فایل کامل سمینار تخصصی شیر سویا؛ بررسی ارزش تغذیهای، فرآیند تولید و نقش آن در رژیمهای غذایی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل سمینار تخصصی شیر سویا؛ بررسی ارزش تغذیهای، فرآیند تولید و نقش آن در رژیمهای غذایی دارای ۷۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل سمینار تخصصی شیر سویا؛ بررسی ارزش تغذیهای، فرآیند تولید و نقش آن در رژیمهای غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل سمینار تخصصی شیر سویا؛ بررسی ارزش تغذیهای، فرآیند تولید و نقش آن در رژیمهای غذایی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل سمینار تخصصی شیر سویا؛ بررسی ارزش تغذیهای، فرآیند تولید و نقش آن در رژیمهای غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل سمینار تخصصی شیر سویا؛ بررسی ارزش تغذیهای، فرآیند تولید و نقش آن در رژیمهای غذایی :
فصل اول:مقدمه
۱-۱-معرفی
۲-۱-مواد تشکیل دهنده لوبیای سویا
۳-۱-اثرات سویا
Soy Milk-1-4 شیرسویا چیست؟
۵-۱-شیر سویا چگونه ساخته می شود ؟ (روش سنتی )
فصل دوم: سویا
۱-۲مقایسه و ارزش غذایی
۲-۲- پروتئین سویا
۳- ۲- ایزوفونهای سویا
۴- ۲- آنزیمهای سویا
۵ -۲- محصولات سوی
فصل سوم:شیر سویا
۱-۳- تولید
۲-۳- مقایسه ای از ترکیبات شیر سویا با شیر گاو
۳-۳- تاثیر فاکتورهای مهم سویا و ترکیبات شیر سویا
۴-۳- ویژگی های حسی شیر سویا :
۵-۳- کیفیت بهداشتی شیر
فصل چهارم:
توسعه و فرایند بهینه سازی پروتئین
ایزوفلاون غنی شده شیر سویا
۱-۴- مقدمه
۲-۴- مواد و روشها
۱-۲-۴- طرح آزمایشی
۲-۲-۴- عناصر شیر سویا
۳-۲-۴- تولید شیر سویا
۴-۲-۴- آنالیز فیزیکوشیمیایی
.
.
۴-۴- نتیجه
فصل اول:مقدمه
۱-۱-معرفی
در جهان امروز کمتر گیاهی است که با کلمات تحسین آمیزی مانند طلای زرد ، گیاه معجزه آفرین وجواهر زرد ، گنجینه بزرگ ، محصولی در نهایت کمال و… تعریف شده باشد . اگر به ارزش ترکیبات سویا که بهره گیری از آن قدمت بسیار دارد توجه گردد این نکته روشن خواهد شد که گیاهی با توان تولید بالاتر از ۵ تن محصول در شرایط مناسب ، با محتوای ۴۵-۳۵ درصد پروتئین ، ۲۳ -۱۴ درصد روغن ، ۴ – ۳ درصد مواد معدنی و تولیدی بیش از ۱۷۰۰۰۰۰۰۰ تن در سال ۲۰۰۳ در جهان تا چه حد قادر است نیازهای غذایی بیش از ۶ میلیارد انسان را از بهترین و کامل ترین منابع تامین کند. .
وقتی یک گیاه روغنی ( پروتئینی ) حدود ۴۰ % پروتئین حاوی اسید آمینه اصلی مورد نیاز بدن را دارد (در انواع روغن موجود در ایران ۳۶ درصد و در انواع خاص تا ۵۳ درصد ) در حقیقت در هر هکتار با دسترسی به ۳۵۰۰ کیلوگرم در واحد سطح که عملکردی متعارف است معادل ۱۸۵۰-۱۲۶۰ کیلو پروتئین خالص در هکتار تولید می شود . با توجه به اینکه پروتئین گوشت خالص گاو یا گوسفند ۱۸-۱۵ درصد است میتوان تجسم کرد که با کشت یک هکتار سویا معادل پروتئین ۲۸۰-۲۲۰ راس گوسفند، پروتئین استخراج می گردد .
امروز بیش از ۱۷۰ فرآورده اصلی و قابل مصرف به روشهای متداول صنعتی از دانه سویا استخراج می شود که شامل موارد زیر است :
روغن خام ، کنجاله ، ایزوله های مختلف پروتئینی ، روغن های نباتی ، مارگارین ، مواد داروئی ، سس سالاد ، ملورین ها ، مایونز ، انواع شیرینی ها ، پاستاها ، غذاهای فوری ، غذاهای منجمد ، شیر
در انواع مختلف ، پنیرهای مختلف ، تافو ، میسو ، تمپه ، سوفو و در صنعت ترکیبات بتونه و درزگیر، روغن های صنعتی ، ایزوله کننده های الکتریکی ، روکش سیم ، حشره کش ها ، مرکب چاپ ، صابون و شامپو ، شوینده ها و مواد امولسیون کننده ، مخمرها، مواد تثبیت کننده ، مواد جداکننده ، رنگ ، مواد ضد کپک ، لوازم آرایشی ، منسوجات ، فیبرهای مقاوم و دهها فرآورده دیگر .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 