فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در شرکت تولیدی تک ماکارون؛ بررسی فناوری تولید، مدیریت صنعتی و استانداردهای کنترل کیفیت


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در شرکت تولیدی تک ماکارون؛ بررسی فناوری تولید، مدیریت صنعتی و استانداردهای کنترل کیفیت دارای ۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در شرکت تولیدی تک ماکارون؛ بررسی فناوری تولید، مدیریت صنعتی و استانداردهای کنترل کیفیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در شرکت تولیدی تک ماکارون؛ بررسی فناوری تولید، مدیریت صنعتی و استانداردهای کنترل کیفیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کارآموزی در شرکت تولیدی تک ماکارون؛ بررسی فناوری تولید، مدیریت صنعتی و استانداردهای کنترل کیفیت :

ماکارونی

مقدمه

ماکارونی در حال حاضر به عنوان عنصری پر اهمیت در تامین غذای روزانه مردم دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است .

با توجه به این مهم گروهی از پیشگامان آرد سازی کشور در سال۱۳۷۳ بر آن شدند تا با استفاده از برترین و پیشرفته ترین ماشین الات و فن اوری شرکت بولر سوئیس اقدام به تولید ماکارونی مطابق با استاندارد های بین المللی نمایند که پس از طی مراحل و مسیر های مختلف به این مهم که همانا تاسیس کارخانهای منحصر به فرد در سطح خاور میانه به منزله تولید انواع ماکارونی به نام  تک ماکارون بوده نائل آمدند .  این ماشین الات پیشرفته تولید ماکارونی همتراز با دیگر کشورهای توسعه یافته جهان بوده و این اولین باری است که یک خط تولید پیوسته ماکارونی در ایران مورد استفاده قرار می گیرد . که در این راستا کیفیت محصولات از سوی مرکز تحقسیقات شرکت بولر در سوئیس مورد تائید قرار گرفته است .

محصولات این شرکت به کشورهایی مانند کشورهای خلیج فارس ، سومالی ، اندلس ، کانادا و … صادر می شود

 

فصل اول

آشنایی با فعالیت های شرکت تولیدی تک ماکارون

محصولات متنوع تک ماکارون گذشته از ارزش های غذایی فراوان و مغذی مانند هیدرو کربنها پروتئین مواد معدنی و ویتامین های مختلف به جهت بهره بدن از سیستم پیشرفته بدون نیاز به دسترسی کارگران و دخالت در تولید بهترین شرایط تولید ماکارونی را هم جهت با دیگر کشورهای جهان فراهم می آورد .  تولید اسپاگتی د این واحد به صورت اکسترودر انجام میشود که در ظرف مدت ۲۰ ثانیه مخلوط خمیر آماده ،‌ تحویل پرس و شکل گیری در قالب مورد نظر خواهد بود به دلیل استفاده از این سیستم بی نظیر از رشد انواع باکتری ها و قارچها در مرحله خمیری جلوگیری به عمل آمده که این امر بر اساس استانداردهای تغذیه ای جهانی بسیار با اهمیت است .

شرکت تک ماکارون با تولید پیشرفته ماکارونی ، نقش کلیدی عظیمی را در راه خودکفایی کشور ایفا می کند .

ماکارونی به شکله ای مختلف کوتاه یا بلند و فراورده های ویژه با بالاترین کیفت قابل انطباق با استانداردهای جهانی مورد قبول و با استفاده از خطوط تولید مدرن ،‌تولید می گردد .

 ماکارونی به عنوان پلی بین واحدهای صنعتی و بخشهای تحقیقاتی در ایران عمل می نماید

این واحد با بهره گیری از متخصصین مجرب ،‌ همواره تلاش می کند تا به افزایش بهره وری فعالیت ها ، ایجاد نو آوری تکنولوژیکی ،‌ تولید و عرضه ممحصولات جدید و در نتیجه ارائه خدمات علمی و تخصصی به سایر واحدهای دست اندر کار تولید ،‌ گامی مهم در راستای اهداف عالیه شرکت تک ماکارون بر دارد

 

 

شمای کلی مراحل تولید آرد   : 

 

PRE CLEANING                                                             

        INTAKE*                                            

 نخ گیر (‌الک دوار )‌                                               

آهن یابی                                                          

باسکول                                                          ‌

الک بوجاری                                                

سیلو های گندم خشک                               

CLEANING                                         

سیلو های گندم خشک                              

باسکول

الک بوجاری (extra )

