فایل کامل مطالعه تخصصی درباره تغذیه و بهداشت مواد غذایی؛ بررسی اصول ایمنی، کیفیت و اثرات بر سلامت انسان
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل مطالعه تخصصی درباره تغذیه و بهداشت مواد غذایی؛ بررسی اصول ایمنی، کیفیت و اثرات بر سلامت انسان دارای ۵۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل مطالعه تخصصی درباره تغذیه و بهداشت مواد غذایی؛ بررسی اصول ایمنی، کیفیت و اثرات بر سلامت انسان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل مطالعه تخصصی درباره تغذیه و بهداشت مواد غذایی؛ بررسی اصول ایمنی، کیفیت و اثرات بر سلامت انسان۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل مطالعه تخصصی درباره تغذیه و بهداشت مواد غذایی؛ بررسی اصول ایمنی، کیفیت و اثرات بر سلامت انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل مطالعه تخصصی درباره تغذیه و بهداشت مواد غذایی؛ بررسی اصول ایمنی، کیفیت و اثرات بر سلامت انسان :
فایل کامل مطالعه تخصصی درباره تغذیه و بهداشت مواد غذایی؛ بررسی اصول ایمنی، کیفیت و اثرات بر سلامت انسان
به طور کلی تغذیه علمی است که درباره تغییرو تبدیل غذا دربدن وشرکت موادمغذی دربافت ها،فعل وانفعالات بیولوژیکی بدن ودفع آن بحث می کند.
تعریف تغذیه:
عملی که در طی آن مقداری غذا به منظور رفع نیازهای بدن مورد استفاده قرار می گیرد تا انرژی آن صرف انجام کارهای مختلف می شود ،تغذیه نام دارد
غذا:
تمام موجودات زنده برای آنکه به زندگی خود ادامه دهند،به غذا نیاز دارند
این نیازها عبارتند از:
(۱انرژی لازم برای ادامه کار دستگاههای مختلف وسایر فعالیتهای بدن
(۲تامین مواد اولیه برای رشدونمو
(۳ترمیم وجانشین سلول ها وبافتهای مختلف بدن که دراثر فرسودگی از بین می روند
غذا به ماده جامد یا مایعی گفته می شود که بعداز خورده شدن و هضم شدن حرارت وانرژی تولید می کند وموجب ترمیم بافت ها،رشدونمو و تنظیم اعمال حیاتی می شود.
مواد تشکیل دهنده غذا
پروتئین ها
چربی ها
کربوهیدراتها
ویتامین ها
مواد معدنی
آب
پروتئین ها:
پروتئین از اسیدآمینه ساخته شده است،به عبارتی اسید آمینه ها واحدهای اصلی پروتئین هستند
پروتئین ها به سه دسته تقسیم می شوند:
(۱پروتئین های کامل
(۲پروتئین های نیمه کامل
(۳پروتئین های ناقص
و………
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 