فایل کامل مطالعه جامع درباره گیاه جو؛ بررسی ویژگی‌های زراعی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل مطالعه جامع درباره گیاه جو؛ بررسی ویژگی‌های زراعی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در صنایع غذایی دارای ۲۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل مطالعه جامع درباره گیاه جو؛ بررسی ویژگی‌های زراعی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل مطالعه جامع درباره گیاه جو؛ بررسی ویژگی‌های زراعی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در صنایع غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل مطالعه جامع درباره گیاه جو؛ بررسی ویژگی‌های زراعی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل مطالعه جامع درباره گیاه جو؛ بررسی ویژگی‌های زراعی، ارزش تغذیه‌ای و نقش در صنایع غذایی :

جو :

یکی از غلات مهم در جهان است که به عنوان غذا مورد استفاده بشر و حیوانات قرار می گیردجو (Hordeum vulgare L.emend.Bowde) نیز مانند گندم یکی از گیاهان مهم تیره غلات Gramineae ، از جنس Hordeum و گونه Sativum یا Vulgare می باشد و دارای انواع زراعی و وحشی می‌‌باشد.

جو زراعی گیاهی دیپلوئید با ۷ عدد کروموزوم پایه است.

ریشه جو مانند سایر غلات افشان و سطحی است و اکثر ریشه های آن تا فاصله ۴۰ سانتیمتری در اطراف پراکنده می شوند. حدود ۶۱درصد ریشه آن در عمق ۲۵ سانتیمتری اول خاک گسترش می یابد و به ندرت ریشه جو تا عمق ۱۲۰ سانتیمتری خاک فرو می رود.

جو در ابتدای رشد شبیه یک گیاه علفی است و به تدریج که رشد می کند ساقه و برگ های آن به وجود می آیند.ساقه جو ماشوره ای،شبیه ساقه گندم و گره دار است.برگ های جو باریک و به رنگ سبز روشن و دارای انتهای گرد(مدور) است،در صورتی که انتهای برگ های گندم تیز می باشد. از محل هر گره ساقه یک برگ خارج شده ونیام هر برگ قسمتی از ساقه را در برمی گیرد.

در محل برخورد برگ به ساقه دو زائده بزرگ به نام گوشوارک (Stipule) و یک زائده بی رنگ و نیمه کروی به طول ۲تا۳میلیمتر به نام زبانک (Ligule) وجود دارد. زبانک در جو بلندتر از گندم می باشد.

معمولاً هر بوته ۳ تا ۶ ساقه تولید می کند که طول آن ها از ۱۰سانتیمتر تا بیش از ۱۵۰ سانتیمتر در بلندترین انواع متفاوت است. ساقه های جو از میان گره های استوانه ای توخالی تشکیل شده اند. طول میان گره ها از قاعده بطرف ساقه بتدریج زیاد می ‌شود طول ساقه در اکثر واریته ها حدود ۱۵۰-۱۲۰ سانتیمتر است ثابت شده است که بین ارتفاع ساقه و توسعه ریشه همبستگی مثبت وجود دارد.

جو نیز مانند گندم دارای گل آزین سنبله است.طول سنبله یا محور اصلی آن حدود ۷ تا ۱۵ سانتیمتر است.سنبله از سنبلک هایی تشکیل شده است که به گره های محور زیگزاگی سنبله متصل اند. هر سنبلک یک گل دارد که دارای دو پوشه و یک گلچه است. به هر گره محور سنبله سه سنبلک چسبیده است. هر سنبله از یک گل که مستقیما بر روی گره های اتصال دارند تشکیل شده است. پس بر روی هر بند سه گل و در دو طرف سنبله ۶ گل وجود دارد.

دانه ی جو متشکل از میوه ی گندمه،پوشینه ی داخلی،پوشینه ی خارجی و محور سنبلک است. میوه ی گندمه از فرابر،پوشش های تخمک،اندوسپرم(توده نشاسته) و رویان تشکیل شده است. در بیشتر انواع جو پوشینه های خارجی و داخلی به میوه ی گندمه می چسبند ؛ اما در بعضی از جوها مانند گندم، میوه ی گندمه از پوست بیرون می زند. این ارقام جو لخت،برهنه یا پوست کنده نامیده می شوند عمدتاً مورد مصرف انسان قرار می گیرند.

وزن هزار دانه در جوهای مختلف بین ۳۵ تا ۵۷ گرم متفاوت است. طول یا اندازه دانه جو به طور متوسط ۸ و ضخامت آن ۳ تا ۵/۳ میلیمتر است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.