شن گیر ( کمبیناتور )‌

تریور (‌سیاه دانه گیر )‌

پوست گیر

*تست رطوبت

نم زن (۱۷۰۰ لیتر / ساعت )

*سیلو های خواب اول

نم زن (۸۵۰ لیتر / ساعت )‌

*سیلو های خواب دوم

شن گیر نهایی

آهن ربا

پوست گیر

نم زدن

*خواب سوم

باسکول

آهن ربا

والس اول

الک ها  – تایفون – پیوری فایر

*محصول نهایی

۲×۱۰ تن در ساعت

 

مراحلی که با علامت ستاره *   مشخص شده اند نقاط کنترل و نمونه برداری می باشند

 

-آزمونهای مربوط به بسته بندی :

دستور العمل کنترل کیفی سلوفن :

الف – فیلم :

فیلم لازانت شرینگر گراندی پیکولی پنه ریگاته دارای فتوسل x میلی متر

فیلم رایس زیتی و هورن گراپ x

فیلم شلز و فوتبالی  x

فیلم اسپاگتی و لینگوئین  : x

فیلم ماکارونی : x 

ب- دمای دوخت : طبق جدول ضمیمه آورده شده محاسبه می شود

چاپ فیلم بایسد کاملا مشخص باشد و بریدگی نداشته باشد

اطلاعات درج شده بر روی فیلم :

آدرس و تلفن حکارخانه – شماره پروانه ساخت – بهره بداری – وزن – مواد سازنده – مقدار انرژی – کربوهیدرات – چربی – پروتئین

رنک سلوفان باید طبق نمونه شاهد باشد

سلوفان باید شفاف باشد  و کدورت نداشته باشد

اندازه فتوسل و بار کد طبق جدول ضمیمه است

ضخامت باید زبق استاندارد کارخانه باشد که حد مزلوب آن تا  می باشد اگر مقدار آن بیشتر باشد هزینه های تولید بالا می رود لایه بیرونی فیلم از نوع اورینتد پلی پروپیلن و لایه داخلی آن  کست پلی پروپیلن  میباشد

در ضمن بسته ها پس از پر شدن توسط دستگاهی بر روی آنها سوراخهایی ریز ایجاد می شود که باعث خروج هوای محبوس شده و از ترکیدگی بسته ها در  حین حمل و نقل جلوگیری نماید .

 

کنترل کیفی کارتن :

از  نظر چاپ مطلوب باشد

آدرس و شماره تلفن کارخانه بر روی آن درج شده باشد بعلاوه کلیه تمام اطلاعاتی که بر روی فیلم شرح داده شده است

رنگ چاپ نه خیلی کم رنگ و نه خیلی پر رنگ باشد و پخش نشده باشد

فلوتینگ کارتون باسد کاملا حالت سینوسی داشته باشد و له شدگی نداشته باشد

مقاومت چسبیدن لایه های کارتون زیاد بوده و به راحتی از یکدیگر جدا نشود

 

— ازمون های میکروبی :

دستور العمل شمارش کلی میکروبی ؛

از روز قبل از کشت لامپ ماورا بننفش را روشن کرده تا محیط اتاق کشت استریلیزه گردد

پلیت ها و پیپت ها را به مدت . تا ساعت در اتو کلاو درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا استریل گردد

بر اساس مقدار نیاز و فرمول ساخت و محیط کشت plate count agar  که در روی جعبه نوشته شده است حجم مورد نیاز از محیط کشت را می سازیم به این ترتیب که پودر محیز کشت را وزن کرده و آن را با آب مقطر به حجم می رسانیم

ارلن حاوی محیط کشت را روی شعله قرار می دهیم تا جوشیده و شفاف شود

درب ارلن را با پنبه و چسب بسته و آن را در اتو کلاو به مدت دقیقه دمای درجه سانتیگراد و فشار . بار استریل می کنیم

محیط را از اتو کلاو خارج کرده و و به بن ماری درجه جهت جلوگیری از منعقد شدن   منتقل می کنیم

شعله گاز را روشن کرده تا تمام مراحل در کنار شعله انجام گردد و اصول اسپتیک رعایت شود

لوله های حاوی محلول رینگر (‌در هر لوله سی سی محلول رینگر می ریزیم )‌ که از قبل در اتو کلاو استریل شده است را به ترتیب در جا لوله ای قرار می دهیم

