فایل کامل مطالعه علمی تولید و فرآوری کنسرو گوجه‌فرنگی؛ بررسی فناوری‌های صنعتی، استانداردهای کیفی و بازار مصرف


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل مطالعه علمی تولید و فرآوری کنسرو گوجه‌فرنگی؛ بررسی فناوری‌های صنعتی، استانداردهای کیفی و بازار مصرف دارای ۲۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل مطالعه علمی تولید و فرآوری کنسرو گوجه‌فرنگی؛ بررسی فناوری‌های صنعتی، استانداردهای کیفی و بازار مصرف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل مطالعه علمی تولید و فرآوری کنسرو گوجه‌فرنگی؛ بررسی فناوری‌های صنعتی، استانداردهای کیفی و بازار مصرف۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل مطالعه علمی تولید و فرآوری کنسرو گوجه‌فرنگی؛ بررسی فناوری‌های صنعتی، استانداردهای کیفی و بازار مصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل مطالعه علمی تولید و فرآوری کنسرو گوجه‌فرنگی؛ بررسی فناوری‌های صنعتی، استانداردهای کیفی و بازار مصرف :

محتویات این پاورپوینت شامل:

مقدمه

رب گوجه فرنگی

مواد اولیه

مراحل خط تولید کنسرو رب گوجه فرنگی

شستشو

بازرسی روی نوار (سورتینگ)

خرد کردن و له کردن (پالپ)

جدا کردن هسته و پوسته (فیلتر اسیون)

تغلیظ در خلأ

پر کردن، اگزاست، دربندی و اتکیت زنی:

فرآیند دمایی

آزمایشات کنترل کیفی رب گوجه فرنگی

الف) آزمایشات فیزیکی

َآزمودن تعیین مقدار مواد جامد محلول در آب( بریکس)

آزمودن ناخالصیها (کاشی)

ب) آزمایشات شیمیایی

آزمون PH

آزمون نمک به روش ولهارد

طرز تهیه معرف کرومات پتاسیم

ج)آزمایشات میکروبی

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.