فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روشها، چالشها و کارایی تولید
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روشها، چالشها و کارایی تولید دارای ۴۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روشها، چالشها و کارایی تولید کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روشها، چالشها و کارایی تولید۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روشها، چالشها و کارایی تولید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روشها، چالشها و کارایی تولید :
فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روشها، چالشها و کارایی تولید
کارشناسی در رشته تولید دانه های روغنی
موضوع :
فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روشها، چالشها و کارایی تولید
حاضر در ۴۵ صفحه در رشته های کشاورزی با وسواس تمام برای ارائه در مقاطع ارشد و کارشناسی آماده گردیده است در ضمن فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روشها، چالشها و کارایی تولید
فهرست مطالب در زیر آماده است .
فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روشها، چالشها و کارایی تولید
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول : مقدمه ای در مورد گیاه یونجه
۱-۱- مقدمه …………………………………………………………………………………………………………………….. ۲
۱-۲- مبدا اولیه یونجه ………………………………………………………………………………………………………. ۴
۱-۳- خواص گیاه شناسی یونجه ………………………………………………………………………………………… ۵
۱-۴-انواع یونجه ایرانی …………………………………………………………………………………………………….. ۸
۱-۴-۱- یونجه بغدادی …………………………………………………………………………………………………….. ۸
۱-۴-۲- یونجه همدانی …………………………………………………………………………………………………….. ۹
۱-۴-۳- یونجه یزدی ……………………………………………………………………………………………………….. ۹
۱-۴-۴- یونجه بمی …………………………………………………………………………………………………………. ۹
۱-۵- ارزش غذایی یونجه …………………………………………………………………………………………………. ۱۰
۱-۶- مقایسه ارزش غذایی یونجه ……………………………………………………………………………………….. ۱۱
۱-۷- یونجه و اهمیت آن در تغذیه دام ………………………………………………………………………………… ۱۲
۱-۸- عوامل موثر بر ارزش غذایی یونجه …………………………………………………………………………….. ۱۲
۱-۸-۱- گونه ، واریته و سویه گیاه …………………………………………………………………………………….. ۱۲
۱-۸-۲- نسبت برگ به ساقه ……………………………………………………………………………………………… ۱۲
۱-۸-۳- مرحله رشد در زمان برداشت ………………………………………………………………………………… ۱۲
۱-۸-۴- حاصلخیزی و خصوصیات خاک ……………………………………………………………………………. ۱۳
۱-۸-۵- اثرات اقلیم فصل آب و هوا روی ترکیبات یونجه …………………………………………………….. ۱۳
۱-۸-۶- ارزش غذایی یونجه ……………………………………………………………………………………………… ۱۳
فصل دوم – روش های برداشت یونجه
۲-۱- رو شهای برداشت یونجه ………………………………………………………………………………………….. ۱۶
۲-۱-۱- چیدن …………………………………………………………………………………………………………………. ۱۶
۲-۱-۲- ریگ زدن ……………………………………………………………………………………………………………. ۱۸
۲-۱-۳- بسته بندی …………………………………………………………………………………………………………… ۱۹
۲-۲- زمان برداشت یونجه …………………………………………………………………………………………………. ۲۰
فصل سوم – اصول خشک کردن علوفه
۳-۱- اصول خشک کردن علوفه ………………………………………………………………………………………… ۲۴
۳-۲- روش های خشک کردن علوفه …………………………………………………………………………………. ۲۶
۳-۲-۱- علوفه خشک بلند ……………………………………………………………………………………………….. ۲۷
۳-۲-۲- علوفه خشک خردشده ………………………………………………………………………………………… ۲۷
۳-۲-۳- علوفه خشک ریز شده ………………………………………………………………………………………… ۲۸
۳-۲-۴- علوفه خشک بسته بندی شده ………………………………………………………………………………. ۲۸
۳-۲- ۵- بسته های بزرگ ………………………………………………………………………………………………… ۲۹
۳-۳- خشک کردن در انبار ……………………………………………………………………………………………….. ۳۰
۳-۳-۲- علوفه خشک قرصی و حبه شده …………………………………………………………………………… ۳۲
۳-۳-۳- مواد افزودنی به علوفه …………………………………………………………………………………………. ۳۳
۳-۳-۴- آبگیری ……………………………………………………………………………………………………………… ۳۴
فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روشها، چالشها و کارایی تولید
فهرست منابع
۴-۱ منابع فارسی …………………………………………………………………………………………………………….. ۳۶
فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روشها، چالشها و کارایی تولید
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول ( ۳-۱ ) : ارزشیابی پروتئین یونجه …………………………………………………………………………… ۲۲
جدول ( ۳-۲ ) : ترکیب و قابلیت هضم یونجه تاره خشک شده به طریق مصنوعی ………………….. ۳۵
فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روشها، چالشها و کارایی تولید
فهرست اشکال
عنوان صفحه
شکل ( ۱-۱ ) : یونجه ……………………………………………………………………………………………………… ۴
شکل ( ۱-۲ ) : ریشه یونجه ……………………………………………………………………………………………. ۵
شکل ( ۱-۳ ) : ساقه یونجه ……………………………………………………………………………………………… ۵
شکل ( ۱-۴ ) : گل یونجه ……………………………………………………………………………………………….. ۵
شکل ( ۱-۵ ) : برگ یونجه ……………………………………………………………………………………………… ۷
شکل ( ۲-۱ ) : نوعی برداشت یونجه ………………………………………………………………………………… ۱۶
شکل ( ۲-۲ ) : مور…………………………………………………………………………………………………………. ۱۷
شکل ( ۲-۳ ) : نوعی برداشت یونجه ………………………………………………………………………………… ۱۷
شکل ( ۲-۴ ) : ریگ ……………………………………………………………………………………………………… ۱۸
شکل ( ۲-۵ ) : دستگاه بسته بندی یونجه …………………………………………………………………………… ۱۹
شکل ( ۲-۶ ) : علوفه بسته بندی شده ……………………………………………………………………………….. ۱۹
شکل ( ۲-۷ ) : دستگاه در حال بسته بندی یونجه…………………………………………………………………. ۱۹
شکل ( ۲-۸ ) : موقع زمان برداشت یونجه ………………………………………………………………………….. ۲۰
شکل ( ۳-۱ ) : بسته های بزرگ یونجه …………………………………………………………………………….. ۲۹
شکل ( ۳-۲ ) : خشک کردن در انبار ………………………………………………………………………………… ۳۱
شکل ( ۳-۳ ) : حمل علوفه ……………………………………………………………………………………………. ۳۳
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 