فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره نقش پروتئین‌ها در تغذیه طیور؛ بررسی نیازهای فیزیولوژیکی، عملکرد تولیدی و اثرات زیستی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره نقش پروتئین‌ها در تغذیه طیور؛ بررسی نیازهای فیزیولوژیکی، عملکرد تولیدی و اثرات زیستی دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره نقش پروتئین‌ها در تغذیه طیور؛ بررسی نیازهای فیزیولوژیکی، عملکرد تولیدی و اثرات زیستی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره نقش پروتئین‌ها در تغذیه طیور؛ بررسی نیازهای فیزیولوژیکی، عملکرد تولیدی و اثرات زیستی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره نقش پروتئین‌ها در تغذیه طیور؛ بررسی نیازهای فیزیولوژیکی، عملکرد تولیدی و اثرات زیستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره نقش پروتئین‌ها در تغذیه طیور؛ بررسی نیازهای فیزیولوژیکی، عملکرد تولیدی و اثرات زیستی :

نقش پروتئینها در جیره طیور

سر فصلها

پروتئینها (Proteins)

۱- پروتئینها و اسید آمینه

۲- طبقه بندی پروتئینها : پروتئینهای کروی ، پروتئینهای ریشه ای ، پروتئینهای مرکب

۳- تقسیم بندی پروتئینها از نظر منشأ و منبع : گیاهی و حیوانی

۴- ساختمان شیمیایی اسیدهای آمینه و پروتئینها

۵- ساختمان پروتئین و پروتئین سازی

۶- خواص پروتئینها و اسیدهای آمینه

۷- تجزیه اسیدهای آمینه

۸- هضم و جذب پروتئینها تعادل نیتروژن

۹- مقایسه پروتئینهای گیاهی و حیوانی در تغذیه طیور

۱۰- گیاهان به عنوان منابع اصلی پروتئینها

۱۱- نیازحیوان به اسیدهای آمینه (احتیاجات اسید آمینه ای مرغ )

۱۲- عوامل مؤثر بر احتیاجات اسیدآمینه ای

۱۳- اسیدهای آمینه مصنوعی

۱۴- اثر ازدیاد اسیدهای آمینه در جیره

۱۵- ارزش بیولوژیک پروتئین برای مرغ

۱۶- تغذیه پروتئین و اسیدهای آمینه در طیور

۱۷- تنظیم میزان پروتئین جیره در رابطه با انرژی آن

۱۸- پروتئینها و خاصیت جوجه درآوری

۱۹- عوارض و علائم ازدیاد و کمبود پروتئین یا اسیدهای آمینه ضروری

۲۰- احتیاجات روزانه پروتئین جوجه های در حال رشد

۲۱- احتیاجات روزانه پروتئین و اسیدهای آمینه به کمک مقادیر ذخیره شده یا استفاده شده توسط مرغ در روز

۲۲- احتیاجات پروتئینی نیمچه های در حال رشد لگهورن سفید

۲۳- احتیاجات پروتئینی مرغان تخمگذار و اثرات فاکتورها جهت مصرف خوراک و پروتئین مورد نیاز

۲۴- دلایل ممکن برای پایین آمردن راندمان استفاده از پروتئین بوسیله مرغان تخمگذار

۲۵- احتیاجات روزانه پروتئین یک مرغ لگهورن تاج ساده در دو مرحله تخمگذاری

۲۶- احتیاجات اسید آمینه ای جیره های جوجه گوشتی

۲۷- احتیاجات اسید آمینه ای مرغ

۲۸- پروتئین در جیره های جوجه های گوشتی

۲۹- احتیاجات اسیدآمینه ای مرغ

مقدمه:پروتئینها واسیدهای آمینه

نام پروتئین از کلمه یونانی پروتیوز ، به معنی اول یا اهمیت اولیه ، توسط برزلیوس پیشنهاد شد . این کلمه ، کلمه مناسبی است زیرا این ترکیب پیچیده ، مرکب از اسیدهای آمینه در تمام سلولها یافت شده و در اغلب واکنشهای شیمیایی حیاتی موجود در سوخت و ساز گیاه و حیوان دخالت دارد .

گرچه غالباً به تمام پروتئینهای یک حیوان یا ماده غذایی روی هم رفته پروتئین گفته میشود هر پروتئینی با پروتئینهای دیگر متفاوت است . توالی خاص اسیدهای آمینه و چگونگی ارتباط رشته های آنها به یکدیگر ، خصوصیات فیزیکی و شیمیایی هر پروتئین و در نتیجه عمل بیولوژیکی آن را مشخص می سازد .

قسمتهای مهم بافتهای نرم بدن مثل ماهیچه ها ، بافتهای پیوندی ، کولاژن ، پوست ، مو ، سم ، پرها ، ناخنها و قسمتهای شاخیمنقار در پرندگان را پروتئین تشکیل می دهند . پروتئینهای خون چون آلبومینها و گلوبولینها که در تنظیم فشار اسنری دخالت دارند منبعی از اسیدهای آمینه اند و وظایف متعدد دیگری را به عهده دارند .

فیبر لیوژن و ترومبو پلاستین و تعــداد دیگری از پروتئینها در انعقـــاد خون دخالت دارند پروتئینهای مرکب خون مثل هموگلوبین عمل انتقال اکسیژن به سلولها را بر عهده دارند و لیپو پروتئینها عمل انتقال ویتامینهای محلول در چربی و نیز سایر مواد واسطه چربی را انجام می دهند . به علاوه لیپو پروتئینها از اجزای اصلی غشای سلولی هستند . سایر پروتئینهای مرکب ، مثل نوکلئو پروتئینها و گلیکو پروتئینها و آنزیمها در ساسر بدن پراکنده اند .

غشای زرده تخم مرغ یک فسفر پروتئین است .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.