فایل کامل مطالعه جامع درباره انار؛ بررسی ویژگیهای گیاهشناسی، خواص تغذیهای و کاربردهای دارویی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل مطالعه جامع درباره انار؛ بررسی ویژگیهای گیاهشناسی، خواص تغذیهای و کاربردهای دارویی دارای ۳۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل مطالعه جامع درباره انار؛ بررسی ویژگیهای گیاهشناسی، خواص تغذیهای و کاربردهای دارویی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل مطالعه جامع درباره انار؛ بررسی ویژگیهای گیاهشناسی، خواص تغذیهای و کاربردهای دارویی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل مطالعه جامع درباره انار؛ بررسی ویژگیهای گیاهشناسی، خواص تغذیهای و کاربردهای دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل مطالعه جامع درباره انار؛ بررسی ویژگیهای گیاهشناسی، خواص تغذیهای و کاربردهای دارویی :
•انار، درخت یا درختچهای است که در مناطق نیمه گرمسیری و مدیترانهای میروید و در اصطلاح محلی به انار، نار میگویند. •خاستگاه انار، دامنه جنوبی البرز، بلندیهای زاگرس و نواحی شمال آفریقا و جنگلهای شمال میباشد.
•در حال حاضر افزون بر ایران، عراق، یونان، ایتالیا، اسپانیا، قبرس، روسیه، پرتغال و فرانسه کشت و کار میشود. •انواع باغی آن به بلندی ۶ متر میرسد. در مناطقی که میانگین دمای سالیانه ۱۰-۵ درجه است، به خوبی رشد میکند. •سطح زیر کشت آن در کشور، ۵۵۹۶۰ هکتار و عملکرد آن در حدود ۱۵-۱۲ تن در هکتار است. •انار در کلیه مناطق کشورمان کشت میشود، از جمله استان فارس، یزد، خراسان و اصفهان.
•گونهی خوراکی انار، ۴ زیرگونه دارد که عبارتند از: اهلی، وحشی، تزیینی و مینیاتوری. •انار به صورت درختچهای بوده که در صورت هرس مناسب تا ارتفاع ۶ متر میرسد. در نواحی معتدل و نیمه گرمسیری، خزانپذیری داشته، ولی در مناطق گرمسیری، فقط تعدادی از برگهای آن در طول زمستان ریزش خواهد نمود.
•سرمای زمستان را تا ۱۵-۱۲ درجه تحمل میکند. در هنگام فعال شدن نهال و قبل از خواب زمستان، سرمای صفر درجه به نهال صدمه میزند. •ساقههای آن خمیده، شاخههای آن نامنظم، پوست آن تقریباً خاکستری رنگ، شاخهها در انتها دارای تیغ، برگهای آن ساده، بدون کرک و براق است. •گل منفرد و گاهی ۴-۳ گل در یک جا جمع شده و در نوک شاخه قرار میگیرد. •رنگ گلها قرمز روشن یا نارنجی و هر گل دارای ۷-۵ کاسبرگ قرمز گوشتی ضخیم است. •گلها در روی شاخههای رشد یافته در سال قبل به تدریج ظاهر میشوند. •مرغوبترین میوهها مربوط به گلهایی که زودتر ظاهر شدهاند، میباشد. •پرچمها خیلی زیاد آزاد میباشند و بساک آنها به رنگ زرد و به طرف داخل برگشته و براق است. •بخش خارجی دانهها آبدار و بخش درونی آن سخت است. •رنگ میوه، در ابتدا سبز و بعد کم و بیش قرمز خرمایی میشود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 