فایل ورد کامل تحقیق تخصصی درباره تولید فرآورده‌های بهداشتی در شرکت پاکشو؛ تحلیل فرآیندها و استانداردها


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق تخصصی درباره تولید فرآورده‌های بهداشتی در شرکت پاکشو؛ تحلیل فرآیندها و استانداردها دارای ۸۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق تخصصی درباره تولید فرآورده‌های بهداشتی در شرکت پاکشو؛ تحلیل فرآیندها و استانداردها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل تحقیق تخصصی درباره تولید فرآورده‌های بهداشتی در شرکت پاکشو؛ تحلیل فرآیندها و استانداردها۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق تخصصی درباره تولید فرآورده‌های بهداشتی در شرکت پاکشو؛ تحلیل فرآیندها و استانداردها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق تخصصی درباره تولید فرآورده‌های بهداشتی در شرکت پاکشو؛ تحلیل فرآیندها و استانداردها :

توضیحات:

فایل فایل ورد کامل تحقیق تخصصی درباره تولید فرآورده‌های بهداشتی در شرکت پاکشو؛ تحلیل فرآیندها و استانداردها، در قالب فایل word و در حجم ۷۸ صفحه، همراه با توضیحات کامل.

بخشی از متن:

تاریخچه شرکت پاکشو:

شرکت پاکشو از سال ۱۳۴۰ در کارخانه کوچک به مساحت ۴۰۰ مترمربع و تنها ۵ نفر در آن مشغول به کار بودند آغاز بکار کرد و نخستین محصول خود یعنی مایع ظرفشویی گلرنگ را به بازار فرستاد. یک سال بعد مایع سفیدکننده و پس از چهار سال یعنی در سال ۱۳۴۵ مایع شیشه‌شوی گلرنگ را به بازار مواد شوینده و پاک کننده عرضه کرد شرکت پاکشو در سال ۱۳۴۶ یکی از محصولات خود یعنی جرم گیری توالت گلرنگ را وارد بازار کرد و ۶ سال بعد یعنی سال ۱۳۵۱ امتیاز تولید چهار فرآورده‌ یاد شده بطور رسمی به شرکت پاکشو واگذار شد و به این ترتیب دوره تازه فعالیتهای تولیدی این شرکت تداوم یافت. در طول سالهای ۵۳ و ۵۴ محصولاتی چون پودر لباسشوئی و ظرفشویی و صابون و مایع دستشوئی به بازار عرضه شد.

پس از انقلاب فرآورده‌هایی در اولویت تولید قرار گرفت که مواد اولیه آن در شرکت وجود داشته باشد. در اجرای این سیاست از سال ۶۸ به بعد تولیدات منحصر به مایع ظرفشوئی، سفید کننده، جرم‌گیر توالت وشیشه‌شوی مورد استقبال فراوان و غیر قابل پیش‌بینی مصرف‌کنندگان قرار گرفت و در نتیجه شرکت ناچار شد تشکیلات خودرا گسترش دهد.

بطوریکه هم اکنون فعالیتهای تولیدی این شرکت با استفاده از خدمات کارکنان این واحد در بخش‌های گوناگون تولید، تحقیقات و توسعه کنترل و کیفیت امور اداری و حتی همچنین نظارت دقیق ۴۰ کارشناس مجرب و ماهر در رده‌های دکترا، مهندسی و کارشناسی ارشد با موفقیت ادامه دارد.

مو و لزوم استفاده از شامپوها:

ابتدا نگاهی گذرا به ساختان مو خواهیم داشت سپس روشهایی که مواد مصرفی در شامپوها و حالت دهنده‌های مو می‌تواند ساختمان مو را تحت تأثیر قرار دهند بررسی می‌شوند.

ساختمان مو بر اساس نژاد، تغذیه و منطقه‌ای که فرد در آن قرار دارد و خصوصیات وراثتی متغیر است. ولی به طور کلی سه منطقه در برش عرضی مو دیده می‌شود.

لایه اول کوتیکول است که خارجی‌ترین لایه مو است. از پروتئین کراتینه شده تشکیل شده است و بصورت فلس‌هایی است که بر روی هم قرار گرفته‌اند. مقاومت موی انسان نسبت به مواد شیمیایی به میزان ضخامت لایه کوتیکول آن بستگی دارد. اگر چنانچه لایه کوتیکول مو آسیب ببیند مو حالت خشکی و خشنی پیدا خواهد کرد.

لایه کورتکس زیر لایه کوتیکول قرار دارد و قسمت اعظم مو را تشکیل می‌دهد. این لایه از سلولهای سوزنی شکل تشکیل شده که در طول محور لیف مو قرار دارند. الاستیسیته و قدرت مو به ساختمان کورتکس بستگی دارد. کورتکس از اسیدهای آمینه مانند تریپتوفان و تیروزین واز اجزاء بسیار کوچک معدنی و از ترکیبات گوگرددار مانند سیستین تشکیل شده است.

