فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره سیر و فرآورده‌های آن؛ بررسی اثرات تغذیه پودر سیر بر سلامت و عملکرد طیور


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره سیر و فرآورده‌های آن؛ بررسی اثرات تغذیه پودر سیر بر سلامت و عملکرد طیور دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره سیر و فرآورده‌های آن؛ بررسی اثرات تغذیه پودر سیر بر سلامت و عملکرد طیور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره سیر و فرآورده‌های آن؛ بررسی اثرات تغذیه پودر سیر بر سلامت و عملکرد طیور۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره سیر و فرآورده‌های آن؛ بررسی اثرات تغذیه پودر سیر بر سلامت و عملکرد طیور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره سیر و فرآورده‌های آن؛ بررسی اثرات تغذیه پودر سیر بر سلامت و عملکرد طیور :

مبانی نظری سیر، پودر سیر، اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور

توضیحات: ۲۱صفحه فارسی (word) با منابع کامل

تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه مقاله انگلیسی با ترجمه و کتاب های داخلی و خارجی مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و پایان نامه

خلاصه ای از کار:

مقدمه:

سیر (Allium sativum) (Garlic) دارای یک پیشینه طولانی در استفاده داروئی می باشد که به آن در بیشتر از ۲۰۰۰ سال پیش در نوشتجات طب قدیمی چین اشاره شده است. در چندین قرن پیش مصریها سیر را برای درمان بسیاری از بیماریهای روده‎ای بکار می‎بردند. آریستول و هایپورلکات (۱۹۱۵) به قدرت شفادهی سیر اشاره داشتند و پاستور به خواص داروئی و ضد باکتریائی سیر پی برده بود. علاوه بر خواص ضد باکتریائی آن که به خوبی مکتوب شده است ، خواص ضد قارچی، ضد پروتوزوآئی و ضد انگلی آن هم مشخص شده است (۴). مطالعات اخیر بسیاری از خواص درمانی و پیشگیری کننده آنرا نشان دادند. در بسیاری از این مطالعات جیره‎های با کلسترول بالا و عصاره‎های غلیظ شده سیر بکار رفته است.

…………………

– پیشینه استفاده از سیر

سیر برای هزاران سال جهت اهداف داروئی، پخت و پز و همچنین اهداف معنوی استفاده شده است. این گیاه در بیشتر مناطق جهان می‎روید، از آب و هوای مدیترانه‎ای تاسیبری. مصریان قدیم آنرا به صورت شکل رایج آن بکار می بردند. قدرت دارئی و سحرآمیز آن بر روی دیواره‎های معابد قدیمی نوشته شده است.

…………….

– بیوشیمی سیر و اجزای سازنده آن

اجزای شیمیایی بالقوه فعال تشکیل دهنده سیر عبارتند از:

ترکیبات سولفوردار : آلین،[۱] آلیسین ،[۲] آجون،[۳] آلیل پروپیل دی سولفید،[۴] دی آلیل تری سولفید،[۵] آلیل سیستئین [۶] ، وینیل دیتینس [۷] و بعضی اجزای دیگر می باشند.

…………………..

– خواص سیر و تاثیرات دارویی آن

– سیر و کاهش کلسترول: نتایج بعضی مطالعات حیوانی نشان داده است که سیر باعث کاهش کلسترول می شود (۴۵) . در موشها سیر باعث کاهش معنی‎دار کلسترول می شودکه ابتداعا از طریق کاهش در ساخت کلسترول کبدی می باشد (۴۹). Horton و همکارانش (۱۹۹۱) اثر سیر خوراکی را به روی تغییرات شیمیائی خون در جوجه‎های گوشتی موردمطالعه قرار داد و نتیجه گرفت که کلسترول پلاسما و غلظت HDL پلاسما حدود ۱۰ درصد با سطوح بالای سیر خوراکی کاهش می‎یابد.

………………

– سیر و کاهش فشار خون

تحقیقات نشان داده است که عصاره‎های سیر فشار خون را در موشها و سگها کاهش می دهد (۳۹،۵۰،۵۱) در خرگوشها تزریق درون سیاهرگی عصاره‎های سیر باعث کاهش تدریجی در ضربان قلب می شود، اما در فشار خون سرخرگی تغییری ایجاد نمی کند (۵۸). همچنین در مطالعه‎ای انسانی با ۲۰ انسان بالغ نرمال، مکملهای پودر سیر به طور معنی‎دار قطر سیاهرگها و سرخرگها را افزایش داده است (۷۳).

………………

– نقش سیر در کاهش تصلب شیرایین

در خرگوشهای با کلسترول بالا ، مکملهای سیر به طور معنی‎داری جراحتهای ائورت و محتوای لیپید پلاکتهای چربی موجود در کاهش دادند (۱۵)…………….

……………

– نقش سیر در عملکرد سیستم ایمنی

آلیسین دارای اثرات ضد میکروبی بر علیه بسیاری از ویروسها، قارچها، باکتریها و انگلها می باشد، اما فراورده‎های خشک شده پودری و روغن های سیر دارای فعالیت ضد میکروبی زیادی نمی باشند (۲۲).

………………..

– فعالیت آنتی اکسیدانی سیر

سیر کامل و عصاره سیر اثرات آنتی اکسیدانی را نشان می دهند که به نظر می رسد که عنصر سلنیوم موجود در آن تا اندازه‎ای مسئول این فعالیت سیر می باشد. مکملهای سیر سطوح سرمی ۲ آنزیم آنتی اکسیدان کاتیلاز[۸] و گلوتاتیون……………

………………

– آلیسین و خواص آن

آلیسین در سال ۱۹۴۴ بوسیله cavallito و همکارانش کشف شد که آنها ابتداعا به فعالیت ضدمیکروبی قوی آن……………….

– انواع شکلهای سیر موجود در بازار و خواص آنها

فراورده‎های حاصل از سیر به صورت سیر کامل تازه یا خشک شده و یا به صورت روغن سیر تهیه می شود، اما میزان آلیسین موجود در فراورده‎های تجاری با توجه به نحوه تهیه آن یا درصد عناصر موجود فعال در هسته های………

………….

– مطالعات اثرات سیر در طیور

Horton و همکارانش (۱۹۹۱) اثر سیر خوراکی را بر روی عملکرد، ترکیبات لاشه و تغییرات شیمیائی خون در جوجه‎های گوشتی مورد مطالعه قرار داد. جوجه‎های گوشتی از روز هفتم با سطوح ۰ ، ۱۰۰، ۱۰۰۰و۱۰۰۰۰ میلی

……………….

منابع:

۱- Adetumbi MA, Lau BH. 1983. Allium sativum (garlic)–a natural antibiotic. Med Hypotheses;12:227-37.

۲- Agarwal KC. 1996. Therapeutic actions of garlic constituents. Med Res Rev;16:111-24.

۳- Allicin.the Merck index .1989 , 11 thed.p.224.Merck and Co..

…………


[۱] alliin

[۲] allicin

[۳] ajoene

[۴] allylpropyl disulfide

[۵] diallyl trisulfide

[۶] allylcysteine

[۷] vinyldithiines

[۸] catylase

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.