فایل کامل جزوه آموزشی جامع امنیت غذایی در ۴۵ اسلاید؛ بررسی چالشهای جهانی، سیاستها و راهکارهای پایدار
توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۴۵
قسمتی از محتوی فایل
تعداد اسلاید : ۴۵ صفحه
امنیت غذایی Food Security دکتر ابوالقاسم جزایری مقدمه فقر = ناتوانی در برآوردن نیازهای بنیادی انسان غذا و تــغذیه از جمــله نیــازهای بنـیادی جامعه بشری است، که تأمین آن در مقوله امنیت غذایی نهفته است تأمین امنیت غذایی برای جامـــعه یکی ازاهداف کلان برنامه ریزی های اقتصادی-اجتماعی است .
.
.
هدف نهایی کاربردی علم تغذیه: بهبود وضع تغذیه جامعه علم تغذیه چکار می کند؟
۱.
مطالعه نقش و کارانرژی ومواد مغذی در بدن ۲.
مقدار نیازبدن به انرژی و مواد مغذی ۳.
علایم کمبود و اضافه مصرف انرژی و مواد مغذی ۴.
منابع غذایی انرژی و موادمغذی علوم و صنایع غذایی: شیمی مواد غذایی میکرب شناسی مواد غذایی نگهداری مواد غذایی (کنسرو و.
.
) آیا می توان تنها با علم تغذیه وضع سلامت جا معه را ارتقاء داد ؟
نیاز به: کشاورزی: تولید غذا جامعه شناسی و رفتارشناسی اقتصاد بحث اکنون تغذیه است..
یک شرط لازم برای ارتقاء وضع تغذیه: دردسترس بودن غذای کافی تجربه تلخ در سطح جهان: تنها تولید یاتوزیع غذا درجامعه، کمک های غذایی .
مشکل سوء تغذیه را در جوامع مبتلا به کم غذایی و سوء تغذیه حل نکرد.
علل: ۱.
توزیع نامتناسب غذا در خانوار ۲.
فروش موادغذایی دریافتی توسط خانوار و هزینه کردن پول آن برای مصارف غیرغذایی ۳.
بیماری ها: عفونی, انگلی , .
وام های غذایی: ضدانگیزه برای تولید .
(Green Revaluation) انقلاب سبز بطورکلی، دسترسی به غذای کافی امنیت غذایی : امنیت غذایی کلان امنیت غذایی خانوار (۱).
فراهم بودن غذای سالم و کافی از نظر کمی و کیفی.
.
.
(۲).
توانایی در بدست آوردن غذای مورد نیار از طریقی که از نظر جامعه قابل قبول باشد.
.
.
امنیت غذای کلان: وجود غذای کافی در سطح کلان در کشور.
چگونه سنجیده می شود ؟
وجودغذالازم است.
.
.
ترازنامه غذایی: جمع جبری تولیدات غذایی، واردات، صادرات، ضایعات، ذخایر(در سیلوها .
.
.
).
وجود غذا: کل یا سرانه امنیت غذایی خانوار Household Food Security تعریف بانک جهانی (۱۹۸۶): دسترسی همه مرم درتـــمام اوقــــات به غذای کافی به منظورزندگی سالم و فعال امنیت غذایی خانوار: دسترسی خانوار به غذای کافی و سالم در تمام اوقات.
دسترسی فیزیکی دسترسی اقتصادی دسترسی فرهنگی اساس اندازه گیری امنیت غذایی: مقدار انرژی دریافتی نسبت به نیاز.
عوامل تعیین کننده امنیت غذایی خانوار : وجود غذا .
(۱) درآمد خانوار .
)۲) فرهنگ و سواد تغذیه
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 