فایل کامل مطالعه آموزشی HACCP در فرآیند تولید بستنی در قالب ۲۷ اسلاید؛ بررسی اصول ایمنی و کنترل کیفیت


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل مطالعه آموزشی HACCP در فرآیند تولید بستنی در قالب ۲۷ اسلاید؛ بررسی اصول ایمنی و کنترل کیفیت دارای ۲۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل مطالعه آموزشی HACCP در فرآیند تولید بستنی در قالب ۲۷ اسلاید؛ بررسی اصول ایمنی و کنترل کیفیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل مطالعه آموزشی HACCP در فرآیند تولید بستنی در قالب ۲۷ اسلاید؛ بررسی اصول ایمنی و کنترل کیفیت۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل مطالعه آموزشی HACCP در فرآیند تولید بستنی در قالب ۲۷ اسلاید؛ بررسی اصول ایمنی و کنترل کیفیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل مطالعه آموزشی HACCP در فرآیند تولید بستنی در قالب ۲۷ اسلاید؛ بررسی اصول ایمنی و کنترل کیفیت :

مقدمه

•بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد. •این برنامه صرفاً هک فرآورده یعنی “بستنی” را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.