فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره سیستم Digital Loop Carrier (ACCESS TOPDLC3000)؛ بررسی ساختار شبکه دستیابی و فناوری‌های مخابراتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره سیستم Digital Loop Carrier (ACCESS TOPDLC3000)؛ بررسی ساختار شبکه دستیابی و فناوری‌های مخابراتی دارای ۴۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره سیستم Digital Loop Carrier (ACCESS TOPDLC3000)؛ بررسی ساختار شبکه دستیابی و فناوری‌های مخابراتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره سیستم Digital Loop Carrier (ACCESS TOPDLC3000)؛ بررسی ساختار شبکه دستیابی و فناوری‌های مخابراتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره سیستم Digital Loop Carrier (ACCESS TOPDLC3000)؛ بررسی ساختار شبکه دستیابی و فناوری‌های مخابراتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کارآموزی درباره سیستم Digital Loop Carrier (ACCESS TOPDLC3000)؛ بررسی ساختار شبکه دستیابی و فناوری‌های مخابراتی :

۱ ـ چکیده

سیستم ۳۰۰۰ T0PDLC یک سیستم شبکه دستیابی ACCESS و یکی از پیشرفته ترین سیستم های (DIGITAL LOOP CARRIER ) جهت ارائه خدمات به مشترکین میباشد.

با استفاده از این سیستم بواسطه قابلیت جابجایی معماری تقسیم بندی واحدها تعداد حداقل۶ و حداکثر ۶۷۲ کانال می تواند در سیستم DLC3000 مورد استفاده قرار گیرد .

و این سیستم یکی از ایده آلترین سیستم ها جهت انتقال بوق مرکز تلفن خودکار به مناطق دور جهت بهبود ارتباطات میباشند . کیفیت سیستم در کاستن سیمهای بیشمار بکار رفته از مراکز تلفن به سمت مشترکین و ارتباطات تقاطی از جهت قابلیت های این سیستم میباشد .

این سیستم براحتی در مناطق شهری و روستایی و ساختمانی بلند و سایر ) LOCAL EXCHANGE TERMINAL ) و سمت ترمینال مشترکین RST که این دو بخش توسط فیبر نوری و سیستم رادیویی و یا سیم مسی به یکدیگر مرتبط میگردد .

مبدلهای سوییچ مرکز تلفن LET در مرکز تلفن نصب میگردد و مرکز RST ریموت در سمت مشترکین نصب میگردد . یک ترمینال محلی LET میتواند به یک یا چندین ریموت RST متصل گردد .این ارتباط نقطه به نقطه یاخطی یا ستاره یا توپولوژی سه تایی خواهد بود.

ترافیک ارتباطی در هر گره میتواند افزایش یا کاهش داده شود.خط انتقال یک فرستنده و گیرنده متوسط عبارت خواهد بود از فیبر –رادیو و یونیتها ۲ مگابیتی . مسافت بین ترمینال

محل و ریموت برای یک ارتباط متوسط ۶۰ کیلو متر میباشد و امکاناتی که از این سیستم اخذ میگردد عبارت خواهد بود از کانالهای صحبت-تلفن کارتی-دیتا-کانالهای ۶۴ کیلو بیتی و ۲ مگابیتی .

۲- آرایش شبکه:

TOPDLC-3000 می تواند چهار نوع از آرایش شبکه را ارائه نماید و نیازی به اتصال با ترمینال فیبر اضافی ندارد. آنها به شرح ذیل می باشند:

۱-۲ آرایش شبکه از نوع POINT TO POINT

۲-۲ آرایش شبکه از نوع STAR

یک مدار LET می تواند به چندین RST در بیش از چهار جهت وصل گردد

– زمینه های کار بردی سیستم

سیستم TOPDLC-3000 محدوده کاربردی قابل انطباق متعددی را ارائه می نماید . بعنوان مثال بهره برداری از سوئیچ را افزایش می دهد- ارتباطات ساختمان دفتر مرکزی از راه دور را حذف می کند- بهره برداری از خطوط اصلی را دربر میگیرد- دارای قدرت انتقال اطلاعات بصورت همزمان و غیر همزمان می باشد- با CATV ترکیب می گردد- دارای کاربرد اجاره خطوط می باشد- جهت افزایش ظرفیت با WDM ترکیب می شود – کار برد PCM-30 HPSL PAIR GAIN داشته و نهایتا دارای سرویس دهی به باند پهن از طریق مسیر حرکت یکنواخت و غیره است.

۱-۳ افزایش میزان بهره برداری از سوئیچ:

هنگامیکه در ظر فیت سوئیچ اتصالی رخ دهد سوئیچ مجاور با ظرفیت بالا اماده ارائه سرویس به مشترکین جدید میشود

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.