فایل ورد کامل ترجمه مقاله استفاده از ناقلان غشایی برای ارتقای محصولات غذایی؛ تولید مواد قابل تحمل و نوآورانه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل ترجمه مقاله استفاده از ناقلان غشایی برای ارتقای محصولات غذایی؛ تولید مواد قابل تحمل و نوآورانه دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل ترجمه مقاله استفاده از ناقلان غشایی برای ارتقای محصولات غذایی؛ تولید مواد قابل تحمل و نوآورانه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل ترجمه مقاله استفاده از ناقلان غشایی برای ارتقای محصولات غذایی؛ تولید مواد قابل تحمل و نوآورانه۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل ترجمه مقاله استفاده از ناقلان غشایی برای ارتقای محصولات غذایی؛ تولید مواد قابل تحمل و نوآورانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل ترجمه مقاله استفاده از ناقلان غشایی برای ارتقای محصولات غذایی؛ تولید مواد قابل تحمل و نوآورانه :
ترجمه مقاله استفاده از ناقلان غشا به منظور بهبود محصولات برای تولید غذای قابل تحمل
رشته زیست شناسی
Usingmembrane transporters to improve crops for sustainable food production (2013)
توضیحات: ۷ صفحه انگلیسی، ۱۵ صفحه فارسی (word)
چکیده فارسی
با پیش بینی افزایش جمعیت جهانی حداقل ۲۵ درصد تا سال ۲۰۵۰، نیاز برای تولید مناسب مواد غذایی برای سلامتی انسان و محیط ضروری است. پیشرفت های اخیر نشان می دهد که ناقلان غشای گیاهی تخصصی می توانند برای افزایش بارهای محصولات اساسی مورد استفاده قرار بگیرند که محتوای غذایی را افزایش داده و مقاومت را در مقابل استرس های کلیدی افزایش می دهند، که شامل شوری، بیماریزاها و مسمومیت آلومینیوم می شود که در مقابل می تواند زمین قابل کشت دردسترس را توسعه دهد.
از جمعیت هفت میلیادی حاضر کره زمین، تقریبا یک میلیارد دچار سوء تغذیه و فاقد پروتئین کافی ، چربی ها و کربوهیدرات ها در رژیم غذایی شان هستند. بیشتر از یک میلیارد دارای تغذیه ناقص هستند چون رژیم غذایی شان فاقد میکرومغذی های لازم مانند آهن، روی و ویتامین آ است (ارجاع ۲). این نواقص تغذیه ای دارای تاثیر منفی بسیاری بر روی سلامت جهانی است که باعث حساسیت افزایش یافته به عفونت و بیماری ها می شود و ریسک اختلال روانی قابل توجه را افزایش می دهد. در طول چهاردهه بعدی، بیشتراز دو میلیارد انسان نیازمند غذای مغذی خواهند بود. در کنار رشد شهرنشینی، تقاضای افزایش یافته برای پروتین در کشورهای درحال توسعه با وقوع تغییر آب و هوایی و رشد جمعیت به وجود می آید که فشارهای بیشتر را بر روی تولید کشاورزی تحمیل خواهد نمود. پیش بینی می شود که تقاضای جهانی برای غذا تا سال ۲۰۳۰ تا ۴۰% افزایش یاید. راه حل های نوآورانه برای افزایش تولید بر روی زمین مورد استفاده کشاورزی ضروری است چون ما بلافاصله به محدودیت قابل تحمل ۱۵% از فضای زمین نزدیک می شویم که می تواند برای تولید محصولات مورد بهره برداری قرار گیرد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 