فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره خوراک دام، طیور و آبزیان با محوریت اکسید منیزیم در مکمل‌های معدنی؛ بررسی ویژگی‌ها و روش‌های آزمون


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره خوراک دام، طیور و آبزیان با محوریت اکسید منیزیم در مکمل‌های معدنی؛ بررسی ویژگی‌ها و روش‌های آزمون دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره خوراک دام، طیور و آبزیان با محوریت اکسید منیزیم در مکمل‌های معدنی؛ بررسی ویژگی‌ها و روش‌های آزمون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره خوراک دام، طیور و آبزیان با محوریت اکسید منیزیم در مکمل‌های معدنی؛ بررسی ویژگی‌ها و روش‌های آزمون۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره خوراک دام، طیور و آبزیان با محوریت اکسید منیزیم در مکمل‌های معدنی؛ بررسی ویژگی‌ها و روش‌های آزمون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره خوراک دام، طیور و آبزیان با محوریت اکسید منیزیم در مکمل‌های معدنی؛ بررسی ویژگی‌ها و روش‌های آزمون :

مقدمه

مواد معدنی بخش کوچکی از جیره حیوانات را تشکیل می دهند ولی وجود آنها بسیار حیاتی است . مواد معدنی در بدن حیوانات در حال رشد نقش مهمی را به عهده داشته و در فعالیت های حیاتی اعضای دیگر دخالت دارند . یکی از این مواد عنصر منیزیم است که رابطه نزدیکی با عنصرهای کلسیم و فسفر دارد و حدود ۷۰ درصد کل منیزیم در استخوان ها و بقیه در بافتهای نرم و مایعات بدن حیوان پراکنده است . منیزیم فلزی است از خانواده فلزات قلیایی خاکی که نقش ساختمانی در غضروف ها , استخوان ها و دندان ها دارد . منیزیم در ترکیب( MgO ) با اکسیژن در ردیف مکمل های معدنی خوراک دام و طیور و آبزیان دسته بندی شده که شماره خوراک بین المللی آن ۱۶-۰۲-۷۵۶ با ویژگی های خاص خود که در این استاندارد آورده شده است می باشد . منیزیم معمول ترین فعال کننده بعضی آنزیم ها بوده و بعنوان یک ماده تسریع کننده درسوخت وساز کربوهیدرات ها وچربی ها اثر می گذارد و جهت فعالیت مناسب و تنظیم کار بعضی از آنزیم ها دخالت دارد . کاهش غلظت منیزیم در رژیم غذایی و پس از آن کاهش سطح آن در خون سبب کزاز عضلانی می شود و همچنین باعث کاهش قابلیت دسترسی زیستی۲ و سایر مواد مغذی و در نهایت کاهش رشد می شود. در شرایط بروز اختلالات ناشی از کمبود منیزیم اضافه کردن یونهای منیزیم با غلظت های بیشتر در جیره غذایی سبب بهبود بیماری می شود . بطوری که شایعترین بیماری ناشی از کمبود منیزیم خون , در حیوانات بالغ کزاز مرتعی ( کزاز شیرواری۳ ) می باشد . منیزیم بصورت ترکیبات مختلف از جمله اکسید منیزیم ،سولفات منیزیم،کلرید منیزیم،کربنات منیزیم واستات منیزیم می تواند درمکمل های معدنی مورد مصرف در خوراک دام و طیور و آبزیان اضافه گردیده و یا بصورت متراکم بشکل آجرلیسیدنی مورد استفاده قرار گیرد .

خوراک دام و طیور و آبزیان-اکسید منیزیم مورد مصرف در مکمل های معدنی

ویژگی ها و روش های آزمون

۱ هدف

هدف ازتدوین این استاندارد تعیین ویژگی های فیزیکی ، شیمیایی ، نمونه برداری ، روش های آزمون، بسته بندی ، نشانه گذاری و شرایط نگهداری و انبارداری اکسید منیزیم است .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.