فایل ورد کامل ترجمه و بررسی مقاله ارزیابی زیرلایه‌های طبیعی و سنتزی؛ سنجش فعالیت‌های آنتی‌تریپتیک در نمونه‌های سویا


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل ترجمه و بررسی مقاله ارزیابی زیرلایه‌های طبیعی و سنتزی؛ سنجش فعالیت‌های آنتی‌تریپتیک در نمونه‌های سویا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل ترجمه و بررسی مقاله ارزیابی زیرلایه‌های طبیعی و سنتزی؛ سنجش فعالیت‌های آنتی‌تریپتیک در نمونه‌های سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل ترجمه و بررسی مقاله ارزیابی زیرلایه‌های طبیعی و سنتزی؛ سنجش فعالیت‌های آنتی‌تریپتیک در نمونه‌های سویا۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل ترجمه و بررسی مقاله ارزیابی زیرلایه‌های طبیعی و سنتزی؛ سنجش فعالیت‌های آنتی‌تریپتیک در نمونه‌های سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل ترجمه و بررسی مقاله ارزیابی زیرلایه‌های طبیعی و سنتزی؛ سنجش فعالیت‌های آنتی‌تریپتیک در نمونه‌های سویا :

فایل ورد کامل ترجمه و بررسی مقاله ارزیابی زیرلایه‌های طبیعی و سنتزی؛ سنجش فعالیت‌های آنتی‌تریپتیک در نمونه‌های سویا

رشته کشاورزی-زیست شناسی

An evaluation of natural vs. senthetic substrates for measuring the antitryptic activity of soybean samples (1969)

– توضیحات: ۹ صفحه انگلیسی، ۱۳ صفحه ترجمه آماده فارسی (word)

– چکیده ترجمه فارسی:

روش هضم ماده پنیری kunitz برای اندازه گیری فعالیت بازدارنده تریپسین عصاره های سویا برای بدست آوردن نتایج دقیق تر و بهره وری بیشتر مورد اصلاح قرار گرفته شد. این اصلاح شامل استفاده از ۲% ماده پنیری (بجای ۱%) و تبدیل ریاضی مقادیر خوانده شده جذب (A) در ۲۸۰ mu به A3/2 می باشد. استفاده از زیرلایه سنتزی بنزویلdl آرگینینp نیترونیلید (BaPa) نشان دهنده روش خوب و قابل اعتمادی برای سنجش فعالیت بازدارنده تریپسین می باشد. تاثیر آخر را می توان بمیزان زیادی با برون یابی فعالیت ترپسین جبران کرد که بصورت تریپسین بازداری شده در هر ml عصاره به غلظت صفر بازدارنده بیان می شود. با اینکه , مجموعه ای از نمونه های سویا را می توان در درجه نسبی مشابهی از فعالیت بازدارنده با استفاده از ماده پنیر یا bapa رتبه بندی نمود , مقدار تریپسین بازداری شده بطور پایداری در زمان استفاده از bapa بعنوان زیرلایه بالاتر بوده است.

ماده پنیر بمیزان گسترده ای بعنوان زیرلایه برای اندازه گیری فعالیت بازدارنده تریپسین طبیعی استفاده می شود مانند سویا و سبزی. معمولترین روش بکارگیری ماده پنیر , اصولا روش kunits بوده که از تعیین طیف سنجی محصولات تفکیک شده با غلظت مشخص تریپسین در حضور و عدم حضور بازدارنده مشخص می شود. با اینحال , همانطور که توسط چندین محقق هم اشاره شده و بر اساس آزمایشات ما , این حقیقت نرخ هیدرولیز ماده پنیر بوسیله kunits قابلیت اعتماد این روش را کاهش داده و دارای مشکلات بهره وری می باشد , امری درست می باشد.

از سوی دیگر هیدرولیز تریپتیک زیرلایه سنتزی مانند بنزویل dl آرگینین p نیترونیلید (bapa) که اولین بار توسط Erlanger و همکاران معرفی شد از واکنش درجه صفر استفاده کرده و در محدوده وسیع بدست می آید و دارای رابطه ای خطی بین مقدار pنیتروآنیلین آزاد شده و غلظت آنزیم فعالیت می باشد. با اینکه bapa برای سنجش فعالیت آنتی تریپتیکی کسرهای سویایی مورد استفاده قرار می گیرد , ارزیابی مهم این تکنیک در آزمایش ما نشان داده که برخی مراقبتها را باید در تفسیر نتایج بدست آمده از این روش مد نظر قرار داد , بطور خاص اگر بخواهیم مقایسه های معنی داری بین یک نمونه سویا با نمونه دیگر انجام دهیم.

هدف مقاله جاری , توصیف مفصل اصلاح خاص روشیست که از ماده پنیر یا bapa استفاده کرده و بنظر می رسد برای حفظ قابلیت اعتماد و بهره وری داده ها در فعالیت بازدارنده تریپسین نمونه های سویا لازم است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.