کانالی که در مرکز مو قرار دارد مدولا نامیده می شود که معمولاً از کراتین نرم تشکیل شده است. گفته می‌شود که این لایه بر خواص شیمیایی و مکانیکی مو تأثیر چندانی ندارد.

لایه کوتیکول مناسبترین لایه برای ایجاد تغییرات ساده در مو می‌باشد. براقیت و نرمی مو توسط افزودن مواد شیمیایی کراتین دار به کوتیکول مو تأمین می‌شود. تشکیل لایه یا فیلمی بر روی تار مو به صورت ممتد یا غیر ممتد باعث بهبود خواص فیزیکی فلس‌های مو، براقیت و نرمی می‌شود که خود بر خواص نوری مو مؤثر است. برای این منظور می‌توان از یک نرم کننده اسیدی استفاده کرد.

در اثر جذب مواد شیمیایی در لایه کوتیکول، براقیت، شفافیت و سهولت برهم لغزیدن تارهای مو بهبود می‌یابد.

گروههای آمینو آزاد کراتین مو، هر چند منبع الکترون می‌باشند ولی از لحاظ شیمیایی بدون بار هستند. این گروهها می‌توانند از لحاظ پیوند الکترواستاتیکی باترکیباتی که از لحاظ الکترونی ضعیف هستند پیوند یافته و یک کمپلکس قوی ایجاد نمایند. دترجنت‌های کایتونی به عنوان اسید لوئیس و مو به عنوان بازلوئیس عمل می‌کند وعمل جایگرینی مواد در لایه‌ کوتیکول انجام می‌شود.

هنگامی که مو تحت تأثیر مواد شمیایی قرار می‌گیرد کورتکس مو در محل انتهایی مو به صورت بی‌حفاظ باقی می ماند. جایگزین کردن مواد حالت دهنده در این قسمت به علت اندازه بزرگ مولکول محدودیت دارد. بنابراین همانگونه که یک مولکلول وارد این جزء مو می‌شود می‌تواند از آن جز نیز خارج شود مگر آنکه با لایه کورتکس واکنش‌ دهد.

مدولا به علت غیر قابل دسترس بودن کمتر در دسترس عملیات حالت دهندگی قرار می‌گیرد.

ریشه مو مواد چربی را ترشح می‌کند که این مواد محتوی اسیدهای چرب، روغنهای اولیئک چربیها، هیدروکربنها و استرونیدها می‌باشد.

به منظور زدودن چربی، لازم است که ماده‌ای که چربی را به خود جذب می‌کند که به نام مواد دیترجنت نامیده می‌شود به شامپو افزوده می‌شود. این ماده باید موجب خیس شدن مو شود. این عمل از طریق کاهش کشش سطحی آب انجام می‌شود. ثانیاً کشش بین چرک و مو باید تا حدی کاهش یابد که ذرات چرک توسط محلول دیترجنت جانشین گردند.

در انتخاب دیترجنت لازم است به موارد زیر توجه کنیم:

۱-اثر دیترجنت بر روی سطح مورد نیاز

۳-پایدرای دیترجنت

۳-اثربخشی دیترجنت با غلظتهایی که از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد.

اگر دیترجنت را به عنوان پایه شامپویی استفاده می‌کنید باید به نکات زیر توجه کنید.

۱-سرعت و سهولت انتشار شامپو بر روی مو

۲-قدرت کف کنندگی دیتر جنت نظیر کف، سرعت تشگیل کف و پایداری کف درمو

۳-سهولت کاربرد شامپو از نظر شستشوی مو

۴-رنگ و شفافیت شامپو

۵-سهولت شانه زدن موهای مرطوب بعد از استعمال شامپو

۶-موها باید بعد از مصرف شامپو براق گردند.

۷-سرعت خشک شدن موها.

در شامپوهای جدید الکلهای چربی سولفاته والکل اترهای چربی سولفونه به کار برده می‌شود.

فایل ورد کامل تحقیق تخصصی درباره تولید فرآورده‌های بهداشتی در شرکت پاکشو؛ تحلیل فرآیندها و استانداردها
فهرست مطالب:

تاریخچه شرکت پاکشو

مو و لزوم استفاده از شامپوها

شامپو و انواع آن

دترجنت‌ها (سورفکتانت‌ها) و انواع آن

تری اتانول آمین لوریل سولفات

سولفوساکسیناتها

فتی اسید آلکانول آمید

ایمیدازولین‌ها

بتائین‌ها

عوامل حالت دهنده مو

محافظت کننده‌ها

عوامل شفاف کننده

عوامل غلظت دهنده

افزودینهای که به پایداری شامپو کمک می‌کنند

کف

مواد اولیه شامپو و کنترل کیفیت آنها

آب و کنترل کیفیت آن

فرمولاسیون دو نوع شامپو و مایع دستشویی

مراحل ساخت شامپو

کنترل کیفیت محصول

روشهای اصلاح محصول

نرم کننده‌های لباس

سفیدکننده‌ها

مایع ظرفشویی

جرم گیر

شیشه شوی

نرم کننده موی سر

میکروبیولوژی

مقالات

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.