فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گیاه‌شناسی گل قاصدک؛ بررسی ویژگی‌های زیستی، خواص دارویی و نقش در طب سنتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گیاه‌شناسی گل قاصدک؛ بررسی ویژگی‌های زیستی، خواص دارویی و نقش در طب سنتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گیاه‌شناسی گل قاصدک؛ بررسی ویژگی‌های زیستی، خواص دارویی و نقش در طب سنتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گیاه‌شناسی گل قاصدک؛ بررسی ویژگی‌های زیستی، خواص دارویی و نقش در طب سنتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گیاه‌شناسی گل قاصدک؛ بررسی ویژگی‌های زیستی، خواص دارویی و نقش در طب سنتی :

کلیات گیاه شناسی

 

گل قاصدک که بنام های هند بابری ، خبر آرو و کاسنی بری نیز معروف است گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن بارتفاع ۴۰ سانتی متر می رسد .

 

این گیاه دارای رشه ای است برنگ قهو ه ای مایل به زرد که پر از شیرابه سفید رنگی می باشد .

 

در انتهای ساقه گل آن قرار درد . برگهای گل قاصدک سبز رنگ و بریدگیهای مثلث شکل و نوک تیزردد و بر روی سطح زمین می باشد .

 

گل قاصدک در وسط چمن ، حاشیه شوره زار ، کنار جاده ها و اراضی بایر و بطور کلی در همه جا می روید و شاید دلیل آن این است که طبیعت می خواهد به انسان بگوید که درهر نقطه ای زندگی می کند احتیاح به این گیاه درید و هنگامیکه آنرا با وسائل مکانیکی و شیمیایی از بین می برید دوباره بعد از چندی سر از خاک بیرون می آورد .

 

گل قاصدک در حدود ۱۵ نوع مختلف درد

 

زنبور عسل این گیاه را بسیار دوست درد و شهد زیادی از آن بدست می آرود . برگهای جوان گل قاصدک را معمولا به سالاد می خورند و چون خیلی تلخ است باید آنرا با ترشی یا آبلیمو مصرف کرد . از قسمت های مختلف گیاه مانند ریشه ، برگ وشیرابه آن در طب استفاده می شود .

 

ترکیبات شیمیایی:

تلخی برگهیا این گیاه مربوط به یک ماده متبلور تلخ بنام تاراکسین است  ضمنا این گیاه دارای ساپونین ، قندهای مختلف و اسید های چرب است .

 

این گیاه بالاترین حد ویتامین آ را در بین گیاهان درا ست و همچنین دارای مقدر زیادی پتاسیم است

 

در صد گرم برگ گیاه گل قاصدک مواد زیر موجود است

 

آب                               ۸۵ گرم

 

پروتئین                         ۲/۷ گرم

 

مواد چرب                      ۰/۷ گرم

 

نشاسته                      ۱۰ گرم

 

کلسیم                       ۱۸۵ میلی گرم

 

فسفر                        ۶۵ میلی گرم

 

آهن                          ۳ میلی گرم

 

سدیم                      ۷۵ میلی گرم

 

پتاسیم                     ۴۰۰میلی گرم

 

ویتامین آ                 ۱۴۰۰۰ واحد

 

ویتامین ب ۱             ۰/۲ میلی گرم

 

ویتامین ب۲             ۰/۲۵ میلی گرم

 

ویتامین ب ۳           ۱/۲ میلی گرم

 

ویتامین  ث            ۴۵ میلی گرم

 

خواص داروئی:

این گیاه از نظرطب قدیم ایران سرد و خشک است و از قدیم الایام برای درمان بیماریهای کبدی بکار می رفته است .

 

۱)قابض و مقوی معده است

 

۲)خوردن آن خونریزی از سینه را متوقف می کند

 

۳)قاعده آور است

 

۴)برای ازدیاد شیر نافع است و خانم های شیر ده باید مقدری از آنرا با سالاد بخورند

 

۵)خنک کننده و معرق است

 

۶)ترشح صفرا را زیاد می کند

 

۷)خون را تصفیه می کند

 

۸)از عصاره آن شیاف درست می کنند که برای رفع ورم های داخل آلت تناسلی خانم ها و رحم مفید است

 

۹)خوردن آب این گیاه مخلوط با روغن زیتون برای رفع مسمومیت مفید است

 

۱۰)ضماد ریشه آن را در محل نیش عقرب یا زنبور و یا مار می گذارند که بسیار مفید است

 

۱۱)اوره را رفع می کند

 

۱۲)کلسترول خون را کاهش می دهد

 

۱۳)درمان کننده اگزما و بیماریهای پوستی است

 

۱۴)درمان کننده کم خونی است

 

۱۵)رماتیسم و نقرس را درمان می کند

 

۱۶)برای درمان نارسایی اعمال کبد و تمیز کردن کبد از مخلوط زیر استفاده کنید

 

شیره ریشه گل قاصد                            ۱۰۰ گرم

 

الکل ۹۰ درجه                                       ۱۸ گرم

 

گلیسیرین                                           ۱۵ گرم

 

آب                                                     ۱۷ گرم

 

مواد گفته شده را با یکدیگر مخلوط  کنید و به مقدر یک قاشق سوپخوری سه بار در روز مصرف نمائید.

 

۱۷)دم کرده این گیاه را نیز برای تمیز کردن کبد بکار می برند . مقدر مصرف آن یک فنجان سه یا چها بار در روز است

 

طرز استفاده:

برای تهیه این دم کرده باید ۵۰ گرم گیاه خشک شده را در یک لیتر آّبجوش ریخته و به مدت ۵ دقیقه بگذارید بماند و سپس آنرا صاف کرده و استفاده کنید .

 

مضرات :

مضرات خاصی برای آن بیان نشده است .

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.