فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره پیشینه اثر گلیسرین بر عملکرد جوجههای گوشتی؛ بررسی نتایج آزمایشگاهی و کاربردهای تغذیهای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره پیشینه اثر گلیسرین بر عملکرد جوجههای گوشتی؛ بررسی نتایج آزمایشگاهی و کاربردهای تغذیهای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره پیشینه اثر گلیسرین بر عملکرد جوجههای گوشتی؛ بررسی نتایج آزمایشگاهی و کاربردهای تغذیهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره پیشینه اثر گلیسرین بر عملکرد جوجههای گوشتی؛ بررسی نتایج آزمایشگاهی و کاربردهای تغذیهای۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره پیشینه اثر گلیسرین بر عملکرد جوجههای گوشتی؛ بررسی نتایج آزمایشگاهی و کاربردهای تغذیهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره پیشینه اثر گلیسرین بر عملکرد جوجههای گوشتی؛ بررسی نتایج آزمایشگاهی و کاربردهای تغذیهای :
متغیرهای پیشینه تحقیق: گلیسرین بر عملکرد جوجه های گوشتی
توضیحات: ۰ پیشینه تحقیق داخلی و ۱۱ پیشینه تحقیق خارجی (word) به همراه منابع آنها
دارای ۸ صفحه
پیشینه تحقیقاتی و مطالعات انجام شده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و آماده کردن فصل دوم پایان نامه، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی
یک نمونه پیشینه متن::
فریتاس و همکاران (۲۰۱۲) طی آزمایشی بیان کردند که تغذیه با گلیسرین منجر به بهبود عملکرد جوجه ها تا ۷ روز می شود. آنها در این مطالعه اثرات تغذیه با گلیسرین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی را فقط در فاز پری استارتر (۱تا ۷ روزگی) و یا برای کل دوره (۱ تا ۴۲ روزگی) مقایسه کردند. جوجه ها از کنجاله ذرت- سویا به عنوان جیره پایه و از سطوح ۰، ۵ و ۱۰% گلیسرین استفاده کردند. آنها از جوجه های گوشتی نر در این آزمایش با ۵ تیمار و ۷ تکرار استفاده کردند. در فاز پری استارتر (۱ تا ۷ روز) جیره های گلیسرینی بدون اثر منفی بر دریافت خوراک منجر به بهبود دریافت وزن و ضریب تبدیل خوراک شدند. این بهبودی بعد از سن ۱۴ روزگی ادامه نداشت. چنین بیان شد که گلیسیرین دارای اثر واضحی بر کاهش محتوای ماده خشک کل بدن جوجه ها در ۷ روزگی داشته است. جوجه های تغذیه شده با ۱۰% گلیسرین برای کل دوره ی آزمایشی، دارای اندیس تولیدی کمتری بودند. تولید لاشه و چربی زیرشکمی، تحت تأثیر تیمارها نبودند. زمانیکه جوجه ها از ۱۰% گلیسرین به مدت ۴۲ روز استفاده کردند، رطوبت بستر افزایش یافت. جیره های حاوی ۵ یا ۱۰% گلیسرین در فاز پری استارتر یا ۵% گلیسرین تا ۴۲ روزگی برای جوجه های گوشتی مناسب می باشند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 