فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره گیاه‌شناسی گلابی؛ بررسی ساختار زیستی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در سلامت انسان


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره گیاه‌شناسی گلابی؛ بررسی ساختار زیستی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در سلامت انسان دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره گیاه‌شناسی گلابی؛ بررسی ساختار زیستی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در سلامت انسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره گیاه‌شناسی گلابی؛ بررسی ساختار زیستی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در سلامت انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش تخصصی درباره گیاه‌شناسی گلابی؛ بررسی ساختار زیستی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در سلامت انسان :

کلیات گیاه شناسی

 

گلابی درختی است که بلندی آن به حدود ۱۰ متر می رسد و بیشتر در مناطق سردسیر و کوهستانی می ریود . این درخت بومی مناطق جنوبی دریای خزر می باشد .

 

ریشه گلابی عمیق است برگهای آن صاف و دندانه دارمی باشدگلهای گلابی سفید رنگ مایل به صورتی و بصورت خوشه ای است . میوه درخت گلابی مخروطی شکل ، گوشتدار ، شیرین و یا ترش و شیرین و برد است از تمام قسمتهای گلابی مانند برگهای جوان ،‌پوست وس اقه میوه آن استفاده طبی بعمل می آید .

 

ترکیبات شیمیایی:

برگهای جوان درخت گلابی دارای موادی مانند تانن ، گلوکزید و هیداروکسنون می باشد . برگهای خشک درخت گلابی دارای اسید اورسولیک است دانه گلابی دارای ماده ای بنام آمیگدالین و مقدری روغن می باشد .

 

در یک صد گرم گلابی مواد زیر موجود است

 

انرژی                     ۵۵ کالری

 

آب                         ۸۳ گرم

 

مواد نشاسته ای      ۱۲ گرم

 

پروتئین                    ۰/۶گرم

 

کلسیم                   ۱۰ میلی گرم

 

فسفر                     ۱۲ میلی گرم

 

آهن                       ۰/۳ میلی گرم

 

ویتامین آ                 ۲۰ واحد

 

ویتامین ب ۱             ۰/۲ میلی گرم

 

ویتامین ب ۲             ۰/۴ میلی گرم

 

ویتامین ب ۳              ۰/۱ میلی گرم

 

ویتامین ث                 ۰/۳ میلی گرم

 

خواص داروئی:

خواص میوه گلابی

 

گلابی از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است

 

۱)گلابی سنگ مجاری ادرار را دفع می کند

 

۲)آرام بخش و تب بر است

 

۳)در رفع عفونت مجرای ادرار موثر است

 

۴)مقوی بدن است

 

۵)تشنگی را برطرف می کند

 

۶)سوزش مثانه و مجرای ادرار را رفع می کند

 

۷)چون قند گلابی (لوز ) است بنبراین آنهایی که مبتلا به مرض قند هستند می توانند از آن استفاده کنند و برای آنها مضر نیست

 

۸)برای دفع سموم بدن بسیار موثر است

 

۹)برای پائین آوردن فشار خون باید مدت چند روز فقط گلابی مصرف کنید و غذای دیگر نخورید . البته این رژیم باید تحت نظر دکتر انجام گیرد و با اجازه پزشک متخصص باشد

 

خواص دیگر قسمت های درخت گلابی

 

برگ وشکوفه درخت گلابی از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است

 

۱-شکوفه درخت گلابی مقوی معده است و خونریزی و اسهال را بند می آورد

 

۲-در مورد ورم چشم از ضماد شکوفه گلابی استفاده کنید

 

۳-تخم گلابی ضد کرم معده و روده لست

 

۴-دم کرده برگ گلابی برای رفع اسهال مفید است

 

۵-برای دفع سنگ کلیه ۵۰ گرم برگ گلابی را با ۵۰ گرم پوست سیب در یک لیتر آب جوش ریخته و بمدت ۲۰ دقیقه دم کنید و آنرا بتدریج بنوشید

 

۶-برای شستشوی زخم ها ۵۰ رگم پوست ساقه درخت گلابی را در یک لیتر آب ریخته و بگذاری چند دقیقه بجوشد و سپس آنرا کم کم بنوشید

 

طرز استفاده:

به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید

 

مضرات :

اسراف در خوردن گلابی برای سرد مزاجان و اشخاصی که معده ضعیف دارند موجب نفخ معده می شود و اینگونه اشخاص باید آنرا با مربای زنجبیل بخورند .

 

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.