فایل کامل پژوهش تخصصی درباره تأثیر کود بیولوژیک حاوی باکتری آزوسپیریلوم و آزوتوباکتر و سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم پیشتاز


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش تخصصی درباره تأثیر کود بیولوژیک حاوی باکتری آزوسپیریلوم و آزوتوباکتر و سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم پیشتاز دارای ۵۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش تخصصی درباره تأثیر کود بیولوژیک حاوی باکتری آزوسپیریلوم و آزوتوباکتر و سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم پیشتاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش تخصصی درباره تأثیر کود بیولوژیک حاوی باکتری آزوسپیریلوم و آزوتوباکتر و سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم پیشتاز۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش تخصصی درباره تأثیر کود بیولوژیک حاوی باکتری آزوسپیریلوم و آزوتوباکتر و سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم پیشتاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش تخصصی درباره تأثیر کود بیولوژیک حاوی باکتری آزوسپیریلوم و آزوتوباکتر و سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم پیشتاز :

پروژه رشته زراعت (M.Sc.)

گندم احتمالاً یکی از اولین گیاهانی است که به وسیله ی انسان زراعت شده و به همین دلیل مهمترین گیاه زراعی به شمار می آید، زیرا زراعت آن از تمامی گیاهان ساده تر، تطابق آن در مناطق مختلف که دارای شرائط آب و هوایی متفاوت باشند بیشتر و از طرف دیگر غذای اولیه و اصلی اغلب مردم جهان را تشکیل می دهد.

مهم ترین بخش که کیفیت نانوایی گندم را تعیین می کند گلوتن است که به طور عمده از پروتئین های دانه از قبیل گلیادین و گلوتنین تشکیل یافته است و در آندوسپرم دانه یافت می شود.

معیار کیفیت پروتئین به گلوتن آن بستگی دارد، لذا مقدار گلوتن فاکتور مهمی در ارزیابی کیفیت آرد می باشد. گلوتن بر اساس ماده خشک شامل ۸۶ – 75 درصد پروتئین و همچنین کربوهیدارت و چربی است که این دو ماده در داخل ماتریکس پروتئین گلوتن قرار گرفته اند. پروتئین های گندم بر اساس درجه حلالیشان به چهار گروه آلبومین – گلوبولین – پرولامین و گلوتنین طبقه بندی شده اند.

پرولامین موجود در گندم( گلایدین ) در الکل ۷۰ درصد محلول است در حالی که گلوتنین، پروتئینی است که قسمتی از آن در اسید رقیق محلول می باشد اصولاً گلیادنین در گندم با وزن مولکولی متفاوت ظاهر می شوند

پاورپوینت ۵۳ اسلاید

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.