فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اصول پرورش گوساله؛ بررسی تغذیه، مدیریت بهداشت و راهکارهای افزایش بهره‌وری


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اصول پرورش گوساله؛ بررسی تغذیه، مدیریت بهداشت و راهکارهای افزایش بهره‌وری دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اصول پرورش گوساله؛ بررسی تغذیه، مدیریت بهداشت و راهکارهای افزایش بهره‌وری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اصول پرورش گوساله؛ بررسی تغذیه، مدیریت بهداشت و راهکارهای افزایش بهره‌وری۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اصول پرورش گوساله؛ بررسی تغذیه، مدیریت بهداشت و راهکارهای افزایش بهره‌وری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اصول پرورش گوساله؛ بررسی تغذیه، مدیریت بهداشت و راهکارهای افزایش بهره‌وری :

فایل ورد کامل پژوهش علمی درباره اصول پرورش گوساله؛ بررسی تغذیه، مدیریت بهداشت و راهکارهای افزایش بهره‌وری
فهرست

مقدمه. ۲

نیازمندیهای گاوهای گوشتی‌‌. 3

محاسبه جیره: ۹

زمین. ۱۰

انواع مجوزها ۱۰

سطح تغذیه و تولید در تلیسه ها: ۱۲

احتیاجات مواد مغذی تلیسه ها ۱۳

مدیریت تغذیه تلیسه ها: ۱۵

تغذیه تلیسه های شیری: ۱۹

تعلیف تلیسه ای روی مرتع. ۲۶

تغذیه تکمیلی در مرتع. ۲۶

گروهبندی تلیسه ها بر اساس وزن و جثه: ۲۷

میزان کردن جیره برای تغییرات محیط: ۳۵

انواع کنسانتره ها و مکمل ها: ۳۵

افزودنیهای غذایی: ۳۶

کمبودهای تغذیه ای.. ۳۶

نتیجه گیری.. ۳۸

جایگاه گوساله. ۳۹

اصول نگهداری: ۳۹

آخور. ۴۰

منابع. ۴۱

مقدمه

غذا و تغذیه مهمترین مسئله در پرواربندی است. زیرا وقتی حیوان حداکثر تولید را خواهد داشت که نیازهایش از لحاظ انرژی، پروتئین و سایر مواد مغذی تأمین شده باشد. میتوان گفت در گاوداری گوشتی بیش از ۶۰% هزینه های جاری مربوط به خوراک و ۲۵% از آن بابت خرید گوساله لاغر مصرف میباشد.

هدف از پرواربندی گوساله ها تولید گوشت قرمز است. با توجه به اینکه میانگین افزایش وزن گوساله پرواری حدود ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ گرم، درصد پروتئین گوشت آن ۲۱% (گوسفند ۲۰%) و چربی آن کمتر از گوشت گوسفند است لذا پرواربندی گوساله اهمیت خاصی در تامین پروتئین مورد نیاز جامعه دارد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.