  گرم از نمونه آسیاب شده را در شرایط استریل را به یکی از لوله ها اضافه می کنیم رقت بدست آمده . می باشد

توسط پیپت استریل سی سی ار رقت .را به لوله بعدی منتقل می کنیم رقت بدست آمده . می باشد

این عمل را تا رقت .  ادامه می دهیم

از رقت های . تا . درون پیپت ریخته و  روی محیط کشت آماده شده می ریزیم و روز بعد نتایج را بررسی می کنیم یک نمونه شاهد نیز تهیه می کنیم

حد قابل قبول برای شمارش کلی یک کلونی در رقت x می باشد  

شمارش کپکها به روش کشت :

این آزمون برای محصول نهایی و پودر سبزیجات کاربرد دارد

از روز قبل از کشت لامپ ماورا بننفش را روشن کرده تا محیط اتاق کشت استریلیزه گردد

پلیت ها و پیپت ها را به مدت . تا ساعت در اتو کلاو درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا استریل گردد

بر اساس مقدار نیاز و فرمول ساخت و محیط کشت plate count agar  که در روی جعبه نوشته شده است حجم مورد نیاز از محیط کشت را می سازیم به این ترتیب که پودر محیز کشت را وزن کرده و آن را با آب مقطر به حجم می رسانیم 

 

ارلن حاوی محیط کشت را روی شعله قرار می دهیم تا جوشیده و شفاف شود

درب ارلن را با پنبه و چسب بسته و آن را در اتو کلاو به مدت دقیقه دمای درجه سانتیگراد و فشار . بار استریل می کنیم

محیط را از اتو کلاو خارج کرده و و به بن ماری درجه جهت جلوگیری از منعقد شدن  منتقل می کنیم

شعله گاز را روشن کرده تا تمام مراحل در کنار شعله انجام گردد و اصول اسپتیک رعایت شود

لوله های حاوی محلول رینگر (‌در هر لوله  سی سی محلول رینگر می ریزیم که )‌ که از قبل در اتو کلاو استریل شده است را به ترتیب در جا لوله ای قرار می دهیم

گرم از نمونه آسیاب شده را در شرایط استریل را به یکی از لوله ها اضافه می کنیم رقت بدست آمده . می باشد

توسط پیپت استریل سی سی ار رقت .را به لوله بعدی منتقل می کنیم رقت بدست آمده . می باشد

این عمل را تا رقت .ادامه می دهیم

از رقت های . تا . درون پیپت ریخته و  روی محیط کشت آماده شده می ریزیم و پلیت ها را بر عکس کرده و روز بعد نتایج را بررسی می کنیم یک نمونه شاهد نیز تهیه می کنیم

حد قابل قبول برای شمارش کپک یک کلونی در رقت به توان منفی چهار  می باشد  

تست تائید باسیلوس سرئوس :

این آزمایش بر روی محصول نهایی کاربرد دارد

از روز قبل از کشت لامپ ماورا بننفش را روشن کرده تا محیط اتاق کشت استریلیزه گردد

پلیت ها و پیپت ها را به مدت . تا ساعت در اتو کلاو درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا استریل گردد

بر اساس مقدار نیاز و فرمول ساخت و محیط کشت plate count agar  که در روی جعبه نوشته شده است حجم مورد نیاز از محیط کشت را می سازیم به این ترتیب که پودر محیز کشت را وزن کرده و آن را با آب مقطر به حجم می رسانیم

ارلن حاوی محیط کشت را روی شعله قرار می دهیم تا جوشیده و شفاف شود

درب ارلن را با پنبه و چسب بسته و آن را در اتو کلاو به مدت دقیقه دمای درجه سانتیگراد و فشار . بار استریل می کنیم

محیط را از اتو کلاو خارج کرده و و به بن ماری درجه جهت جلوگیری از منعقد شدن   منتقل می کنیم

شعله گاز را روشن کرده تا تمام مراحل در کنار شعله انجام گردد و اصول اسپتیک رعایت شود

محیط استارچ آگار  را در درون پلیت ریخته و و دو محیط دیگر را درون لوله می ریزیم

از نمونه مشکوک توسط لوپ روی سطح محیط استارچ اگار خط می دهیم

از کلونی مشکوک درون لوله حتوی محیط گلوکز آگار توسط لوپ سوزنی کشت عمیق می دهیم . 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.