فایل کامل پژوهش جامع درباره افت کیفیت و اتلاف آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاهی؛ بررسی عوامل مؤثر و راهکارهای بهینه‌سازی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پژوهش جامع درباره افت کیفیت و اتلاف آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاهی؛ بررسی عوامل مؤثر و راهکارهای بهینه‌سازی دارای ۲۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش جامع درباره افت کیفیت و اتلاف آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاهی؛ بررسی عوامل مؤثر و راهکارهای بهینه‌سازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش جامع درباره افت کیفیت و اتلاف آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاهی؛ بررسی عوامل مؤثر و راهکارهای بهینه‌سازی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش جامع درباره افت کیفیت و اتلاف آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاهی؛ بررسی عوامل مؤثر و راهکارهای بهینه‌سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پژوهش جامع درباره افت کیفیت و اتلاف آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاهی؛ بررسی عوامل مؤثر و راهکارهای بهینه‌سازی :

. مسئله افت کیفیت آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاه از جمله مسائل مهم واحدهای عملیاتی است. تا آنجا که هر از چند گاهی مسئله تعویض آمین و شارژ مجدد حلال را می طلبد که این امر مستلزم صرف وقت و هزینه می باشد. در اینجا تاثیرات منفی حلال آمینی که کیفیت خود را از دست داده است مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. عوامل تخریب آمین و چگونگی جلوگیری از این تخریب نیز مورد بحث قرار خواهد گرفت.

این نمکها که آمین را خنثی می نمایند محصولات واکنش محلول آمین با اسیدهای قوی تر از S2H و ۲CO می باشند که در اثر اعمال حرارت شکسته نشده یعنی بعد از تشکیل قابل احیاء نمی باشند.

اسیدهای قوی تر نیز خود از اکسیداسیون آمین یعنی در اثر واکنش اکسیژن با رادیکال اتانول آمین ایجاد می گردند. آنیونهای این نمکها شامل تیو سولفات،‌ تیو سیانات، اکسالات، استات، فرمات،‌ سولفات و کلراید و کاتیونهای آن شامل کلسیم، سدیم، آهن، مس، پتاسیم و سیلیس می باشد.

لازم بذکر است که در این میان تیو سولفات ایجاد خوردگی نمی کند ولی موجب کاهش قدرت جذب کنندگی گاز اسیدی توسط آمین می شود.این نمکها همانطور که گفته شد قابل احیاء نبوده و در آمین جمع شده و وتغلیظ می گردند. این امر سبب افزایش گرانروی و کاهش انتخابگری آمین می گردد.

این نمکها باعث ایجاد کف و افزایش خوردگی در سیستم آمین می شود.

۱- کاهش ظرفیت سیستم آمین

۲- افزایش خوردگی

۳- مشکلات عملیاتی ناشی از تشکیل کف و خوردگی

۴- هرز رفت آمین

۵- افزایش هزینه های عملیاتی

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.