فایل کامل پاورپوینت نظام ایمنی غذایی HACCP در تولید بستنی در ۳۴ اسلاید؛ بررسی فرآیندها و استانداردها


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل پاورپوینت نظام ایمنی غذایی HACCP در تولید بستنی در ۳۴ اسلاید؛ بررسی فرآیندها و استانداردها دارای ۳۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل پاورپوینت نظام ایمنی غذایی HACCP در تولید بستنی در ۳۴ اسلاید؛ بررسی فرآیندها و استانداردها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل پاورپوینت نظام ایمنی غذایی HACCP در تولید بستنی در ۳۴ اسلاید؛ بررسی فرآیندها و استانداردها۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل پاورپوینت نظام ایمنی غذایی HACCP در تولید بستنی در ۳۴ اسلاید؛ بررسی فرآیندها و استانداردها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل پاورپوینت نظام ایمنی غذایی HACCP در تولید بستنی در ۳۴ اسلاید؛ بررسی فرآیندها و استانداردها :

پاور پوینت بستنی ۳۴ اسلاید

۱. توصیف فرآورده:

•بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد. •این برنامه صرفاً هک فرآورده یعنی “بستنی” را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.

جدول توصیف فرآورده بستنی

نام

بستنی

مشخصات مهم

چگونه مورد استفاده قرار میگیرد؟

بدون فرآورده دیگری مصرف میشود(یک فرآورده آماده مصرف است)توسط عموم مردم از جمله گروههایی که بیشتر در معرض خطر میباشند.

نوع بسته بندی

مدت ماندگاری

در چه مکانهایی بفروش میرسد؟

ظروف ۱ و۵/۰ لیتری

۱۲ماه درصورت نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد

بستنی فروشها,خواربار فروشی ها و بطورکلی”خرده فروشان” برای ارائه به مصرف کنندگان نهایی

نشانه گذاری محصول

کنترل مخصوص زمان توزیع

برابر ضوابط مرجع ذیصلاح

رعایت دمای کمتر از۱۸- درجه سانتیگراد ازطریق حمل بوسیله خودروهای سردخانه دارمخصوص,جلوگیری از صدمه دیدن بسته بندی

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.