فایل کامل پژوهش علمی درباره سرکه؛ بررسی فرآیند تولید، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای غذایی و دارویی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل پژوهش علمی درباره سرکه؛ بررسی فرآیند تولید، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای غذایی و دارویی دارای ۲۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل پژوهش علمی درباره سرکه؛ بررسی فرآیند تولید، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای غذایی و دارویی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل پژوهش علمی درباره سرکه؛ بررسی فرآیند تولید، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای غذایی و دارویی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پژوهش علمی درباره سرکه؛ بررسی فرآیند تولید، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای غذایی و دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل پژوهش علمی درباره سرکه؛ بررسی فرآیند تولید، ترکیبات شیمیایی و کاربردهای غذایی و دارویی :
تعریف سرکه
برای سرکه در صنایع مختلف تعاریف کم و بیش متفاوتی عنوان شده است. که از نقطه نظرهای مختلفی بیان گردیده اند ولی آنچه همگان بر آن نظر دارند اینست که : سرکه فراورده ایست که در نتیجه ی تخمیر الکل و سپس تخمیر استیکی مایعات قند دار در اثر فعل و انفعالات باکتریهای موجود در مایع حاصل میشود
اسامی زیادی برای سرکه وجود دارد در فرانسه Cider است در اسپانیا Sidra است در آلمان Apfelwein است در حقیقت کلمه Cider تصور می شود که از یونان یا حتی از منابع عبری سرچشمه گرفته است.
( تعریف cider )
cider می تواند به عنوان یک فرآورده تخمیری ، نوشیدنی الکلی از آب سیب تهیه شود . لغت cyder همچنین در انگلستان نشاندهنده فراورده های زیادی می باشد
ciderمی تواند دو فرآورده تقسیم شود به کنیاک (cider Brandy) یا اسیدی شده و به سرکه سیب تبدیل می شود
مراحل کلی ساخت سرکه
تهیه سرکه شامل دو مرحله است :
تبدیل مواد قندی موجود در میوه به الکل توسط قارچ
تبدیل مواد قندی به الکل اتیلیک و سپس تبدیل الکل اتیلیک به سرکه بوسیله باکتریهای اسید استیکی ( میکودرمااستی )
سرکه های طبیعی و سرکه های مصنوعی
سرکه های طبیعی : سرکه های طبیعی یا تخمیری به سرکه ای گفته میشود که در تهیه آن ها از موجودات ریز ذره بینی استفاده میشود . این سرکه ها بر حسب ماده اولیه ای که در تهیه آنها به کار گرفته میشود به انواع زیر دسته بندی میشوند:
سرکه میوه جات
سرکه مالت
سرکه شیرابه های قند دار
. سرکه الکل
. سرکه تفاله
سرکه مصنوعی : همانگونه که در تعریف سرکه آمده است به صرف اینکه ماده ای دارای ۴% اسید استیک باشد آن را بعنوان سرکه نمی شناسند. بلکه تخمیر دوگانه ای را باید متحمل شده باشد.
ولی بعضی کشورها ( اتریش ) اجازه میدهند تا نام سرکه را برای رقیق شده اسید استیک تولید شده به روشهای شیمیایی قرار دهند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 