فایل کامل مطالعه علمی درباره خواص رئولوژیکی کره؛ بررسی رفتار فیزیکی، ویژگی‌های ساختاری و کاربردهای صنعتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل مطالعه علمی درباره خواص رئولوژیکی کره؛ بررسی رفتار فیزیکی، ویژگی‌های ساختاری و کاربردهای صنعتی دارای ۱۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل مطالعه علمی درباره خواص رئولوژیکی کره؛ بررسی رفتار فیزیکی، ویژگی‌های ساختاری و کاربردهای صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل مطالعه علمی درباره خواص رئولوژیکی کره؛ بررسی رفتار فیزیکی، ویژگی‌های ساختاری و کاربردهای صنعتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل مطالعه علمی درباره خواص رئولوژیکی کره؛ بررسی رفتار فیزیکی، ویژگی‌های ساختاری و کاربردهای صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل مطالعه علمی درباره خواص رئولوژیکی کره؛ بررسی رفتار فیزیکی، ویژگی‌های ساختاری و کاربردهای صنعتی :

مقدمه:

برای بدست آوردن کره ای با خواص رئولوژیکی مناسب باید از سوپه ترکیب چربی شیر در فصول مختلف توجه نمود و از

سری دیگر پارامترهای مختلف فرآیند را دراین راستا تنظیم نمود.

خواص رئولوژیکی کره همان ویژگی های بافتی کره ای از جمله ویسکوزیته و حالت پخش شدن کره بر روی نان و قابلیت

گسترش پذیری و …. می باشد.

ترکیبات تشکیل دهنده و ساختار فیزیکی ترکیبات و فرآیندهای صورت گرفته بر روی کره از جمله فرآیند کره زنی، نمک

زنی،و مالش دهی (WORKING) بر روی این ویژگی ها تأثیر گذراند.

ترکیبات تشکیل دهنده کره:

از آنجایی که ترکیبات شیمیایی کره تا حد زیادی مشابهه ترکیبات چربی شیر است، به ترکیبات چربی شیر می پردازیم.

ترکیبات تشکیل دهنده چربی شیر:۰.۰۹۸ تری گلیسیریدها همراه با مقادیر کمی مونو و دی گلیسرید و اسیدهای

چرب آزاد، فسفولیپیدها، سربروزیدها و استرول ها می باشد.

به طور کلی اسیدهای چرب با ۱۸ کربن و یک پیوند دوگانه نسبت چشمگیری را به خود اختصاص می دهد، در حالیکه

اسیدهای ۱۶ کربنه با یک پیوند دوگانه مقدار کمی را به خود اختصاص می دهد.

ماهیت آمفی پلاری:

فسفو لیپیدها در چربی شیر دیده می شوند که قسمت عمده در غشاء گلبولها ی چربی شیر واقع شده اند که به عنوان

امولسیفایر هستند که از نظر سطحی فعال بوده و این ویژگی به آنها این امکان را می دهد که در امولسیون های

آب در روغن و روغن در آببه عنوان امولسیفایر عمل کنند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.