فایل کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در تولید فرآورده‌های گوشتی سوسیس و کالباس؛ بررسی مراحل صنعتی، مدیریت و بازار مصرف در ۳۱ صفحه


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۲۹

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : ۲۹ صفحه

فایل کامل پژوهش تخصصی درباره کارآفرینی در تولید فرآورده‌های گوشتی سوسیس و کالباس؛ بررسی مراحل صنعتی، مدیریت و بازار مصرف در ۳۱ صفحه
فهرست مطالب شرح صفحه فصل اول جدول نتایج چکیده طرح ۲ فصل دوم کلیات در راستای شناسائی محصول و ۳ مقدمه ۱-۲ تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و.
.
.
.
۴ ۲-۲ چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای ۵ ۳-۲ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش ۵ فصل سوم بررسی و برآوردهای فنی ۶ ۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه ۶ ۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید ۶ ۳-۳ مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد ۸ ۴-۳ بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت ۱۰ ۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد ۱۲ ۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و .
.
.
۱۴ ۷-۳ بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید ۱۶ ۸-۳ تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی ۱۸ ۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی ۱۹ ۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و .
.
.
۲۰ فصل چهارم بررسی های مالی و اقتصادی ۲۳ ۱-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد ۲۳ ۲-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد ۲۴ ۳-۴ برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری ۲۶ ۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی ۲۸ ۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید ۲۸ ۶-۴ محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار ۲۹ ۷-۴ تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و .
.
.
۲۹ جدول نتایج چکیده طرح ردیف موضوعات  ۱-۱ مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند .
ظرفیت تولید : ۲۷۰۰ تن در سال انواع سوسیس و کالباس  ۲-۱ فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد.
 ۳-۱ شرایط عملیاتی : تعداد روز کاری : ۲۷۰ روز تعداد شیفت : یک شیفت ساعت کارکرد روزانه : ۸ ساعت درصد تامین مواد اولیه داخلی : ۹۵% خارجی : ۵%  ۴-۱ تعداد کارکنان : مدیریت : ۱ نفر مهندس : ۲ نفر پرسنل تولیدی : ۲۰ نفر تکنیسین : ۲نفر پرسنل اداری: ۵ نفر کل پرسنل واحد: ۳۰ نفر  ۵-۱ تاسیسات زیر بنائی : توان برق : ۳۰۰ آمپر مقدار آب مصرفی روزانه : ۱۶ M3 سوخت مصرفی روزانه :  ۶-۱ دستگاهها و تجهیزات خط تولید بخش تامین داخلی : ۲۲۳۰۷۲۵ ریال بخش تامین ارزی : __ د

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.