فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گیاه جو؛ بررسی تنش‌های سرمازدگی و نقش ورنالیزاسیون در افزایش تحمل سرمایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گیاه جو؛ بررسی تنش‌های سرمازدگی و نقش ورنالیزاسیون در افزایش تحمل سرمایی دارای ۴۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گیاه جو؛ بررسی تنش‌های سرمازدگی و نقش ورنالیزاسیون در افزایش تحمل سرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گیاه جو؛ بررسی تنش‌های سرمازدگی و نقش ورنالیزاسیون در افزایش تحمل سرمایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گیاه جو؛ بررسی تنش‌های سرمازدگی و نقش ورنالیزاسیون در افزایش تحمل سرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گیاه جو؛ بررسی تنش‌های سرمازدگی و نقش ورنالیزاسیون در افزایش تحمل سرمایی :

فایل ورد کامل پژوهش جامع درباره گیاه جو؛ بررسی تنش‌های سرمازدگی و نقش ورنالیزاسیون در افزایش تحمل سرمایی

توضیحات: ۴۴صفحه فارسی (word) با منابع کامل

تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و فصل دوم پایان نامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی

خلاصه ای از کار:

– گیاه شناسی جو:

جو گیاهی است از خانواده غلات۱، جنس هوردیم۲ و گونه ساتیوا۳ و گیاهی یک ساله است. ریشه جو سطحی و افشان بود و شامل :

۱- ریشه های جنینی که به تعداد ۵ تا ۹ عدد از گره جنین بیرون می آیند. در استحکام و تغذیه گیاه جوان در دوران اولیه رشد نقش مهمی دارند.

……………….

– بذر جو:

دانه جو دارای یک شیار است که در جوهای چهار و شش ردیفه کوتاه می باشد. رنگ دانه که مربوط به آلورون و پریکارپ می باشد معمولا سفید یا آبی روشن و در ارقام دیگر با رنگهای قرمز، بنفش، سیاه نیز دیده می شود که رنگ سیاه مربوط به ماده رنگی به نام ملانین و رنگ آبی آن نیز مربوط به ماده رنگی به نام آنتوسیانین می باشد. بعضی از ارقام جو، دانه های سخت و عریان دارند که گلومل به دانه نچسبیده و این صفت ارثی می باشد و تابع شرایط محیط نمی باشد (تاج بخش، ۱۳۸۲ و کاظمی اربط، ۱۳۷۸).

…………….

– طبقه بندی زراعی جو:

از نظر زراعی جو را به سه دسته تقسیم می کند.

۱- جوهای بهاره : طول دوره رشد و نمو حدود ۱۰۰-۱۲۰ روز بوده، احتیاجات از نظر سرما، نور و مواد غذایی کمتر بوده و دارای سیستم ریشه ای ضعیفی هستند و عملکرد کمتری نسبت به جوهای پاییزه دارند و اکثرا در صنایع مالت مورد استفاده قرار می گیرد.

………………

– سازگاری

…………..

– تنش

…………..

– تنش سرمازدگی

………………

– مدیریت سرمازدگی

…………….

– دما

……………

– درجه و شدت تنش

کورکلا و فرانک (۱۹۹۵)، گیاه علف گوش موشی یا علف تال را به عنوان گیاهی که قادر به سازگاری به سرما باشد را معرفی کردند. آنها دوره هایی با ۴ درجه سانتی گراد به سرما را آزمایش کردند و دریافتند مقاومت به سرما برای دامنه ۸- تا ۳+ درجه سانتی گراد می تواند برای این گیاه مناسب باشد. مقاومت به سرما در روزهای اولیه تنش بیشتر مشاهده شد و بیشترین سطح بعد از هفت روز به دست آمد. مقاومت به سرما در گیاه برنج یک صفت کمی است و اهمیت زیادی دارد. البته روابطی بین صفات فیزیولوژیکی و مورفولوژیک مانند ارتفاع بوته، طول خوشه و تعداد دانه و پنچه و تعداد خوشه با مقاومت به سرما در گیاه برنج وجود دارد ( توریاما ۱۹۶۲، باردهان و همکاران ۱۹۸۲، گوپتا و همکاران، ۱۹۹۳).

…………….

– اثر یخ زدگی بر گیاهان

خاصیت سازگاری و در نتیجه مقاومت به سرما معمولا در میان گیاهان مناطق معتدله رخ می دهد به نحوی که آنها را قادر می سازد سرما و دوره های یخبندان در فصل پاییز و زمستان را تحمل کنند. دامنه وسیعی از افزایش مقاومت به……………..

– اثر دما و طول روز

…………

– زمان کاشت

………….

– تحمل به یخبندان

به منظور تحمل به تنش سرما بایستی ژنوتیب هایی را انتخاب نمود که در طول سرمای زمستان دارای نمو بطئی آغازه های سنبله و رشد سریع پس از برطرف شدن سرما باشند (هاشینو و همکاران، ۱۹۸۷)…………………….

……………..

– تاثیر تنش سرما روی غلات

تحمل غلات با تیپ پاییزه به دماهای پایین به فرآیندهای فیزیولوژیکی شناخته شده در تنش سرما وابسته است. تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی متعددی در طی تنش سرما رخ می دهد که این تغییرات نظیر فعالیت آنزیمی، انباشت محلولهای سازگار، تغییرات در پایداری غشا و القا ژن‌های خاصی تحت تنش می باشند (کاتیولی و بارتلس، ۱۹۹۲)……………

…………….

– ارتباط ورنالیزاسیون (بهاره سازی) با تحمل به تنش سرما

عادت دهی به سرما از روندهای بسیار مهم در غلات در طول فصل پاییز است که تغییرات مهم بیوشیمیایی و متابولیکی در طی آن دوره صورت می گیرد و در نتیجه گیاهان مواد محافظت کننده در برابر تنش سرما را انباشت می کنند تا برای مقابله با شرایط سخت زمستان آماده شوند (سرهان و همکاران، ۱۹۹۷ ؛ فولر و همکاران، ۱۹۹۹). به طور کلی وقتی…………..

………………

– تاثیر تنش سرما در گیاهان

سریع‌ترین تغییرات در ۵۰LT (50 درصد گیاهچه های مرده) در مراحل اولیه سازگاری رخ می دهد (برول- بابل و فاولر، ۱۹۸۹). این ارتباط بین نسبت و مرحله سازگاری در دمای ثابت غیر خطی است. چاودار بهترین تحمل به دمای پایین در بین غلات داشته و در مرحله بعد گندم، تریتیکاله و گندم دوروم، جو و یولاف در مراحل بعدی از نظر تحمل به دمای پایین دارند (فاولر و کارلز، ۱۹۷۹).

………………..

– افیونی، د.، ا. قندی.، و د، صادقی. ۱۳۸۰. بررسی اثرات تاریخ کاشت و میزان بذر بر عملکرد دانه و خصوصیات زراعی ارقام جدید گندم. گزارش طرح تحقیقاتی شماره ۷۹۰۸۴-۱۲-۱۰۳، ایستگاه تحقیقات کشاورزی کبوترآباد اصفهان. ۹ صفحه.

– امام، ی. ۱۳۸۲. زراعت غلات. انتشارات مرکز نشر دانشگاه شیراز. ۴۳۰ صفحه

………………

………………..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.