فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روش‌ها، چالش‌ها و کارایی تولید


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روش‌ها، چالش‌ها و کارایی تولید دارای ۴۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روش‌ها، چالش‌ها و کارایی تولید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روش‌ها، چالش‌ها و کارایی تولید۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روش‌ها، چالش‌ها و کارایی تولید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روش‌ها، چالش‌ها و کارایی تولید :

فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روش‌ها، چالش‌ها و کارایی تولید

کارشناسی در رشته تولید دانه های روغنی

موضوع :

فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روش‌ها، چالش‌ها و کارایی تولید

حاضر در ۴۵ صفحه در رشته های کشاورزی با وسواس تمام برای ارائه در مقاطع ارشد و کارشناسی آماده گردیده است در ضمن فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روش‌ها، چالش‌ها و کارایی تولید
فهرست مطالب در زیر آماده است .

فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روش‌ها، چالش‌ها و کارایی تولید
فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول : مقدمه ای در مورد گیاه یونجه

۱-۱- مقدمه …………………………………………………………………………………………………………………….. ۲

۱-۲- مبدا اولیه یونجه ………………………………………………………………………………………………………. ۴

۱-۳- خواص گیاه شناسی یونجه ………………………………………………………………………………………… ۵

۱-۴-انواع یونجه ایرانی …………………………………………………………………………………………………….. ۸

۱-۴-۱- یونجه بغدادی …………………………………………………………………………………………………….. ۸

۱-۴-۲- یونجه همدانی …………………………………………………………………………………………………….. ۹

۱-۴-۳- یونجه یزدی ……………………………………………………………………………………………………….. ۹

۱-۴-۴- یونجه بمی …………………………………………………………………………………………………………. ۹

۱-۵- ارزش غذایی یونجه …………………………………………………………………………………………………. ۱۰

۱-۶- مقایسه ارزش غذایی یونجه ……………………………………………………………………………………….. ۱۱

۱-۷- یونجه و اهمیت آن در تغذیه دام ………………………………………………………………………………… ۱۲

۱-۸- عوامل موثر بر ارزش غذایی یونجه …………………………………………………………………………….. ۱۲

۱-۸-۱- گونه ، واریته و سویه گیاه …………………………………………………………………………………….. ۱۲

۱-۸-۲- نسبت برگ به ساقه ……………………………………………………………………………………………… ۱۲

۱-۸-۳- مرحله رشد در زمان برداشت ………………………………………………………………………………… ۱۲

۱-۸-۴- حاصلخیزی و خصوصیات خاک ……………………………………………………………………………. ۱۳

۱-۸-۵- اثرات اقلیم فصل آب و هوا روی ترکیبات یونجه …………………………………………………….. ۱۳

۱-۸-۶- ارزش غذایی یونجه ……………………………………………………………………………………………… ۱۳

فصل دوم – روش های برداشت یونجه

۲-۱- رو شهای برداشت یونجه ………………………………………………………………………………………….. ۱۶

۲-۱-۱- چیدن …………………………………………………………………………………………………………………. ۱۶

۲-۱-۲- ریگ زدن ……………………………………………………………………………………………………………. ۱۸

۲-۱-۳- بسته بندی …………………………………………………………………………………………………………… ۱۹

۲-۲- زمان برداشت یونجه …………………………………………………………………………………………………. ۲۰

فصل سوم – اصول خشک کردن علوفه

۳-۱- اصول خشک کردن علوفه ………………………………………………………………………………………… ۲۴

۳-۲- روش های خشک کردن علوفه …………………………………………………………………………………. ۲۶

۳-۲-۱- علوفه خشک بلند ……………………………………………………………………………………………….. ۲۷

۳-۲-۲- علوفه خشک خردشده ………………………………………………………………………………………… ۲۷

۳-۲-۳- علوفه خشک ریز شده ………………………………………………………………………………………… ۲۸

۳-۲-۴- علوفه خشک بسته بندی شده ………………………………………………………………………………. ۲۸

۳-۲- ۵- بسته های بزرگ ………………………………………………………………………………………………… ۲۹

۳-۳- خشک کردن در انبار ……………………………………………………………………………………………….. ۳۰

۳-۳-۲- علوفه خشک قرصی و حبه شده …………………………………………………………………………… ۳۲

۳-۳-۳- مواد افزودنی به علوفه …………………………………………………………………………………………. ۳۳

۳-۳-۴- آبگیری ……………………………………………………………………………………………………………… ۳۴

فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روش‌ها، چالش‌ها و کارایی تولید
فهرست منابع

۴-۱ منابع فارسی …………………………………………………………………………………………………………….. ۳۶

فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روش‌ها، چالش‌ها و کارایی تولید
فهرست جداول

عنوان صفحه

جدول ( ۳-۱ ) : ارزشیابی پروتئین یونجه …………………………………………………………………………… ۲۲

جدول ( ۳-۲ ) : ترکیب و قابلیت هضم یونجه تاره خشک شده به طریق مصنوعی ………………….. ۳۵

فایل ورد کامل مطالعه تخصصی درباره عملیات برداشت یونجه؛ بررسی روش‌ها، چالش‌ها و کارایی تولید
فهرست اشکال

عنوان صفحه

شکل ( ۱-۱ ) : یونجه ……………………………………………………………………………………………………… ۴

شکل ( ۱-۲ ) : ریشه یونجه ……………………………………………………………………………………………. ۵

شکل ( ۱-۳ ) : ساقه یونجه ……………………………………………………………………………………………… ۵

شکل ( ۱-۴ ) : گل یونجه ……………………………………………………………………………………………….. ۵

شکل ( ۱-۵ ) : برگ یونجه ……………………………………………………………………………………………… ۷

شکل ( ۲-۱ ) : نوعی برداشت یونجه ………………………………………………………………………………… ۱۶

شکل ( ۲-۲ ) : مور…………………………………………………………………………………………………………. ۱۷

شکل ( ۲-۳ ) : نوعی برداشت یونجه ………………………………………………………………………………… ۱۷

شکل ( ۲-۴ ) : ریگ ……………………………………………………………………………………………………… ۱۸

شکل ( ۲-۵ ) : دستگاه بسته بندی یونجه …………………………………………………………………………… ۱۹

شکل ( ۲-۶ ) : علوفه بسته بندی شده ……………………………………………………………………………….. ۱۹

شکل ( ۲-۷ ) : دستگاه در حال بسته بندی یونجه…………………………………………………………………. ۱۹

شکل ( ۲-۸ ) : موقع زمان برداشت یونجه ………………………………………………………………………….. ۲۰

شکل ( ۳-۱ ) : بسته های بزرگ یونجه …………………………………………………………………………….. ۲۹

شکل ( ۳-۲ ) : خشک کردن در انبار ………………………………………………………………………………… ۳۱

شکل ( ۳-۳ ) : حمل علوفه ……………………………………………………………………………………………. ۳۳

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.