فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره گیاهشناسی توت؛ بررسی ویژگیهای زیستی، ارزش تغذیهای و نقش در طب سنتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره گیاهشناسی توت؛ بررسی ویژگیهای زیستی، ارزش تغذیهای و نقش در طب سنتی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره گیاهشناسی توت؛ بررسی ویژگیهای زیستی، ارزش تغذیهای و نقش در طب سنتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره گیاهشناسی توت؛ بررسی ویژگیهای زیستی، ارزش تغذیهای و نقش در طب سنتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه علمی درباره گیاهشناسی توت؛ بررسی ویژگیهای زیستی، ارزش تغذیهای و نقش در طب سنتی :
مواد مغذی موجود در انواع توت
برخی از مهمترین مواد مغذی موجود در انواع توت، عملکرد آنها و مقدار مجاز مصرف روزانهی آن عبارتاند از:
پروتئین: هر فنجان توت حاوی ۲- ۱گرم پروتئین میباشد، در مقایسه با ۹۰ گرم گوشت که حاوی ۲۳ گرم پروتئین است. البته باید توجه داشت که پروتئین توت، پروتئین گیاهی میباشد. پروتئین برای رشد و بقای ماهیچهها و دیگر بافتها مفید است.
کلسیم: میزان توصیه شدهی آن۸۰۰ میلیگرم در روز است. هر فنجان توت حاوی ۴۶- ۲۲ میلیگرم کلسیم میباشد. در مقایسه با یک قطعه گوشت که حاوی ۱۰ میلیگرم کلسیم است، میزان کلسیم توت قابل توجه میباشد.
کلسیم در شکلگیری استخوان، دندان، انعقادخون، انتقال اعصاب، انقباض و انبساط عضلات و فعال سازی آنزیمی مفید است.
آهن: میزان توصیهی شدهی آهن ۱۵- ۱۰ میلیگرم در روز است. هر فنجان توت حاوی ۵/۱- ۱/۱ میلیگرم آهن میباشد. آهن، مهمترین عنصر در شکلگیری هموگلوبین میباشد. هموگلوبین بخشی از خون است که اکسیژن را حمل میکند. آهن همچنین در دوران رشد و بارداری، دارای اهمیت ویژهای است.اسید الاژیک موجود در انواع توت، از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری میکند.
ویتامین A : میزان توصیهی شده U, RDA I 1000- 800 است. یک فنجان توت، حاوی IU 90 ویتامینA میباشد. ویتامینA در رشد و ترمیم بافتها و در بینایی نقش دارد.
ویتامین های گروهB : 8 نوع ویتامین در توت وجود دارد که مهمترین آنها B1، B2، B3 هستند.
ویتامین B1: میزان توصیه شده برای ویتامین B1 5/1- 1/1 میلیگرم در روز است. هر فنجان توت حاوی ۰۴/۰میلیگرم ویتامین B1 است.
ویتامین B2: میزان توصیه شده برای ویتامین B2، ۵/۱ میلیگرم در روز است.هر فنجان توت ۱۱/۰- ۰۶/۰ میلیگرم ویتامین B2 را تأمین میکند.
ویتامین B3: میزان توصیه شده برای ویتامین B3، ۱۹- ۱۵ میلیگرم در روز است که هر فنجان توت دارای ۱/۱- ۶/۰میلیگرم ویتامینB3 است.
ویتامین های گروه B در عمل کوآنزیمها، آنزیمها، سوخت و ساز انرژی و ساخت بافتها حائز اهمیت هستند. آنها به تولید انرژی از گلوکز کمک میکنند.همچنین جذب پروتئین را کنترل میکنند.
ویتامین :C میزان توصیه شده توسط RDA، ۴۰میلیگرم در روز است که هر فنجان توت دارای ۸۸- ۲۰ میلیگرم ویتامین C است. ویتامین C برای ساخت و بقای استخوانها، غضروف و عروق خونی ضروری است.
اسید الاژیک:
از خواص اسید چرب غیر اشباع الاژیک که در توتفرنگی ، تمشک قرمز و شاهتوت یافت میشود، میتوان موارد زیر را نام برد:
۱- از تقسیم شدن سلولهای سرطانی جلوگیری میکند.
۲- ظرف ۷۲ ساعت باعث مرگ سلولی در سرطانهای سینه، پانکراس، مری، پوست، روده بزرگ و پروستات میشود.
۳- دارای خاصیت ضد باکتری است و هلیکوباکترپیلوری که منجر به زخم معده میشود را از بین میبرد.
۴- عمل کبد را تقویت میکند.
۵- با مواد سرطانزا ترکیب شده و آنها را غیرفعال میکند.
۶- میزان گلوکز را کاهش میدهد و در نتیجه به کنترل بیماری دیابت کمک میکند
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 