فایل ورد کامل راهکارهای نوین جهت دسترسی به محصولات سبزی و صیفی سالم و عاری از میکروب (مانند سیبزمینی و پیاز)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل راهکارهای نوین جهت دسترسی به محصولات سبزی و صیفی سالم و عاری از میکروب (مانند سیبزمینی و پیاز) دارای ۹۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل راهکارهای نوین جهت دسترسی به محصولات سبزی و صیفی سالم و عاری از میکروب (مانند سیبزمینی و پیاز) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل راهکارهای نوین جهت دسترسی به محصولات سبزی و صیفی سالم و عاری از میکروب (مانند سیبزمینی و پیاز)۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل راهکارهای نوین جهت دسترسی به محصولات سبزی و صیفی سالم و عاری از میکروب (مانند سیبزمینی و پیاز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل راهکارهای نوین جهت دسترسی به محصولات سبزی و صیفی سالم و عاری از میکروب (مانند سیبزمینی و پیاز) :
عنوان :
فایلات جهت دسترسی به محصولات سبزی و صیفی سالم و بدون میکروب
(سیب زمینی و پیاز …)
عنوان :
فایلات جهت دسترسی به محصولات سبزی و صیفی سالم و بدون میکروب(سیب زمینی و پیاز …)
تاریخچه
مقدمه
سطح زیر کشت و میزان تولید سیب زمینی در ایران(آمارسالنامه FAO 1992 )
ارقام
کاشت
داشت
تغذیه و کوددهی
وجین علفهای هرز
مبارزه با آفات بیماریها
چرخه بیماری
بذر حقیقی سیب زمینی
فعالیتهای فایلاتی انجام گرفته روی سیب زمینی
طرح استمرار سیب زمینی
پیاز Onion
کاشت
ارقام
عملیات داشت
بیماریهای پیاز
تغذیه و کوددهی
برداشت پیاز
بذر گیری پیاز
ازدیاد پیاز به روشهای نو
فعالیتهای فایلاتی پیاز
زراعت لوبیا
دورگ گیری لوبیا
ژنهای نشانگر در لوبیا
روش آبیاری
برخی از ارقام لوبیا اصلاح شده و صفات آنها
قدرت ترکیب پذیری
کارآیی دورگ گیری
وسایل لازم برای دورگگیری
انواع دورگ گیریها
تعداد مورد نیاز گلهای دورگ
« خصوصیات گیاهی لوبیا
کشت بافت در اصلاح نباتات
کشت بافت
موارد استفاده از کشت بافت در اصلاح نباتات
تاریخچه :
همزمان با تاسیس موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر در سال ۱۳۳۸، فایلات مربوط به محصولات سبزی و صیفی نیز با مبنای یک برنامه مدرن ابتدا برای شناخت ارقام بومی و محلی و سلکسیون و خالصسازی آنها شروع شد و سپس با ورود ژرم پلاسمهای جدید سیبزمینی و پیاز و سایر محصولات سبزی و صیفی برنامه شناخت ارقام مناسب جدید و سازگار خارجی از طریق روشهای علمی و آزمایشات مقایسه ارقام و تعیین نیازهای زراعی ارقام تولید بذر مادری و توزیع بذر گواهی شده پیریزی گردید. از سال ۱۳۵۸ بخش فایلات سبزی و صیفی به طور مستقل فعالیت›های خود را تحت مدیریت مؤسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر ادامه دارد و در سال ۱۳۷۶ فایلات صیفی و سبزی به ورامین منتقل گردید و فعالیتهای محصولات سیب زمینی و پیاز و حبوبات آبی تحت بخش فایلات سیب زمینی و پیاز در کرج فعالیتهای خود را شروع نمود و در حال حاضر فایل این بخش در ۲۰ مرکز فایلاتی کشاورزی به اجرای طرحهای فایلاتی در زمینه محصولات ذیر بط اشتغال دارند.
از نظر کادر فنی این بخش شامل دو نفر دکتر و ۲۴ نفر کارشناس ارشد به عنوان پژوهنده و ۲۴ نفر کارشناس و ۳۹ نفر افراد دیگر کادر میباشد.
در حال حاضر دکتر سپهوند در سال ۱۳۸۳ ریاست بخش را بر عهده دارند که خود ایشان هم در زمینه پیاز فایلاتی را انجام داده اند.
