فایل کامل اسلاید علمی تدریس فرآوردههای لبنی تخمیری؛ بررسی فرآیند تولید، ویژگیهای تغذیهای و کاربردهای آموزشی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل اسلاید علمی تدریس فرآوردههای لبنی تخمیری؛ بررسی فرآیند تولید، ویژگیهای تغذیهای و کاربردهای آموزشی دارای ۱۳۹ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل اسلاید علمی تدریس فرآوردههای لبنی تخمیری؛ بررسی فرآیند تولید، ویژگیهای تغذیهای و کاربردهای آموزشی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل اسلاید علمی تدریس فرآوردههای لبنی تخمیری؛ بررسی فرآیند تولید، ویژگیهای تغذیهای و کاربردهای آموزشی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل اسلاید علمی تدریس فرآوردههای لبنی تخمیری؛ بررسی فرآیند تولید، ویژگیهای تغذیهای و کاربردهای آموزشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل اسلاید علمی تدریس فرآوردههای لبنی تخمیری؛ بررسی فرآیند تولید، ویژگیهای تغذیهای و کاربردهای آموزشی :
توضیحات:
پاورپوینت صنایع غذایی جهت تدریس فراورده های لبنی تخمیری، در حجم ۱۳۹ اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل.
با سلام و احترام
در فایل مورد نظر درس ۳ واحدی فراورده های لبنی تخمیری (ماست،دوغ،کشک،کره،پنیر) که برای دانشجویان علمی کاربردی تدریس کرده ام به شما دانش پژوه بزرگوار ارائه خواهد شد. این فایل ۱۳۹ اسلایدی مشابهی ندارد و توسط خودم تهیه شده است. موفق باشید
فایل کامل اسلاید علمی تدریس فرآوردههای لبنی تخمیری؛ بررسی فرآیند تولید، ویژگیهای تغذیهای و کاربردهای آموزشی
فهرست بخشی از مطالب:
کشت های آغازگر
باکتری های اسید لاکتیک بومی
باکتری های الحاقی به کشت آغازگر
میکرو ارگانیسم های متفرقه
کپک ها
مخمرها
پروبیوتیک ها
تهیه و تکثیر کشت آغازگر
مسیر انتقال گلوکز به درون سلول میکروبی
مسیرهای انتقال لاکتوز به درون سلول میکروبی
مسیر امبدن _ میرهوف
مسیر فسفوکتولاز
تخمیر بوتیریکی
تخمیر پروپیونیکی
پروتئولیز
لیتولیز
فعالیت های لیپولیتیکی آغازگرها
انتخاب شیر خام و حرارت دهی مقدماتی
استاندارد شیر سازی
افزودنی ماست
هواگیری
تهیه آغازگر
گرمخانه گذاری
ارزش تغذیه ای ماست
معایب بافتی ماست
معایب طعمی
فساد ماست
کنترل کیفی ماست
افزایش ماندگاری ماست
بسته بندی ماست
دوغ
خط تولید دوغ از ماست
خط تولید دوغ از شیر رقیق شده
تجهیزات برای تولید دوغ
ارزش تغذیه ای کشک و قره قروت
خط تولید کشک- قره قروت
خط تولید کفیر
خط تولید خامه
و …
و …کتو
کوکو
س
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 