطح سرویس وخدمات وتجهیزات آن هتل می باشد به طوری که ضعف در این قسمت توانسته است درجه هتل را به میزان ۱-۲ درجه کاهش دهد.

مهمترین فضاهای هتل

فضاها در هتل به سه قسمت اصلی تقسیم می شوند:

۱- فضاهای عمومی: همه افراد حتی افراد غیر میهمان حق ورود به آنها واستفاده از تسهیلات آنها را دارند.مانند لابی (محل نشیمن).

۲- فضاهای خصوصی: فقط میهمانان هتل اجازه استفاده از خدمات آنرا دارند.مانند اتاقها وسرویس های بهداشتی در هتل.

۳- فضای خدماتی : فضاهایی که پرسنل هتل حق استفاده از آنرا دارند. مانند پذیرش هتل واتاق مدیریت- دفاتر بازرگانی – آشپزخانه ولاندری .

دو فضای مهم در هتل:

۱- پنتری( گرمخانه):

فضای بین آشپزخانه وسالن رستوران که به عنوان فیلتر یا آبدارخانه استفاده می شود پنتری نام داردکه معادل فارسی آن گرمخانه می باشد. اگر سالن رستوران وآشپزخانه دارای اختلاف سطح

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.