این بخش علاوه بر انجام فعالیتهای فایلاتی در زمینه پیاز و سیبزمینی و حبوبات آبی فعالیتهای جنبی دیگری را نیز انجام میدهند که به قرار زیر است:
۱ ـ مشارکت در برگزاری و تدریس کلاسهای از آموزی کارشناسان و تکنسینهای فایلاتی.
۲ ـ برنامه ریزی در خصوص کارآموزی تابستانه دانشجویان مقاطع کارشناسی و کاردانی.
۳ ـ برگزاری گروههایی سالیانه محصولی جهت بررسی طرحهای فایلاتی مورد نظر موسسات فایلاتی و دستگاههای اجرائی.
۴ ـ مشارکت در آموزش فنی بازرسین مزارع تولید کننده سیبزمینی بذری با سازمان حفظ نباتات در جهت ارتقاء کیفی غدد بذری تولیدی.
۵ ـ آموزش دانشجویان دورههای کارشناسی دانشگاههای کشور در قالب دورههای کارآموزی.
مقدمه
سیب زمینی بیش از چهار صد سال پیش در اواخر قرن شانزدهم (۱۵۶۷) وارد اروپا شد و اندکی بعد در سطوح گسترده کشت و کار آن شروع و به عنوان یک محصول زراعی مطرح گردید طی صد الی صد و پنجاه سال گذشته به خصوص با تهیه ارقام S.tubersum سطح زیر کشت سیبزمینی در نقاط مختلف جهان روبه افزایش گذاشت به طوری که امروز از ۵۰ درجه جنوبی از مجموعه ۱۶۷ کشور جهان در ۱۳۲ کشور سیب زمینی کاشته میشود.
فایل در مورد امکان استفاده از بذر حقیقی با هدف تولید محصول سالم (فاقد عوامل، بیماریها و آفات) عدم نیازمندی به انبار فنی، حمل و نقل آسان. اولین واریته T.P.S جهت تولید محصول در سال ۱۹۸۲ از طرف مرکز بینالمللی سیبزمینی CIP به کشاورزان تحویل داده شد. اکنون در بیش از چهل کشور استفاده از بذر حقیقی در سطوح ازدیادی مرسوم می باشد که بیشترین سطح کشت را در کشورهای گرم و مرطوب خاور دور و آمریکای جنوبی به علت کاهش سطح ابتلاء بیماریهای ویروسی و قارچی و باکتریایی را دارد.
وضعیت عملکرد محصول در هکتار بر اساس گزارش سال ۸۷-۱۹۸۶ مرکز CIP به شرح زیر میباشد:
۱ ـ فیلیپین ۲۰ الی ۴۰ تن در هکتار
۲ ـ ویتنام شمالی تولید ۲۰ تن در هکتار
۳ ـ رواندا ۳/۱۶ الی ۵/۲۲ تن در هکتار
۴ ـ مصر ۲۰ الی ۳۵ تن در هکتار
۵ ـ هندوستان ۲۰ الی ۳۵ تن در هکتار
بر اساس آخرین گزارش واصله ازCIP مرکز بینالمللی سیبزمینی در لیما ـ پرو (۱۹۹۴) وضعیت استفاده از بذر حقیقی سیبزمینی به شرح زیر است.
سیبزمینی Potato
سیبزمینی از نظر تغذیهای و تولید جایگاه ویژهای در بین محصولات کشاورزی دارد و در زمره نباتات استراتژیک است. امروزه در بیش از ۴/۳ جهان کشت میشود و با سطح زیر کشت حدود (۱۸ میلیون) هکتار و تولیدی برابر ۳۰۰ میلیون تن پس از گندم و برنج و ذرت در مقام چهارم و از لحاظ تولید انرژی در هکتار (۲۱۶ مگاژول در روز) مقام اول را به خود اختصاص داده است. (FAO 1996)
در ایران سطح زیر کشت آن ۱۶۳ هزار هکتار با تولید ۴/۳ میلیون تن در کل میباشد (طبق آمارنامه کشاورزی ۱۳۷۷-۱۳۷۶). نرخ خود کفایی سیب زمینی خوراکی ۶/۱۰۲% است اما از لحاظ سیبزمینی بذری وابستگی وجود دارد که در سال ۷۷ حدود ۵۰۰ تن غده بذری مادری به قیمت ۵۰۰ هزار دلار که حدود ۶/۱ نیاز داخلی کشور است از خارج وارد شد که در صورت تولید آن در کشور با توجه به تواناییهایی مثل کشت بافت و سلکسون کلونی میتوان مقدار قابل توجهی صرفه جوئی ارزی کرد.
سطح زیر کشت و میزان تولید سیب زمینی در ایران
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 