فایل ورد کامل مقاله روش‌های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی؛ مطالعه علمی و صنعتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله روش‌های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی؛ مطالعه علمی و صنعتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله روش‌های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی؛ مطالعه علمی و صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

بخشی از فهرست مطالب پروژه فایل ورد کامل مقاله روش‌های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی؛ مطالعه علمی و صنعتی

مقدمه  
هیدرولیز نشاسته بااسید  
معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز     
روش های تولید قند مایع گلوکزی : 
۱هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم     
۲سیستم مداوم هیدرولیز
۳هیدرولیز اسید – آنزیم
۴هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم
منابع  

بخشی از منابع و مراجع پروژه فایل ورد کامل مقاله روش‌های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی؛ مطالعه علمی و صنعتی

۱قنبرزاده، بابک.(۱۳۸۲) مبانی شیمی مواد غذایی. انتشارات آییژ، چاپ اول

۲ R, Less & Jackson,EB.(1995).Sugar confectionery and choclate manufacture,23-

مقدمه :

تولید صنعتی شربت گلوکز شامل ۲ مرحله می باشد : هیدرولیز نشاسته و به دنبال آن تصفیه مواد هیدرولیز شده

گسترده ترین روش هیدرولیز نشاسته ، استفاده از اسیدهای معدنی در سیستم غیرمداوم است. گرچه امروزه استفاده از آنزیم و تولید مداوم آن نیز کاربرد دارد . تولید شربت گلوکز با آنزیم و یا هیدرولیز دو آنزیمی ، امکان تولید محصولات با ویژگی های متفاوت را فراهم می آورد . تولید مداوم در سیستم های با اتوماسیون بالا نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است

گلوکز تولید شده را می توان به صورت مایع ، بلوری (کریستالی) و خشک به بازار عرضه کرد

 

هیدرولیز نشاسته با اسید :

نشاسته از ۲ نوع پلیمر تشکیل یافته است : ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین

در قسمت خطی نشاسته (آمیلوز) ، واحدهای گلوکز منحصراً توسط پیوندهای گلیکوزیدی(۱۴) بهم متصل شده است . تعداد واحدهای گلوکز ممکن است در نشاسته های مختلف از چندصد تا چندین هزار تغییر کند. در رایجترین نشاسته ها نظیر نشاسته ذرت ، برنج و سیب زمینی قسمت خطی جزء کوچکی بوده و در حدود ۳۰- ۱۷% کل نشاسته را تشکیل می دهد . نشاسته تعدادی از واریته های نخودفرنگی و ذرت نشاسته ای از ۷۵% آمیلوز تشکیل یافته است

آمیلوپکتین به خاطر وجود پیوندهای(۱۶) در نقاط معین ملکول به صورت انشعابی است . انشعاب ها نسبتاً کوتاه هستند واز ۳۰-۲۰ واحد گلوکز تشکیل شده اند

هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(۱۴) ،(۱۶) برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است . برای تولید شربت گلوکز هیدرولیز جزئی انجام شده و محصول حاصل شامل مخلوطی از دکستروز و مالتوز می باشد . البته ترکیبات هیدرولیز شده متفاوت بوده و بستگی به واکنش های انجام گرفته دارد . این درجه از هیدرولیز را معادل دکستروز( DE) می گویند

 :DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند

به طور کلی نشاسته از آسیاب مرطوب ذرت به دست می آید . مطلوب است که از ناخالصی هایی مانند روغن،  پروتئین و فیبر جدا شود . ویژگی های عمومی محلول نشاسته برای تصفیه گلوکز به طور کلی شامل

۲۵

Baume at 15.5  c

Starch % by weight

Total Protein % (DE)

Soluble Protein%

pH

Solubles%

Fibre ppm

معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز :

هیدرولیز اسیدی نشاسته در دماهای بالا انجام شده ، بنابراین منجر به واکنش های جانبی نامطلوب می شود

امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز)
انجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیون و تولید هیدروکسی متیل فورفورال که باعث تیره رنگ شدن شربت می شود
افزایش خاکستر شربت طی خنثی سازی
نیاز به دستگاه های مقاوم به خوردگی

اگرچه از نظر تئوری انواع اسیدهای معدنی به عنوان کاتالیست برای هیدرولیز نشاسته مؤثر است ، اما به طور معمول از اسید کلریدریک در این ارتباط استفاده می شود . اسید فسفریک و اسید سولفوریک نیز برای این منظور پیشنهاد شده است ، هرچند استفاده از اسید سولفوریک با آب سخت باعث تیرگی نهایی شربت به علت رسوب سولفات کلسیم می شود

روش های تولید قند مایع گلوکزی :

۱هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم

۲سیستم مداوم هیدرولیز

۳هیدرولیز اسید – آنزیم

۴هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم 

                                                                            

۱هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.